Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@18:33:54 GMT

تغییر در ساعت کاری ادارات مازندران

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۴۷۸۰

تغییر در ساعت کاری ادارات مازندران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسین زادگان استاندار مازندران در جلسه شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه به دلیل کاهش مصرف برق در ادارات موضوع تغییر ساعت کاری مطرح شد، گفت: تغییر ساعت کاری ادارات مازندران از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۳ تا پایان تیرماه تصویب شد و به زودی زمان اجرای دقیق آن ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: کنترل بار سرمایشی در بانک ها، موسسات مالی و ادارات، کنترل روشنایی معابر، روشنایی‌های غیرضرور در مبلمان و فضای شهری و قطع یک ساعته برق بانک‌ها و ادارات پر مصرف در صورت همکاری نکردن در میزان مصرف از دیگر مصوبات این جلسه بود.

کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی آب رودخانه‌های مازندران

یخکشی مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران نیز در این جلسه، گفت: حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کمبود آب امسال در برخی رودخانه‌ها داشتیم و اکنون در برخی مناطق آب با نوبت بندی رهاسازی می‌شود.

او افزود: با وضعیت آب و هوایی پیش رو تا ۲۰ روزدیگر می‌توانیم در سد‌های شهید رجایی و آیت الله صالحی البرز آب مورد نیاز کشاورزان را تامین کنیم.

یخکشی گفت: در سد شهید رجایی نسبت به سال‌های گذشته ورودی آب کم است و به کمتر از یک سوم رسید و اکنون از ذخیره و مخازن این سد در حال استفاده آب هستیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران گفت: آبدهی رودخانه‌ها در غرب استان هم کم شده و تا اینجای کار با تلاش همکاران و همکاری مردم تنش خیلی زیادی نداشتیم.

وضعیت آبی در شرق مازندران خوب نیست

احمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی، کمبود و قطع برق و برنامه ریزی برای آفت ابریشم باف ناجور در دستور کار جلسه امروز است و برای آن برنامه ریزی می‌شود.

او افزود: بیشترین کمبود آب را در شرق استان به ویژه در نکا و بهشهر داریم و با این روند کاهش بارندگی، دچار مشکل می‌شویم.

افزایش ۶ درصدی مصرف برق در مازندران

افضلی مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: مصرف برق چند روز گذشته نسبت به پارسال در مازندران بیش از ۳۰۰ مگاوات بود که حدود ۶ درصد افزایش مصرف را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه به دلیل اینکه پارسال بخشی از آب پشت سد‌ها در زمستان به علت کمبود گاز نیروگاه‌ها مصرف شد و در پی آن تولید برق آبی ما امسال کاهش پیدا کرد، افزود: دمای هوا هم در دو هفته گذشته نسبت به پارسال ۲ تا ۳ درجه افزایش یافت و به دنبال آن مصرف برق هم افزایش یافته است.

افضلی گفت: پیک مصرف برق پارسال در کشور ۵۹ هزار و ۷۰۰ مگاوات بود و در ۸ تیر امسال به ۶۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات رسید و حدود ۵ هزار مگاوات رشد مصرف را داریم و تقریبا ۱۰ درصد رشد مصرف در کشور رخ داد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان ادامه داد: به دلیل افزایش مصرف برق اگر مردم در میزان مصرف همکاری نداشته باشند خاموشی‌ها ادامه می‌یابد.

افضلی افزود: برق‌های غیر مجاز شناسایی می‌شود و استخراج رمز ارز‌ها در کشور مسئله مهمی بوده و در مازندران و گلستان هم حدود ۸ مگاوات از این رمز ارز‌ها شناسایی و جمع آوری شده است.

بارندگی‌ها به موقع نیست

رضوی مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: ۲۰ درصد بارندگی از ابتدای امسال تاکنون به هنگام بود و بقیه نا به هنگام است.

او افزود: با توجه به وضعیت بارش‌ها وضعیت خیلی بدی را پیش رو داریم و در همه جای مازندران به ویژه در شرق و مرکز استان شاهد خشکسالی شدیدی هستیم.

رضوی گفت: پیش بینی می‌شود شهریور امسال دمای هوا نسبت به ماه‌های دیگر افزایش یابد.

کشت جایگزین، راهی برای مقابله با کم آبی

شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه معمولا بیشترین مصرف آب در فصل کشاورزی در تیر ماه است، گفت: ۵ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری امسال در مازندران به علت خشکسالی زیر کشت سویا، پنبه و کنجد رفت تا اوضاع کمی بهتر شود.

او افزود: اکنون زمان خوشه دهی برنج است و بارش هم نسبت به مرداد کمتر پیش بینی شده است.

شهیدی فر ادامه داد: ۴۲ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری مازندران اکنون تحت استرس آبی قرار دارد که ۱۱ هزار هکتار آن در خطر و استرس کامل قرار دارند و ۵۰۰ هکتار هم از بین رفتند و کاملا رها شدند.

فرسودگی ۵ هزار کیلومتر شبکه آب در مازندران

برارزاده مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران گفت: نیاز آب اشامیدنی در مازندران ۱۵ هزار و ۴۰۳ لیتر است که حدود هزار لیتر کمبود آب داریم.

او افزود: از ۲۰ هزار کیلومترشبکه آب در مازندران، ۵ هزار کیلومتر آن معادل ۱۶ درصد فرسوده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران گفت: آلودگی سفره‌های آب زیرزمینی، پیشروی آب شور به دلیل برداشت بی رویه از سفره‌های آب زیرزمینی از دیگر دغدغه‌های آب و فاضلاب مازندران است.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران مازندران مصرف برق تغییر ساعت کاری منطقه ای مازندران مازندران گفت شود او مدیرعامل آب کمبود آب مصرف برق ۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۴۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشویق معلمان به اضافه کار برای جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تلاش برای تمدید بازنشستگی معلمان و تشویق معلمان شاغل به اضافه کار گفت:هم‌اکنون هزینه ساعت حق‌التدریس ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است که جذابیت کافی برای معلمان ندارد. - اخبار اجتماعی -

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره کمبود معلم در مدارس اظهار کرد: در مهرماه 1402 ، 203 هزار کمبود معلم داشتیم، از سوی دیگر نتایج آزمون استخدام معلمان با تأخیر اعلام شد به همین دلیل برای کنترل کمبود معلم در مهر 1403 چند راهکار اتخاذ کردیم.

وی افزود: امسال حدود 105 هزار ردیف استخدام به آموزش و پرورش اختصاص یافته است و بر این اساس 32 هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و  72 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی، جذب خواهند شد.

فرهادی ادامه داد: افراد پذیرفته شده در مرحله اولیه آزمون استخدامی در ماه‌های خرداد و تیر در کانون‌های ارزیابی بررسی و پس از آن نتایج نهایی اعلام خواهد شد، در ماه‌های مرداد و شهریور هم دوره آموزشی این افراد در دانشگاه فرهنگیان برگزار خواهد شد تا با آمادگی نسبی اول مهر به کلاس‌های درس بروند.

پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: اضافه کار معلمان شاغل و بازنشسته به صورت ساعات حق‌التدریس یکی از روش‌های جبران کمبود معلم است، پیش‌بینی می‌کنیم امسال حدود 67 هزار نفر از آموزش و پرورش بازنشسته شوند اما تلاش می‌کنیم بازنشستگی معلمان را به تأخیر انداخته و ادامه تدریس آنها را تمدید کنیم.

فرهادی بیان کرد: تلاش می‌کنیم معلمان علاوه بر 24 ساعت تدریس موظف در هفته، ساعاتی را هم به عنوان حق‌التدریس فعالیت داشته باشند. هم اکنون از هر 10 نفر معلم دو نفر به صورت اضافه تدریس فعالیت می‌کند و انگیزه کافی ندارند، هزینه ساعت حق‌التدریس معلمان 40 تا 50 هزار تومان است بنابراین به لحاظ مالی انگیزه لازم را ندارند.

وی افزود: افزایش هزینه پرداختی به معلمان بابت ساعات حق‌التدریس را به شورای حقوق و دستمزد پیشنهاد دادیم که از آن استقبال شد و نرخ حق‌التدریس معلمان دو برابر خواهد شد. هم‌اکنون ارتباط خوبی بین وزارت آموزش و پرورش با سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی شکل گرفته که علت آن هم شفافیت و ارائه آمار دقیق است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوکی استخوان و ضعف ایمنی بدن به‌دلیل کمبود این ویتامین
  • ویتامین‌هایی که کمبود آن‌ها سبب سر درد می‌شود
  • تشویق معلمان به اضافه کار برای جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳
  • حفر بیست حلقه چاه آب برای کرمان
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!