Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این بیمارستان سیار که در محوطه بیمارستان علی بن ابیطالب زاهدان دایر خواهد شد، با 26 تخت، ظرفیت خدمات رسانی به 200 بیمار سرپایی را در روز دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، سعید سلیمانی مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام((ره)، در سفر به استان سیستان و بلوچستان ضمن اعلام این خبر گفت: پس از اوج گیری کرونا در استان سیستان و بلوچستان ستاد اجرایی در کنار مردم این استان خواهد بود و اقدامات متعددی برای حمایت از مردم استان صورت خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی در خصوص اقدامات بهداشتی و درمانی بنیاد در این استان افزود: بزرگترین و مجهزترین بیمارستان سیار کشور یعنی بیمارستان سیار احسان با ظرفیت ۲۰۰ درمان سرپایی در روز به این استان اعزام شده است.

وی افزود: همچنین بنیاد احسان تا کنون ۲ میلیون ماسک، ۳ هزار دوز رمدسیویر،۳ هزار لیتر موارد ضد عفونی کننده، ۱۳۰۰ گان پزشکی و ۵۰ هزار کیت تست سریع برای جلوگیری و کنترل ویروس کرونا به این استان ارسال کرده است و ۲۰ گروه غربالگری جهادی در این استان را نیز تجهیز نموده است

مدیر عامل بنیاد احسان گفت: بنیاد احسان از ابتدای شیوع ویروس کرونا به طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین توزیع بسته‌های معیشتی در بین آسیب دیدگان ویروس کرونا مشغول بوده است و در پیک جدید شیوع کرونا در استان روزانه ۱۵۰۰ بطری آبمیوه و دمنوش در سطح بیمارستان‌ها و بیماران کرونایی استان و همچنین طبخ و توزیع روزانه ۵ هزار پرس غذای گرم در بین مردم در حال انجام است.
لازم به ذکر است که مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی در این سفر از بیمارستان‌های امام علی (ع) و بوعلی و مرکز غربالگری کرونای فلسطین در شهر زاهدان بازدید کرد از کادر درمان تقدیر و تشکر کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان سیار کرونا در سیستان و بلوچستان بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام بیمارستان سیار ستاد اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی