Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@13:25:26 GMT

کارت های بازرگانی البرز رشد ۳۵ درصدی را تجربه کرد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۳۸۸۵۰

کارت های بازرگانی البرز رشد ۳۵ درصدی را تجربه کرد

سید فراز جبلی روز یکشنبه  در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: تاکنون یک هزار و ۱۵۰ کارت بازرگانی توسط اتاق بازرگانی  البرز صادر شده که تا پایان دوره سوم فعالیت هیات نمایندگان اتاق البرز این آمار را به ۲هزار کارت خواهیم رساند.

وی تاکید کرد: از طریق شورای روسای اتاق‌های بازرگانی کشور پیگیر بازگشت کارت‌های بازرگانی صادره شده  از تهران به البرز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرز گفت: عدم آشنایی با قوانین از علل اصلی بروز مشکلات گمرکی مشتمل بر انباشت کالا در گمرک است.

وی با بیان اینکه اتاق البرز برای رفع مشکلات و تسهیل در روند تولید تلاش می کند، گفت: رفع برخی مشکلات صنایع نیاز به تصمیم گیری در سطح ملی دارد.

 وی اظهار داشت : آذرماه سال گذشته و تحت تاثیر تعطیلی‌های ۲ هفته ای در روزهای سخت کرونایی، اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی برای برقراری تعامل میان فعالان اقتصادی و دستگاه‌های اجرایی و در راستای پیگیری سریع مشکلات آنها راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی این رسالت را بر خود واجب دانست تا برای حل مشکلات فعالان اقتصادی در قالب فعالیت اورژانس کسب و کار پیشقدم شود، گفت: در این مجموعه هدف مهم این بوده است که در کمتر از ۴۸ ساعت بعد از طرح مشکلات از سوی واحدهای صنعتی در مسیر حل آن قدم بر داریم و تفاوتی هم میان اعضای اتاق و دیگران فعال اقتصادی قائل نبوده ایم.

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان البرز ، گفت: کلینیک کسب و کار بسیج مهندسین و فعالیت‌هایی در این قالب در چند سازمان مختلف استان داشته ایم که در قالب شناسایی مشکلات موجود صنایع و ارائه راهکار برای آن تلاش می کردند اما اورژانس کسب و کار اتاق به دنبال رویکردی متفاوت بوده است.

وی ادامه داد: اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی در راستای گره گشایی مشکلاتی از فعالان اقتصادی قدم برداشته است که بروز آن مانع تولید و توقف چرخه کار یک واحد تولیدی و صنعتی شده است.

جبلی افزود: خواسته فعالان اقتصادی به ویژه بخش خصوصی این است که صدای رسایی در زمینه بحث مواد اولیه، مباحث مالیاتی، بیمه ای برای انعکاس مشکلات خود به گوش مسئولان دولتی داشته باشند.

وی با این توضیح که اورژانس کسب و کار اتاق بازرگانی البرزدر راستای رفع مسائل گام بر می دارد، گفت: برخی از این مشکلات در سطح استان قابل حل است، اما بخشی دیگر از جمله حل مشکل آب شهرک‌های صنعتی و یا مسائل ارزی باید با همکاری مسئولان ملی پیگیری و رفع شود.

دبیرکل اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: بسیاری از مشکلات مانند دپوی مواد اولیه یا ماشین آلات وارداتی تولید به دلیل عدم آشنایی برخی از افراد با موضوع ثبت سفارش و یا ضرورت اخذ کارت بازرگانی برای امر انجام واردات و صادرات بوده است‌.

وی در بخش دیگری با اشاره به مشکلاتی که اخیرا در زمینه قطعی برق واحدهای صنعتی حادث شده است، گفت: باید مدیریت در اعمال خاموشی‌ها باشد، برای بخش صنعتی سرمایه گذاری زیادی انجام شده و توان نیاز کشور به کالای تولیدی یک کارخانه اهمیت بالایی دارد، به همین دلیل باید قطعی برق واحدهای صنعتی با برنامه باشد و حتی کمتر از سایر بخش‌ها این خاموشی ها در صنعت اعمال شود.

جبلی در مورد تولید بدون کارخانه برای استفاده از فضای خالی صنایعی که تنها با ۳۰ درصد طرفیت خود کار می کنند، تشریح کرد: در این مورد با سرمایه گذاران زیادی وارد مذاکره شدیم تا بخش خالی کارخانه‌های خود را در اختیار دیگر فعالیت‌های تولیدی قرار دهند که امکان تامین فضای کار را ندارند 

وی ادامه داد: البته برخی سرمایه گذاران فعالیت بخشی از واحدهای تولیدی را به دلیل تولید هم راستا رقیب خود می دانند، به همین دلیل بهتر است در تولید بدون کارخانه و استفاده از ظرفیت های خالی صنایع اولویت با کالای پرمصرف اما دارای سرانه پایین تولید باشد.

استان البرز  دارای بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی است

برچسب‌ها توسعه اقتصادی کرج صادرات غیر نفتی پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی کرج صادرات غیر نفتی توسعه اقتصادی کرج صادرات غیر نفتی اورژانس کسب و کار اتاق فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری