Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش‌های «عکس،پوستر و ماکت»، «تجربه‌های اجرا» و «نمایشنامه نویسی» جشنواره تئاتر دانشگاهی داوران خود را شناختند.

به گزارش برنا؛ هیات داوران بخش عکس، پوستر و ماکت بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، از سوی سید مجتبی جدی دبیر جشنواره با ابلاغ حکمی، سینا ییلاق بیگی، مهدی آشنا، فرهاد فزونی، مصطفا مرادیان و کیارش مسیبی به عنوان هیات داوران بخش عکس، پوستر و ماکت معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بخش‌های؛ صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه نویسی(جایزه اکبر رادی)، ترجمه ( جایزه دکتر محمدرضا خاکی)، بین الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها ، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس گفتارها، در حال برگزاری است.

-----

هیات داوران مرحله نهایی بخش نمایشنامه نویسی(جایزه استاد اکبر رادی) بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، از سوی سید مجتبی جدی دبیر جشنواره با ابلاغ حکمی،

حسین کیانی، مهرداد رایانی مخصوص و مسعود صرامی به عنوان هیات داوران مرحله نهایی بخش نمایشنامه نویسی(جایزه استاد اکبر رادی) معرفی شدند.

بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بخش‌های؛ صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه نویسی(جایزه اکبر رادی)، ترجمه(جایزه دکتر محمدرضا خاکی)، بین الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس گفتارها در حال برگزاری است.

------

معرفی هیات داوران بخش تجربه‌های اجرا جشنواره تئاتر دانشگاهی

هیات داوران بخش تجربه‌های اجرا بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، از سوی سید مجتبی جدی دبیر جشنواره با ابلاغ حکمی،

میلاد شجره، سامان خلیلیان و رامین اکبری به هیات داوران بخش تجربه‌های اجرا معرفی شدند.

بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بخش‌های؛ صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه نویسی(جایزه اکبر رادی)، ترجمه ( جایزه دکتر محمدرضا خاکی)، بین الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها ، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس گفتارها، در حال برگزاری است.

-----

میزبانی از مخاطبان جشنواره تئاتر دانشگاهی با ۷ نمایش در روز سوم

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی با اجرای ۷ نمایش در روز سوم اجراهای دو بخش صحنه‌ای و تجربه‌های اجرا، میزبان مخاطبان این رویداد است.

به گزارش روابط عمومی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی، برنامه سومین روز از اجرای آثار بخش‌های صحنه‌ای و تجربه‌های اجرای بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی اعلام شد. بدین ترتیب نمایش‌های «هملت» به کارگردانی شایان افشردی در دو سانس 16 و 19 در سالن اصلی تالار مولوی، «شب شک» به کارگردانی امیرحسین بریمانی در سانس 17:30 در سالن کوچک تالار مولوی، «برنده سهمی نمی‌برد» به کارگردانی کیهان پرچمی از ساعت 16 و 17:30 در عمارت نوفل لوشاتو، «ماهی‌ها فراموش نمی‌کنند» به کارگردانی پریسا دوستی از ساعت 17:30 در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران آثاری هستند که در بخش صحنه ای این رویداد اجرا خواهند داشت.

همچنین در بخش «تجربه‌های اجرا»، بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی میزبان نمایش‌های «سایکوسیس» به کارگردانی حسین قاسمی هنر در پلتفرم و «صندلی‌ها» به کارگردانی علی زمانی در زیرزمین عمارت روبرو است. نمایش‌های «تناول» به کارگردانی رها امامی و «خانه» به کارگردانی مهسا عباسی نیز به صورت محیطی و در فضای باز اجرا خواهند شد.

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی به دبیری سید مجتبی جدی و به همت اداره کل فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در بخش‌های صحنه، مناطق، تجربه‌های اجرا، پژوهش(جایزه دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی)، نمایشنامه‌نویسی(جایزه اکبر رادی)، ترجمه( جایزه دکتر محمدرضا خاکی)، بین‌الملل، اساتید، جشنواره جشنواره‌ها ، رادیو تئاتر، ماکت صحنه، عکس، پوستر، کارگاه‌ها و درس گفتارها ۱۱ تا ۱۹ تیر ماه در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره بین المللی ایران روابط عمومی تئاتر علوم تحقیقات و فناوری تحقیقات و فناوری وزارت علوم تحقیقات فناوری وزارت علوم تئاتر هیأت داوران جشنواره تئاتر دانشگاهی بیست و سومین جشنواره تئاتر دانشگاهی بیست و سومین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران جشنواره تئاتر دانشگاهی جشنواره جشنواره ها حال برگزاری هیات داوران بخش تجربه های اجرا رادیو تئاتر معرفی شدند ماکت صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۹۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • انتشار فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • «شتر و آسیابان» به کازابلانکا رسید
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود