Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان نیک اقبالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:۱۰ هزار میلیارد ریال از این میزان اعتبار در دولت تدبیر و امید از محل منابع مالی مختلف تامین و هزینه شده است.

وی تاکید کرد:چهار هزار و ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار دیگر برای تکمیل جاده پاتاوه به دهدشت نیاز است.

نیک اقبالی تاکید کرد: این پروژه بزرگ در زمان حاضر ۹۲درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۴۲درصد آن در دولت تدبیر و امید صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:طرح ساخت جاده پاتاوه به دهدشت که ۱۳۶ کیلومتر طول دارد براساس وعده عوامل اجرایی قرار است شهریور امسال بهره برداری اولیه شود.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: انجام ۱۸میلیون متر مکعب خاکبرداری و ۴۴۰ هزار متر مکعب خاکریزی از بخش های مهم این طرح است.

وی ابراز داشت:۱۴ پل خاص به طول یکهزار و۵۱۲ متر،۳۴۶ دستگاه تونل بزرگ و کوچک و ۱۵ دستگاه تونل به طول ۹ هزار و۵۵۵ متر از دیگر بخش های این طرح است.

قطعه نخست جاده پاتاوه به دهدشت از روستای گندی خوری تا منطقه سرچنار در سال ۸۷ به بهره برداری اولیه رسید.

 قطعه دوم جاده از سرچنار تا لوداب، قطعه سوم از لوداب تا دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه و قطعه چهارم نیز از کمربندی شهر دهدشت تا دهدشت غربی است.

قطعه سوم جاده ملی پاتاوه - دهدشت ۶۳ کیلومتر طول دارد و دارای ۱۱ دهنه پل به طول سه هزار و ۱۶۰ متر است.

قطعه دوم این جاده به طول ۲۸ کیلومتر اردیبهشت سال ۹۷ به بهره برداری رسید.

با بهره برداری از این جاده با در نظر گرفتن میانگین ۶۰۰ کیلومتر در ساعت برای عبور وسایط نقلیه، بیش از چهار ساعت کاهش زمانی در مسیر جدید پاتاوه - دهدشت بوجود خواهد آمد که نقش چشمگیری در کاهش سوخت و استهلاک وسایط نقلیه و اتلاف وقت بدنبال خواهد داشت.

ساخت محور پاتاوه - دهدشت تحولات شگرف ملی و محلی در پی خواهد داشت بطوری که با اتمام ساخت این مسیر، فاصله بندر امام خمینی (ره) تا اصفهان ۲۷۰ کیلومتر و زمان عبور از مسیر نیز چهار ساعت کاهش خواهد یافت.

این مسیر علاوه بر کارکرد ملی آن، پنج بخش مهم و پرجمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد شامل بخش کبگیان در شهرستان دنا، شهرستان مارگون، بخش های چاروسا و دیشموک در کهگیلویه و بخشی از شهرستان لنده را از بن بست جاده ای و محرومیت خارج می کند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا گچساران جاده پاتاوه به دهدشت بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد

محمد معارف وند گفت: جاده دستجرد- آشتیان، در بین محور‌های فرعی ارتباطی استان‌های قم و مرکزی بوده که به دلیل موقعیت جغرافیایی شهر دستجرد (بخش سلفچگان) و توابع آن، از ییلاقات و نقاط گردشگری استان است و از حجم ترافیک چشمگیری برخوردار می‌باشد.

 سرپرست اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم عنوان کرد: محور دستجرد- آشتیان، ضمن آنکه یکی از مسیر‌های ارتباطی دو استان قم و مرکزی است، راه ارتباطی روستا‌های جریک آغاج، آمره، زیزگان و ... است.

معارف وند ادامه داد: با عنایت به پی گیری‌های صورت‌گرفته در راستای مصوبات سفر استاندار به بخش خلجستان، و موقعیت ترافیکی این محور، پروژه طی ۱۰ روز و در نیمه اردیبهشت‌ماه امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های استان قم در خصوص مهم‌ترین اقدامات فنی - اجرایی طرح بهسازی این محور اظهار داشت: تنظیف سطح زیرین، تک کت امولسیونی، و اجرای ماسه آسفالت از اهم اقدامات فنی - اجرایی این اداره کل در بهسازی محور دستجرد- آشتیان بوده‌است.

سرپرست اداره نگهداری راه‌های قم گفت: تمامی هزینه‌های اجرایی این طرح مهم عمران جاده‌ای از محل اعتبارات استانی و قیر تامین شده در بازدید استاندار از بخش خلجستان، تامین شده‌است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهارراه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • وقف یک قطعه زمین به ارزش ده میلیارد ریال در شهر دیر
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی