Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمود احمدی‌بیغش، نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی، درباره تمدید نشدن مهلت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و اینکه ‌آیا ممکن است این مهلت تمدید شود، اظهار داشت: اگر این مهلت یک بار دیگر تمدید شود، خاصیتش از دست می‌رود، ضمن اینکه همین حالا نیز خاصیتش از دست رفته است، تمدید شدن آن نشان می‌دهد که یک بازی مسخره در پیش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد اینکه آیا توافق به سرانجام می‌رسد یا نه، با بیان اینکه این توافق هیچ وقت انجام نمی‌شود، تصریح کرد: ما نه تنها با کشورهای اروپایی که پادو هستند بلکه با آمریکا که در راس مذاکرات قرار دارد، مشکل داریم و این چیزی نیست که با آمدن دولت‌ها تغییر کند چه آقای ترامپ و چه آقای بایدن بیاید، آقای روحانی و یا رئیسی، این سیاست‌ها فرقی نمی‌کند.

نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: از طرفی مبنای آنها این است که اصلاً جمهوری اسلامی وجود نداشته باشد چه بسا اینکه اعتقاد دارند ایرانی وجود نداشته باشد و ما را به رسمیت نمی‌شناسند؛ بنابراین نمی‌توانیم کنار هم زندگی کنیم، پس رفت و آمد دولت‌ها چیزی را تغییر نمی‌دهد.

وی درباره اینکه در وین گفت‌وگوهایی شکل گرفته و در حال انجام است، تکلیف آن چه می‌شود،‌ گفت:‌ دولت عزم خود را جزم کرد تا قبل از انتخابات این مذاکرات را واقعاً به یک سرانجامی برساند، ‌اما وقتی به انتخابات نرسید دیگر رویش نمی‌شود که بازگردد و بگوید من نیتم انتخابات بود، لذا خودشان نیز این را می‌دانند که این یک بازی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اینکه آیا دولت منتخب آقای رئیسی مذاکرات را ادامه می‌دهد یا مجلس به آن اجازه چنین کاری را نمی‌دهد، خاطرنشان کرد:‌ مجلس به دولت اجازه می‌دهد اما در چارچوبی که تعیین و ترسیم شده است؛ اگر آمریکایی‌ها واقعا آن شرایطی که جمهوری اسلامی گذاشته است را بپذیرد، چرا مجلس آن را قبول نکند؟ اما شرط این است که همان چیزی که رهبری گفتند و مطالبه مردم است؛ یعنی به یکباره هرچیزی که عنوان تحریم‌ها دارد، برداشته شود و اگر اینگونه باشد، مذاکرات انجام می‌شود. ما مذاکرات را با این هدف انجام می‌دهیم وگرنه دلیل دیگری برای مذاکره نیست. اگر تحریم‌ها با هر عنوانی که هستند جمع شوند، قطعاً هم مجلس و هم دولت علاقه‌مند است؛ اما اگر بخواهد استخوان لای زخم باشد، قطعاً نه.

وی درباره اینکه اگر ما نخواهیم مذاکره کنیم چه راهکار دیگری وجود دارد، گفت: ما با یک دشمن واقعی طرف هستیم و او ما را تقسیم‌بندی نمی‌کند که با عده‌ای خوب باشد و با عده‌ای بد؛ اینگونه نیست که اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها با بخشی از جامعه مخالف باشند، بلکه آمریکایی‌ها با هر کسی که عنوان ایرانی داشته باشد، مخالف هستند و اصلا مهم نیست که دین و مذهب آنها چیست و به همین دلیل آنها هر روز شیوه‌های دشمنی را مدرن‌تر می‌کنند.

احمدی‌بیغش با تاکید بر اینکه ما برای این قصه راهی نداریم جز اینکه روی پای خودمان بایستیم؛ یادآور شد: مرحوم گاندی چگونه زندگی کرد؟ ما هم باید همینطور باشیم، اگر به سمت زندگی برویم که به خودمان متکی باشیم (با هزاران سختی که دارد) و تحریم‌ها را تحمل کنیم، می‌توانیم.

وی با اشاره به تولید واکسن ایرانی گفت:‌ نمونه آن تولید واکسن است آن هم در شرایطی که ما از چهار طرف در دنیا و حتی از سوی سازمان ملل و اروپا تحریم هستیم. وقتی می‌توانیم چنین دستاوردی به دست بیاوریم، در سایر موارد هم باید همین کار را انجام دهیم تا زمانی که وابستگی داشته باشیم و چیزی به اسم مذاکرات به صورت سمبولیک وجود دارد و ما نیز باید شل کن و سفت کن دولتی‌ها را ببینیم، شرایط اینچنین است. ما برای رفع این مشکل باید متکی به خودمان باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: احمدی نژاد رییسی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

 آصف علی خان دُرانی طی سخنرانی در کنفرانس بین المللی پیامد‌های ژئوپلیتیک بر پاکستان به میزبانی اندیشکده مطالعات راهبردی اسلام‌آباد اظهار داشت که پاکستان بیشتر از جنگ با هند از مشکلات افغانستان آسیب دیده است.

وی با اشاره به نا امنی‌ها در مرز‌های مشترک پاکستان و افغانستان، تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا و ناتو از افغانستان و افزایش تهدیدات تروریسم از خاک افغانستان علیه همسایگان افزود: بیش از ۸۰ هزار پاکستانی طی دو دهه گذشته در جنگ با تروریسم کشته شده اند و ما هنوز در حال شمارش کشته‌ها و مجروحان خود هستیم.

نماینده ویژه پاکستان افزود که پس از خروج نیرو‌های ناتو این امید وجود داشت که صلح در افغانستان باعث صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه مدت بود.

وی دوگانگی در سیاست آمریکا، رویکرد جانبدارانه آن در جنوب آسیا و جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان را یک چالش عمده برای پاکستان و دیپلماسی آن دانست و تاکید کرد: حملات گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان (TTP) به مناطق مرزی پاکستان ۶۵ درصد افزایش یافته در حالی که حملات انتحاری نیز ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دوستان نزدیک و معتمد پاکستان هستند و ما قادر به تامین منافع متقابل از طریق مشارکت پایدار امنیتی و اقتصادی خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: تشدید حملات طالبان پاکستانی علیه نیرو‌های امنیتی پاکستان در حالی که از خاک افغانستان استفاده می‌کند، نگرانی جدی ما است و یکی دیگر از جنبه‌های نگران کننده، مشارکت اتباع افغانستانی در این حملات است.

اواخر اسفند ماه گذشته پاکستان دست به یک عملیات هوایی در خاک افغانستان علیه آنچه اسلام‌آباد پاسخ انتقامی علیه تروریست‌های تحریک طالبان پاکستان خواند، زد.

اسلام‌آباد، گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان را یک تهدید جمعی برای صلح و امنیت منطقه دانست و ادعا کرد که برخی از عناصر در درون حکومت موقت افغانستان از طالبان پاکستانی به عنوان نیروی نیابتی علیه اسلام‌آباد استفاده می‌کنند.

این در حالی است که سخنگوی حکومت سرپرست طالبان افغانستان، عملیات هوایی پاکستان در برخی از مناطق این کشور را به شدت محکوم کرد و هشدار داد که چنین حوادثی، عواقب بسیار بدی در پی دارد که در کنترل پاکستان نخواهد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات