Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گوهردهی مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: ۸۰ درصد معلولیت‌های ناشی از کم‌شنوایی با مداخلات به موقع قابل درمان است.

او با بیان اینکه از ۲۷ هزار نوزاد متولد شده استان در پارسال، ۳۵۳ نوزاد با نقص یا کاهش شنوایی تشخیص داده شده‌اند، افزود:تبدیل شدن دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان قطب کاشت حلزون سه استان شمالی مازندران، سمنان و گلستان فرصت بسیار مناسبی برای مداخله به موقع در درمان شنوایی به ویژه در بین نوزادان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوهردهی با اعلام اینکه این افراد به مراکز بررسی صحت بالاتر در دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل معرفی شدند، گفت: از ۳۵۳ نوزادی که احتمال کاهش شنوایی وجود داشت ۴۶ نوزاد به مرحله اقدامات مداخله‌ای رسیدند که برای ۲۶ نفر سمعک تجویز شده و ۲۰ مورد اقدامات جراحی و طبی نیاز داشتند.

گوهردهی گفت: ۸ هزار و ۳۵ نفر در مازندران داری معلولیت ناشی از شنوایی هستند که از این تعداد بیش از ۵ هزار و ۶۰ نفر معلولیت شدید دارند.

مدیرکل بهزیستی مازندران در پاسخ به این سوال که اگر تشخیص داده شود که نوزاد کم شنوا و ناشنوا هست چه اقداماتی انجام می‌شود، افزود: پرداخت کمک هزینه تست تشخیصی، ویزیت تخصصی، کاشت حلزون، گفتار درمانی، تعمیر، خرید باطری و تعویض باطری از جمله اقدامات حمایتی بهزیستی است.

یکی از نکات قابل توجه در کاشت حلزون برای درمان کودکان هزینه‌های سنگین آن در سنوات گذشته بود که با ایجاد قطب درمان شنوایی در دانشگاه علوم پزشکی بابل خانواده‌ها با پرداخت ۶.۵ میلیون تومان می‌توانند نسبت به کاشت حلزون اقدام کنند.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی مازندران ناشنوایان کشور کاشت حلزون کاشت حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه گفت: طی بازدید‌های مداوم و نامحسوس کارشناسان اداره نظارت بر درمان دانشگاه، یک محل غیرمجاز مامایی در اردبیل به‎دلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی در امور درمان و انجام خدمات غیرمجاز درمانی، شناسایی و با همکاری اداره اماکن انتظامی، مهرموم و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تأکید کرد: انجام هرگونه مداخلات و اقدامات پزشکی و دندانپزشکی، طب سنتی، زیبایی و کاشت مو در مراکز غیرمجاز و توسط افراد غیرمرتبط ممنوع بوده و باید در مراکز معتبر و زیر نظر متخصص مربوطه انجام شود.
وی افزود: هم استانی‎های عزیز می‎توانند هرگونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت غیر مجاز افراد فاقد صلاحیت در امر درمان‌های پزشکی و دندانپزشکی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت یا اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و شبکه‎های بهداشت و درمان شهرستان‎ها گزارش نمایند.

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل