Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ابراهیم دارایی امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: میانگین برداشت انگور در شهرستان کرمانشاه به ازای هر هکتار ۱۸ تن است.

وی ادامه داد: تولید سال گذشته انگور کشمشی، یاقوتی، فخری، بی دانه سفید و قرمز در شهرستان کرمانشاه را ۱۳ و ۱۹۸ تن اعلام و همچنین پیش‌بینی کرد تولید این محصول در سال‌جاری به بیش از ۱۷ هزار و ۱۱۸ تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه این شهرستان با دارا بودن ۹۵۱ هکتار باغات انگور دیم و آبی مهم ترین نقش را در تولید محصول انگور در شهرستان کرمانشاه داراست، افزود: کل سطح زیر کشت باغات شهرستان ۴ هزار و ۴۴۴ هکتار است که از این میزان ۳ هزار و ۳۳۷ هکتار باغات آبی، ۵۷۶ هکتار باغات دیم، ۵۴۰ هکتار گیاه دارویی، ۶ هکتار نهالستان و ۳ هزار و ۸۷۹ هکتار باغات بارور آبی و دیم را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: این مدیریت اقدامات مطلوبی جهت بالا بردن راندمان تولید در باغات شهرستان انجام داده است که از جمله آن‌ها می‌توان به احداث استخرهای ذخیره آب،  بالابردن راندمان آب مصرفی با جرای سیستم آبیاری قطره‌ای و اصلاح سیستم‌های آبیاری سنتی و مدیریت صحیح آبیاری باغات، بازدیدهای مکرر کارشناسان باغبانی این مدیریت از باغات قدیمی و تازه احداث شده در مناطق مختلف سطح شهرستان و ارائه توصیه‌ها و راه‌کارهای فنی لازم اشاره کرد.

دارایی گفت: پیش‌بینی می‌شود تولید محصول انگور در پایان فصل برداشت در سال جاری بالغ بر ۱۷ هزار و ۱۱۸ تن برسد که از این میزان مقادیر زیادی به مصرف داخلی و همچنین به مصرف شهرستان‌ها و استان‌های همجوار و مقادیری نیز فرآوری خواهد شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه انگور کشاورزی تولید ابراهیم دارایی شهرستان کرمانشاه هکتار باغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان