Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@00:32:28 GMT

توسعه یک موشک کروز هسته‌ای جدید در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۴۲۹۱۵

توسعه یک موشک کروز هسته‌ای جدید در آمریکا

دولت آمریکا یک قرارداد به ارزش دو میلیارد دلار را با شرکت فن آوری ریتون – از شرکتهای بزرگ حوزه نظامی و هوافضا – در ارتباط با توسعه و تولید یک موشک کروز مسلح به کلاهک هسته‌ای اعطا کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای در تاریخ دوم ژوئیه اعلام داشت: واحد دفاع و موشکهای ریتون در تاکسون آریزونا قراردادی را به ارزش تقریبا دو میلیارد دلار بابت مرحله توسعه مهندسی و تولید سیستم تسلیحاتی لانگ رنج استندآف LRSO دریافت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدلهای جدید قرار است جایگزین موشکهای کروز پرتابی از هوا که اوایل دهه ۱۹۸۰ با عمر ۱۰ ساله به کار گرفته شدند، شوند.

بر اساس قرارداد نیروی هوایی آمریکا، این شرکت به تولید یک موشک کروز جدید LRSO مسلح به کلاهک هسته‌ای که بردش ۱۵۰۰ مایل برآورد می‌شود، خواهد پرداخت. بر اساس اطلاعاتی که پایگاه بلومبرگ به دست آورد، نیروی هوایی آمریکا به دنبال خریداری تا میزان ۱۰۰۰ موشک LRSO به منظور جایگزین ساختن موشک‌های کروز پرتابی از هوا ALCM که نخستین بار در سال ۱۹۸۲ مستقر شدند، با آنها است.

گزارش شده که موشک LRSO از سوی هواپیماهای مختلف اعم از بمب افکن‌های بی-۵۲ و بی-۲۱ قابل حمل است. وزارت دفاع آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که برنامه موشکهای LRSO به دنبال تولید سلاحی است که قادر به نفوذ و زنده ماندن در برابر سیستمهای دفاع هوایی یکپارچه و پیگیری اهداف راهبردی بوده و قبل از موعد کناره گیری موشکهای ALCM در حوالی سال ۲۰۳۰ قابلیت عملیاتی اولیه را پیدا کند.

اوایل ماه ژوئن واشنگتن یک قرارداد ۳.۱۲ میلیارد دلاری را به شرکت ریتون به جهت تولید سیستمهای رادار جت‌های اف-۱۵ اعطا کرد. در ماه مه این شرکت همچنین برنده یک قرارداد ۲۷۵ میلیون دلاری پنج ساله برای به روزرسانی مدیریت اطلاعات نزد سیستم اطلاعات و داده متعلق به سیستم نظارت بر زمین آمریکا شد. وزارت امور خارجه آمریکا به شکلی قابل توجه در اول ژوئیه اعلام داشت که واشنگتن نسبت به تسریع تقویت زرادخانه هسته‌ای چین نگران است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت دفاع آمریکا نیروی هوایی آمریکا آمريكا هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین