Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس فدراسیون با بیان این‌که باید بپذیریم در دو و میدانی کسب مدال در المپیک بسیار سخت است، گفت:‌ تنها شانس ما حدادی بود که متاسفانه بحث آسیب‌دیدگی او مشکل‌ساز شده است اما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا اتفاق خوبی در المپیک برای دو و میدانی رقم بخورد.

هاشم صیامی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روند دو و میدانی خوزستان، اظهار کرد: نه من، بلکه کل ایران به استعدادهای ناب جوانان خوزستانی در حوزه ورزش اعتراف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان خوزستان واقعا استعدادهای بسیار خوب و ارزشمندی دارد و هر هیاتی که سرمایه‌گذاری کند، شک نکنید که نتیجه خواهد گرفت. دو و میدانی نیز از گذشته تاکنون در این استان ورزش اول بوده است. درست است که خوزستان، استان فوتبال‌خیزی است اما در دو و میدانی هم این استان در کشور همیشه اول یا دوم بوده است و ما ورزشکاران بزرگی از خوزستان داشته‌ایم.

وی بیان کرد: خوشبختانه دو و میدانی خوزستان برای فدراسیون نیز اهمیت دارد و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا روزهای خوب دو و میدانی استان خوزستان به حد ایده‌آلش برسد. ما نیز کمک خواهیم کرد و مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان هم واقعا کمک می‌کند و قول‌های مساعدی داده است. ضمن این‌که آقای خنفری رئیس هیات دو و میدانی خوزستان از قهرمانان سابق دو و میدانی کشور و از پیشکسوتان این رشته محسوب می‌شود که کاملا کاربلد است.

رئیس فدراسیون دو و میدانی با بیان این‌که امیدواریم از خوزستان مدال المپیک و بازی‌های آسیایی داشته باشیم، گفت: یک موضوع مهمی که باید در دو و میدانی خوزستان اتفاق بیافتد تا دو و میدانی این استان به جایگاه اصلی‌اش برسد، بحث همدلی و رفاقت است. نقد و انتقاد بسیار سازنده است اما این‌که برای رسیدن به هدف به یکدیگر کمک کنیم، اهمیت بیشتری دارد که امیدوارم در چهار سال پیش روی رئیس هیات دو و میدانی خوزستان، این موضوع مدنظر قرار بگیرد و بتوانیم از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایمان برای رسیدن به موفقیت استفاده کنیم که این مهم جز در فضای همدلی و رفاقت اتفاق نمی‌افتد.

وی تاکید کرد:‌ پس باید از خواسته‌های فردی صرف‌نظر کنیم و به خاطر خواسته‌های فردی، کسی را حذف نکنیم. اگر این مهم اتفاق بیافتد شک نکنید در دوره بعدی مسابقات آسیایی و رقابت‌های نوجوانان و جوانان، مدال‌های خوبی حاصل خواهد شد. ۱۴۷ مدال در دو و میدانی توزیع می‌شود و این یعنی یک ششم مدال‌های المپیک در رشته دو و میدانی است و اگر می‌بینید کشوری در رنکینگ المپیک و بازی‌های آسیایی در رده بالا قرار دارد، شک نکنید که بیشترین مدال‌های‌شان در رشته دو و میدانی بوده است و این اتفاق را می‌توانیم از طریق دو و میدانی خوزستان داشته باشیم.

صیامی درباره آخرین وضعیت دو و میدانی‌کاران المپیکی ایران نیز خاطر نشان کرد: احسان حدادی از آمریکا برگشته است و اکنون در تهران تمرین می‌کند و شرایط بهتری دارد. تفتیان نیز در فرانسه تمرین می‌کند و ان‌شاءالله بعد از مسابقه‌اش در فرانسه به ایران برمی‌گردد. مهدی پیرجهان نیز ورودی المپیک را کسب کرد و در رنکینگ ماند. ضمن این‌که خانم فصیحی به المپیکی‌های دو و میدانی اضافه شد و ما با سه ورزشکار آقا و یک خانم در المپیک توکیو شرکت خواهیم کرد.

وی افزود: باید بپذیریم در دو و میدانی کسب مدال در المپیک بسیار سخت است و تنها شانس ما آقای حدادی بود که متاسفانه بحث آسیب‌دیدگی او مشکل‌ساز شده است اما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا اتفاق خوبی در المپیک برای دو و میدانی رقم بخورد.

رئیس فدراسیون دو و میدانی بیان کرد: فدراسیون دو و میدانی جزو چهار فدراسیونی است که در المپیک به مدال رسیده است اما این‌که در المپیک‌های بعدی بتوانیم به مدال برسیم، من فکر می‌کنم به این بستگی دارد که هیات‌های دو و میدانی سراسر کشور به ما کمک کنند زیرا هیات‌ها در شناسایی استعدادها و معرفی آن‌ها به فدراسیون نقش اول را دارند. البته کارمان را در این بخش شروع کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم در المپیک‌های بعدی صاحب مدال شویم. باید حداقل ۴۰ تا ۵۰ ورزشکار آماده در کشور وجود داشته باشد تا از این تعداد بتوانیم به عدد شانس کسب مدال در المپیک دست پیدا کنیم. تمام تلاش‌مان این است که از نظر کمی جامعه دو و میدانی کشور را که پایین است به شرایط خوبی برسانیم. ما باید عدد فعالان در دو و میدانی را به ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار نفر برسانیم تا بتوانیم به فکر کسب مدال در المپیک‌های آینده باشیم، در غیر این صورت مدال گرفتن واقعا سخت است.

وی خاطر نشان کرد: ما ضمن حفظ سرمایه‌های فعلی دو و میدانی ایران، نگاه بسیار جدی‌تری به رده‌های پایه داریم. در ماده‌ای که احسان حدادی کار می‌کند، در حال حاضر صمیمی و رحمانی‌فر را داریم که ورودی جوانان جهان را کسب کرده‌اند. ضمن این‌که دو سه ورزشکار دیگر را هم داریم که پشت سر این نفرات هستند. ما در برخی ماده‌های دو و میدانی خوب هستیم و در برخی دیگر اصلا شرایط خوبی نداریم و باید تلاش کنیم در ۲۴ ماده دو و میدانی نفرات خوبی را شناسایی و تربیت کنیم. به نظر من اعتبارات و شناسایی استعدادها توسط هیات‌های استانی و از همه مهم‌تر عملکرد فدراسیون نقش بسیاری در رسیدن ما به هدف‌مان دارد. همه باید دست به دست هم دهیم تا دو و میدانی که پرمدال‌ترین رشته در دنیا است، در ایران نیز ورزش اول کشور شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان دووميداني هاشم صیامی بازی های المپیک توکیو دو و میدانی خوزستان کسب مدال در المپیک دو و میدانی تمام تلاش مان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز

  اما واقعیت تلخی درباره این مأموریت وجود دارد؛ بسیار سخت و شاید ناممکن. برای صعود تیم ملی والیبال ایران به المپیک امید بسیار اندکی وجود دارد و موتا پائز یکی از افرادی است که به خوبی این موضوع را می‌داند. در واقع حتی خیلی قبل‌تر از تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ امیدهای ایران برای صعود به المپیک از بین رفته بود به‌خصوص این‌که انتخاب سرمربی تیم ملی نیز عقب می‌افتاد.  با یک حساب سرانگشتی خیلی راحت می‌توان به این عدد رسید: ۴ ؛ حداقل چهار ماه طول کشید تا سرمربی تیم ملی انتخاب شود. اکنون هم که فاصله‌ای تا آغاز لیگ ملت‌ها باقی نمانده است و تیم ملی با ترکیبی کاملا جوان به پیشواز این رقابت‌ها می‌رود. در زمان حضور بهروز عطایی در تیم ملی والیبال ایران بسیاری اعتقاد داشتند که جوانگرایی در والیبال ایران کاری بود که غیراصولی انجام شد و مدت زمان بیشتری لازم بود تا ناگهان بزرگ‌ترین ستاره‌های سال‌های اخیر والیبال را از این تیم حذف کنند. به هر حال ویژگی خوبی که می‌توانست نقطه اتکای تیم ملی والیبال و هر تیم دیگری باشد اکنون به بدترین ویژگی آن تبدیل شده است. کسی نقد مثبتی نسبت به این تیم بیش از حد جوان ندارد. ایران از تعداد بازی‌هایی که در لیگ ملت‌های والیبال دارد باید حداقل ۱۰ مسابقه را ببرد تا به المپیک صعود کند اما تیمی که بسیار دیر سرمربی خود را شناخت و علاوه بر آن تیمی کاملا جوان و بی‌تجربه شده است، می‌تواند به این هدف بزرگ برسد؟
 لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ از یکم خرداد ماه به میزبانی برزیل و ترکیه آغاز می‌شود. علی رمضانی، محمدطاهر وادی، مهدی رضایی، امیرحسین صداقت، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، پوریا حسین خانزاده، مبین نصری، شهروز همایونفرمنش، امیرحسین ساداتی، میثم صالحی، علی شفیعی، مهدی جلوه، محمد ولی‌زاده، علیرضا فراهانی، متین احمدی، مرتضی شریفی و امیررضا سرلک بازیکنان دعوت شده به اردو هستند. امین اسماعیل‌نژاد هم قرار است از پانزدهم اردیبهشت به جمع ملی‌پوشان اضافه شود. دیگر لژیونرها هم قرار است به محض ورود به ایران و با تشخیص کادر فنی به تیم ملی اضافه شوند. تیم ملی سرمربی خود را دیر شناخت و دیر استارت زد. از این تیم جوان و بی‌تجربه انتظاری نمی‌رود اما گویا برنامه‌های فدراسیون برای این تیم اصلا به المپیک اختصاص نداشت. همه چیز قرار است بعد از المپیک آغاز شود. در واقع پائز جزو نقشه‌های فدراسیون برای بعد از المپیک است. او سخت‌ترین روزهای ممکن را در پیش خواهد داشت. در واقع این مربی برای المپیک جذب نشد و صعود به این رقابت‌ها وظیفه او نیست و چیزی خارج از آن محسوب می‌شود. مأموریت اصلی او بعد از لیگ ملت‌ها آغاز خواهد شد. 
 

دیگر خبرها

  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • تلاش برای رفع آبگرفتگی ها در خوزستان / سامانه بارشی دیگر در راه است
  • رقابت برای دستکش «طلا» سخت شد/ بیرانوند نباید در ۵ بازی گل بخورد
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • تلاش برای بازگشایی محور منطقه عشایری ماهور برنجی دزفول
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • ضرورت توجه به حقوق و مسائل مادی معلمان
  • مأموریت خارج از وظیفه آقای پائز