Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ظهر امروز نشست بررسی چالش‌های قطع برق صنایع گیلان که با حضور مدیران شرکت تولید و توزیع برق در سالن اجتماعات سازمان صمت برگزار شد.

  ۷۰درصد صنایع مستقر در گیلان کوچک و متوسط هستند

رئیس سازمان صمت گیلان در این جلسه با بیان اینکه قطعی برق در این استان خسارات زیادی را به صنعت گیلان وارد کرده است، اظهار کرد: صنایع کوچک و متوسط گیلان قادر به خرید و نصب دیزل ژنراتور برای ادامه تولید نیستند و از قطع برق صدمات فراوانی دیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد دلق‌پوش با اشاره به تأثیر منفی قطعی برق به صنایع کوچک و متوسط گفت:  ۷۰درصد صنایع مستقر در گیلان اغلب در رده‌بندی صنایع کوچک و متوسط قرار دارند، ولی آستانه مقاومت صنایع بی‌نهایت نیست لذا  مدیران برق برای صنایع گیلان چاره اندیشی بهتری اتخاذ کنند.

وی دغدغه صاحبان صنایع در گیلان را به حق دانست و بیان کرد: مطالبات صنایع به حق است و مدیران برق در صورت امکان به‌جای قطع چند ساعت هر روز برق به قطع یک روز کامل در هفته اقدام کنند تا صنعت‌گر بهتر بتواند شرایط فعالیت خود را برنامه‌ریزی کرده و شیفت کار و تعطیلی نیروی انسانی را معین نماید.

رئیس سازمان صمت گیلان با گله‌مندی از افزایش قطعی برق در این استان بیان کرد: ما جز استان‌های تولیدکننده برق هستیم بر همین اساس انتظار این است که قطعی برق کمتری برای استان در نظر گرفته شود زیرا در زمان قطعی برق و نوسانات ناشی از آن بسیاری از بردهای دستگاه‌های PLC و سیستم‌های الکترونیکی و الکتروموتورهای ماشین‌آلات صنعتی به‌طورکلی آسیب می‌بیند و در شرایط تحریم، امکان تهیه و جایگزینی آن‌ها بسیار دشوار و زمان‌بر است.

از صادرات برق به استان‌های دیگر جلوگیری شود

هادی تیزهوش، رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی گیلان نیز در این جلسه با انتقاد از عدم‌حمایت از تولید در سطح کلان کشور اظهار کرد: سیستم مبادلات تجاری قانون بر این است اگر محصولی برای تأمین نیاز داخلی لازم باشد از صادرات آن ممانعت می‌شود آیا این قانون در صنعت برق، برای حمایت از تولید و اولویت پاسخ به نیاز داخلی وجود ندارد؟ که همچنان صادرات برق در این وضعیت بحرانی ادامه دارد.

وزن قطعی برق صنایع بیشتر از ۱۰۰ مگاوات نیست

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه انتظارات صنایع در خصوص قطعی برق قابل‌تأمل است، اظهار کرد: شرایط بحرانی است و نمی‌شود در این شرایط برنامه منسجم و مدونی داشته باشیم به‌طوری‌که گاهاً از تهران برای برخی از قطعی‌ها رأساً اقدام می‌شود.

محمد اسماعیل هنرمند با اشاره پایین بودن وزن صنایع گیلان در قطعی‌های برق افزود: به‌طورکلی وزن قطعی برق صنایع بیشتر از ۱۰۰ مگاوات نیست اما با این وجود تمام پیشنهادات صنعتگران برای کاهش آسیب‌ها بررسی خواهد شد.

به گزارش فارس در پایان این جلسه مقرر شد طی کمیته‌ی متشکل از تشکل‌های بخش خصوصی و مدیران شهرک‌های صنعتی مجدداً برای بررسی و تدوین برنامه‌ای برای رعایت وضعیت صنعتگران تشکیل گردد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان برق صنایع کوچک صنایع کوچک و متوسط صنایع کوچک قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • قطعی موقت جریان برق در ۳ شهرستان گیلان
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز