Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: مسکو با افزایش تعداد کشورهای غربی در شورای امنیت مخالف بوده و معتقد است، قاره آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین و بطور کلی کشورهای در حال توسعه باید در این شورا نمایندگانی داشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "دیمیتری پولیانسکی" معاون اول نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل در مصاحبه با روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو، اعلام کرد که روسیه از نظریه افزایش تعداد کشورهای غربی بعنوان اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دیپلمات در این مصاحبه در پاسخ به سئوالی درباره حمایت انگلیس از پیوستن آلمان به اعضای دائم شورای امنیت، گفت: «ما تأکید داریم که هر نوع اصلاح ساختار شورای امنیت باید بتواند حداکثر تأیید گسترده از سوی کشورهای عضو سازمان ملل را بدست آورد و در نهایت منجر به توازن بیشتر ترکیب این ساختار بسیار مهم بین المللی شود. ما با صراحت اعلام کرده‌ایم که مخالف افزایش تعداد کشورهای "متحد غربی" در ترکیب شورای امنیت هستیم که در حال حاضر تعداد آنها کافی است و این مسئله شامل دو کشور آلمان و ژاپن نیز می‌شود.»

پولیانسکی یادآور شد که کشورهای جهان در رابطه با روند اصلاحات در ساختار سازمان ملل دیدگاه‌های بسیار گسترده‌ و مختلفی دارند و این اختلافات در خصوص اعضای دائم و غیردائم و اینکه چه مناطقی حق دارند نمایندگان خود را در شورای امنیت افزایش دهند، نیز بارز است. وی افزود: «در پایان آخرین دور مذاکرات همه طرفین به این درک مشترک رسیدند که ضروری است تا بی‌عدالتی تاریخی در برخورد با قاره آفریقا اصلاح شود. اکثر کشورها نیز از افزایش اعضای جدید از منطقه آسیا و آمریکای لاتین حمایت می‌کنند.»

به گفته این دبپلمات روس، مسئله دارای اولویت باید آن باشد که تعداد کشورهای در حال توسعه در شورای امنیت سازمان ملل باید افزایش پیدا کند، برای اینکه تعداد آنها در مقایسه با تعداد کشورهای غربی کاملاً نامتناسب است.  

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل همچنین یادآور شد که احتمال برگزاری نشست سران 5 کشور عضو دائم شورای امنیت (روسیه، آمریکا، چین، انگلیس و فرانسه) در جریان هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل بسیار کم است، البته بطور کامل هم نمی‌توان آن را بعید دانست و هنوز امکان توافق طرفین در این رابطه تا آغاز ماه سپتامبر (اواسط شهریور ماه) وجود دارد.

خطیب‌زاده: ایران هیچ درخواستی برای عضویت غیردائم شورای امنیت نداشته استدیپلمات روس: غرب اشتباه خود درباره عراق را در سوریه تکرار نکند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای امنیت اخبار روسیه شورای امنیت اخبار روسیه افزایش تعداد کشورهای تعداد کشورهای غربی دائم شورای امنیت شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است

رسانه انگلیسی مدعی شد سازمان‌های اطلاعاتی اروپا به دولت‌های متبوع خود هشدار داده‌اند روسیه در تدارک اقدامات «خرابکارانه» و «خشن» در سراسر اروپاست.

به گزارش ایسنا، سازمان‌های اطلاعاتی غربی مدعی شدند روسیه آمادگی خود را برای بمب‌گذاری‌های مخفیانه، ایجاد حریق و آسیب به زیرساخت‌های اروپا در خاک اروپا چه به‌صورت مستقیم و چه از طریق نیروهای نیابتی‌اش افزایش داده است.

روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» مدعی شد شواهدی که از سه کشور اروپایی به دست آورده نشان می‌دهد آنچه روسیه تدارک دیده نسبت به عملیات‌های ادعایی پیشین مسکو در اروپا به‌مراتب بزرگ‌تر است.

«توماس هالدنوانگ» رئیس سازمان اطلاعات داخلی آلمان پیش‌تر در یک کنفرانس امنیتی مدعی شد: «طبق ارزیابی‌های ما، خطر خرابکاری‌های دولتی (روسیه) به‌مراتب بیشتر شده است.» او گفت توانایی روسیه برای اجرای عملیات در خاک اروپا افزایش یافته و این عملیات‌ها ظرفیت آسیب‌زایی فراوانی دارند.

این اظهارات چند روز پس از آن مطرح شد که پلیس آلمان مدعی شد دو فرد با ملیت دوگانه آلمانی-روسی را به اتهام توطئه برای اجرای عملیات خرابکارانه در پایگاه‌های نظامی و تدارکاتی ارتش آلمان بازداشت کرده است، افرادی که به گفته مقامات آلمانی از دولت روسیه دستور گرفته بودند.

چند هفته قبل هم دو مرد در انگلیس به اتهام به‌آتش‌کشیدن یک انبار حاوی کمک برای اوکراین بازداشت شدند و دادستان‌های انگلیسی مدعی شدند که این دو نفر برای دولت روسیه کار می‌کنند.

علاوه بر این، سرویس‌های امنیتی سوئد در حال انجام تحقیقات درباره چند مورد خروج پیاپی قطارها از ریل بوده و مدعی هستند در این موارد هم ممکن است پای روسیه در میان باشد.

«کر جایلز» عضو ارشد اندیشکده «چتم هاوس» با اشاره به موارد فوق‌الذکر و چند خرابکاری ادعایی دیگر، گفت: «واضح‌ترین نتیجه‌گیری این است که فعالیت‌های روسیه واقعاً تشدید شده است. (اما) نمی‌توان گفت که این به معنای افزایش سرمایه‌گذاری روس‌ها در این زمینه است، یا نشان‌دهنده کم‌دقتی نیروهای تحت امر روسیه است، یا حتی نمایانگر بهبود عملکرد سرویس‌های اطلاعاتی غربی در شناسایی و متوقف کردن این افراد است. روی‌هم‌رفته، اتفاقات زیادی در جریان است.»

جایلز به فایننشال تایمز گفت گرچه شناسایی مقاصد روسیه از این اقدامات آسان نیست، اما اروپا باید بداند که این حملات حکم «قلق‌گیری» را دارند و مسکو از تمام توان خود استفاده نکرده است. او گفت: «روسیه از درس‌هایی که از این حملات می‌گیرد، وقتی استفاده خواهد کرد که بخواهد اروپا را واقعاً فلج کند. این حملات فعلاً تمرینی هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • اسپوتنیک: الجزایر خواستار برگزاری نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه شد