Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» اظهار کرد: کرونا ابعاد مختلف زندگی بشر را در سراسر جهان تغییر داده و ایران هم از این موضوع مستثنی نبوده است. در جهانی که بی عدالتی در توزیع اقلام بهداشتی و به ویژه واکسن کرونا موج می زند و باوجود تحریم ها و فشارهای خارجی، دانشمندان ایرانی با تولید واکسن بومی گامی دیگر در راه بهبود وضعیت همه مردم به ویژه کارفرینان و زنان برداشتند.
وی به استفاده گسترده از فناورهای دیجیتال در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: وجود زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت در سراسر کشور زمینه را برای استفاده از فناوری های دیجیتال در ایران در دوران کرونا فراهم کرد و به این ترتیب تجارت، آموزش و دیگر حوزه‌ها همچنان فعال باقی ماندند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، پرداخت یارانه، وام و حمایت‌های مختلف دولت از کارآفرینان در دوران کرونا را یادآور شد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد در ایران هم فعالیت‌های خوبی در دوران کرونا برای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده انجام دادند که قابل تقدیر است.
ابتکار به همکاری معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با نهادها، سمن ها و کارآفرینان ژاپنی اشاره کرد و افزود: با بنیاد صلح ساساکاوا همکاری خوبی در زمینه های مختلف از جمله حمایت از کارآفرینان و زنان داریم.
وی همچنین تحریم‌های ناعادلانه علیه اقتصاد ایران در دوران شیوع کرونا را یادآور شد و گفت: فشار اقتصادی علیه مردم و کارآفرینان و زنان ایران ادامه دارد اما آنها در مقابل کرونا و تحریم خارجی ایستاده اند و این فشارها آنها را به هم نزدیک‌تر و اراده آنها برای بهبود شرایط اقتصادی تقویت کرده است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، همکاری بین کارآفرینان ایرانی و ژاپنی را خواستار شد و گفت: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور است تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
ابتکار با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید، رساندن سهم زنان در مدیریت کشور به 35 درصد را هدفگذاری کرده بود، خاطرنشان کرد: سهم زنان در مدیریت کشور در دولت تدبیر و امید از پنج درصد به 25 درصد رسید که امیدواریم این رویکرد در دولت جدید نیز ادامه یابد.
وی، نقش زنان در خانواده و جامعه ایران و ژاپن را برجسته ارزیابی کرد و گفت: زنان دو کشور نه تنها کارآفرینی کردند و برای دیگر زنان و حتی مردان شغل ایجاد کردند بلکه آنها بذر امید را در دل نسل آینده کاشتند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، نقش زنان ایرانی و ژاپنی در مبارزه با شیوع بیماری کرونا و تولید و توزیع اقلام بهداشتی را یادآور شد و گفت: شیوع بیماری کرونا زنان ایرانی و ژاپنی را متوقف نکرد و زیر فشار و استرس، خلاقانه از ابزارهای نوین مثل بازار دیجیتال برای پیشبرد امور استفاده کردند و در اقدامی بشردوستانه تجربیاتشان را با دیگران به اشتراک گذاشتند.
ابتکار در ادامه داوطلبانه بودن و رویکرد بشردوستانه اقدامات کارآفرینان زن در ایران و ژاپن را ستود و افزود: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، مردم را به هم نزدیک کرد و باعث شد تا بیشتر قدر همدیگر را بدانند و به یاری هم بشتابند. کرونا نه تنها ما را مجبور به تغییر سبک زندگی کرد بلکه نگاه بشردوستانه را در ما تقویت کرد.
وی، توجه به زنان جامعه را توجه به کل جامعه ارزیابی کرد و گفت: همکاری و همفکری زنان در بازارهای دیجیتال و شبکه شدن آنها می‌تواند ارتقای توانایی‌های آنها را به همراه داشته باشند و زمینه را برای تبادل اطلاعات و تجربیات بین آنها فراهم کند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از اجرای یک تحقیق مقایسه ای برای بررسی وضعیت زنان کارآفرین ایرانی با همکاری بنیاد صلح ساساکاوا و مقایسه آن با زنان کارآفرین در ژاپن خبر داد و افزود: دولت تلاش های زیادی برای آموزش زنان به ویژه استاندارد سازی کالاهای زنان کارآفرین در مناطق دورافتاده انجام داده است.
ابتکار با بیان اینکه همکاری‌های فرهنگی-اقتصادی ایران و ژاپن تاریخی است، خاطرنشان کرد: طی دولت یازدهم و دوازدهم، همکاری در زمینه توان افزایی اقتصادی زنان بین معاونت زنان و بنیاد ساساکاوای ژاپن به صورت یک توافق مشترک دنبال شده است. در این دوره، چهار طرح مطالعه مشترک در زمینه مقایسه توان‌افزایی زنان کارآفرین، تقویت نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کارآفرینی و تاثیر کرونا بر مدل‌های کارآفرینی با استفاده از بازاریابی مجازی برگزار شد.
وی تصریح کرد: دولت ایران برای مقابله با آثار کرونا و تحریم‌ها بر اقتصاد ایران تدابیر ویژه‌ای انجام داد که تامین یارانه معیشتی، وام های کم بهره و تاخیر در بازپرداخت وام‌ها و مالیات‌ها و بیمه‌ها از جمله آنها هستند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهارت‌افزایی و توان افزایی در زمینه بازاریابی مجازی و مهارت های سایبری برای زنان ایران در قالب همکاری با وزارت رفاه و جهاد دانشگاهی و وزارت کشور را یادآور شد و گفت: الگوهای موفقی برای مشاغل خانگی و آموزش مهارت به زنان روستایی و کارآفرین ایجاد کردیم.
ابتکار گفت: موقعیت زنان ایرانی در مقابله با شرایط سخت تحریم‌ها و کرونا نشان می دهد که اراده قوی و اعتماد به نفس آنها بر این چالش پیروز شده است و زنان ژاپنی هم در شرایط کرونا به تقویت کسب و کارهای اینترنتی پرداختند و توانستند تا حدی آسیب ها را جبران و مدل‌های نوین کسب‌وکار ارائه کنند.
وی، موفقیت اصلی را در تقویت نوع دوستی و دیگرخواهی و حمایت از آسیب دیدگان در شرایط کرونا ارزیابی کرد و افزود: کرونا این فرصت را فراهم کرده که فراتر از روال عادی بتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم و از فناوری‌های نوین و اینترنت در این زمینه بهره ببریم. دولت ایران در سال های اخیر به توان افزایی زنان در بعد اقتصادی، مهارتی و مدیریتی توجه ویژه ای کرد که ثمرات آن در آینده بیشتر روشن خواهد شد.
مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن هم در این وبینار با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی دو کشور خاطرنشان کرد: همکاری خوبی بین نهادهای دولتی و غیردولتی ایران در حوزه حمایت از زنان کارآفرین وجود دارد و امیدواریم که این همکاری‌ها در آینده گسترش و ارتقا یابد.
وی، اقدامات بنیاد صلح ساساکاوا و همکاری این سازمان غیردولتی ژاپنی با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را قابل تقدیر دانست و بر توسعه این همکاری‌ها تاکید کرد.
کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران نیز در این وبینار، امپراطوری های ایران و ژاپن در دوران باستان را دو امپراطوری بزرگ و باشکوه آسیا ارزیابی کرد و افزود: فرهنگ ایرانی و ژاپنی اشتراکات زیادی دارند و هر دو ملت میراث‌دار تمدنی باستانی و بزرگ هستند.
وی، اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه حقوق شهروندی و حمایت از زنان را برجسته دانست و گفت: دولت ایران در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه حمایت از زنان به ویژه زنان کارآفرین و صیانت از کرامت، عزت و حقوق زنان و حفاظت از آنها در مقابل خشونت داشته که قابل تقدیر است.
سفیر ژاپن در ایران، نقش زنان در دو جامعه ایران و ژاپن را به لحاظ جامعه شناختی برجسته دانست و گفت: زنان در ایران و ژاپن ستون خانواده هستند و جامعه همواره مدیون فداکاری و تلاش آنهاست.
آیکاوا با بیان اینکه مقابله با کرونا، همکاری بین کشورها را اجتناب ناپذیر کرده است، گفت: دولت ژاپن در سال‌های اخیر تلاش های زیادی برای حمایت از زنان کارآفرین به ویژه کارآفرینی بومی و محلی انجام داده است.
وی با اشاره به چالش‌های پیش روی جامعه ایران و ژاپن در حوزه های مختلف قومی، مذهبی و جنسیتی تصریح کرد: پذیرش تفاو ها و احترام به آنها می‌تواند بسیاری از مشکلات در حوزه تفاوت‌های جنسیتی، مذهبی و قومی را برطرف کند.
حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی هم در این وبینار، اقدامات این نهاد در حمایت از زنان، اشتغال و کارآفرینی آنان را تشریح کرد.
همچنین فعالان حوزه زنان و کارآفرینان و محققان ژاپنی در این نشست، اقدامات دولت ژاپن برای حمایت از کارآفرینان و وضعیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در این کشور را تشریح کردند و اقدامات معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری در دوران ریاست معصومه ابتکار را قابل تقدیر دانستند.
فعالان و محققان ژاپنی، اقدامات معاون کنونی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را در ارتقای توان مدیریتی و کارآفرینی زنان ایرانی موثر دانستند و رشد شاخص های حقوق زنان در ایران را ستودند.
وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» با سخنرانی معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن، طیبه سیاوشی نماینده مجلس دهم و تعدادی از پژوهشگران ایرانی و ژاپنی با همکاری مرکز بین المللی اعتلای گفت‌وگوی خانواده ریاست جمهوری، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و بنیاد صلح ساساکاوا روز دوشنبه برگزار شد.
منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده زنان و خانواده ریاست جمهوری حمایت از زنان کارآفرین بنیاد صلح ساساکاوا یادآور شد و گفت کارآفرینان و زنان زنان کارآفرین تاریخی و فرهنگی همکاری و همفکری بین کارآفرینان ایرانی و ژاپنی دوران کرونا معصومه ابتکار جهاد دانشگاهی زیادی دارند گسترش همکاری ایران و ژاپن زنان دو کشور توان افزایی زنان ایرانی قابل تقدیر زنان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل اکبر منتظر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مشگین شهر اظهار کرد: در صورت بکارگیری ترککنندگان اعتیاد توسط کارفرمایان بخش خصوصی سهم عمده ای از حق بیمه این قبیل کارگران توسط دولت پرداخت خواهد شد.
وی همچنین خواستار استفاده از ظرفیت خیرین برای احداث کمپ دوم ترک اعتیاد در شهرستان مشگین شهر شد.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری اردبیل ادامه داد: مساله اعتیاد ، پایین آمدن سن اعتیاد و گرایشاتی که جوانان به انواع آن دارند و در کنار آن نداشتن اطلاعات کافی و درست خانواده‌ها موجب بروز مشکلات زیادی در این حوزه شده است.
وی افزود: نیاز است در این زمینه اقدمات و برنامه‌های آموزشی درستی طراحی شود ، خانواده‌ها باید راجع به شکل هر کدام از مواد مخدر، نحوه مصرف و نگهداری، اطلاعات کلی داشته باشند. تا زمانی که چنین اطلاعاتی وجود نداشته باشد امکان هشدار دادن و نظارت دقیق تر بر رفتار و کارهای فرزندان بسیار دشوار خواهد بود. نقش خانواده در اعتیاد جوانان بسیار گسترده و همه جانبه با مسئولیت‌های سنگین است.
وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها، مساجد و مدارس باید درباره عواقب اعتیاد اطلاع‌رسانی کنند.
شهرام محمدی فرماندار مشگین شهر نیز در این جلسه از تخصیص ناچیز اعتبار فرهنگی و تحویل نشدن بموقع کتب مربوطه انتقاد کرد و خواستار ایجاد کمپ دوم ترک اعتیاد در این شهرستان شد.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • انسیه خزعلی : الگوی ایرانی - اسلامی را در خانواده ها احیا می کنیم/ جنبش تعهد به خانواده را مطرح کرده ایم
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان