Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی سومین دوره جایزه ادبی جمالزاده گفت: حدود یک هزار و ۴۶۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ادبی جمالزاده ارسال شده است و با دقتی سختگیرانه داوران و هیئت انتخاب خروجی قابل توجهی در حوزه‌های داستانی و ناداستان داریم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید محسنی در مراسم اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی جمالزاده در خصوص بررسی کیفی داستان‌هایی که به این دوره از جشنواره رسیده است، اظهار کرد: جایزه ادبی جمالزاده به همت نویسندگان نامدار ادبیات داستانی معاصر اصفهان شکل گرفت، در این جشنواره به دنبال کشف استعداد در زمینه داستان کوتاه و نا داستان هستیم و در این دوره شاهد استقبال افراد در حوزه کمی و کیفی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود یک هزار و ۴۶۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، ادامه داد: با دقت سختگیرانه داوران و هیأت انتخاب خروجی قابل توجهی در حوزه‌های داستانی و نا داستان داریم.

دبیر علمی سومین دوره جایزه ادبی جمالزاده خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش داستان و نا داستان انجام شد که هر کدام از بخش‌ها در دو زیر بخش داستان آزاد و داستان اصفهان در بخش داستان و دو زیر بخش نا داستان مدارس اصفهان و نا داستان کرونا در بخش نا داستان اجرا شد.

وی گفت: یکی از نقایص زندگی نگاره‌های دو بخش قبلی این جشنواره نگاه کارت پستالی شرکت کننده‌ها به این بخش بود، چراکه اصفهان به بخش‌های چهارباغ سی و سه پل خواجو و میدان نقش جهان محدود شده بود و یک نگاه توریستی به اصفهان می‌شد و سایر بخش‌ها کم رنگ تر شده بود

محسنی با بیان اینکه دبیرخانه جایزه ادبی جمالزاده باید به یک دبیرخانه دائمی در طول سال تبدیل شود افزود: بخشی از این جشنواره کشف استعداد بخشی دیگر چاپ آثار است که در مجال جایزه گنجانده نمی‌شود و بعد از آن باید پیگیری شود. نیاز به بحث‌های تئوری در بخش نا داستان می‌تواند اثربخش باشد و تداوم جایزه ما را به چشم انداز و اهداف این جشنواره می‌رساند.

وی با توضیح اینکه اهدا جوایز بخش ویترینی جشنواره است، تصریح کرد: در بخش جوایز بحث اغنا آثار بیشتر مد نظر بود و در نتیجه بیشتر به انشا آثار توجه کردیم، تمام موارد را رصد کردیم تا تخطی صورت نگیرد و دو داستان به دلیل شرکت در جایزه دیگری شرکت کرده بود از این جشنواره حذف شد.

دبیر علمی سومین دوره جایزه ادبی جمالزاده اضافه کرد: تمام کسانی که به زبان فارسی می‌نویسند می‌توانند در دوره‌های بعدی شرکت کنند و پیشنهادات و انتقادات خود را درباره این جشنواره اعلام کنند تا چراغ داستان پر فروغ بماند.

کد خبر 505335

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره جایزه ادبی جمالزاده جشنواره جمالزاده جایزه ادبی جمالزاده سومین دوره جایزه جمالزاده سعید محسنی دبیر علمی جشنواره شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جایزه ادبی جمالزاده نا داستان سومین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۸۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فردین تقی زاده مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در خصوص دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی گفت: اولین دوره این جشنواره در سال ۱۴۰۱ با حضور ۷۵۰ دانشجو از ۱۳۰ دانشگاه در سه بخش (قرآنی، معارفی و هنری) و ۱۸ رشته برگزار شد. وی درخصوص دومین دوره این جشنواره اظهار کرد: دومین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی و آیین تقدیر از برگزیدگان این جشنواره پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

تقی زاده با بیان این مطلب که این دوره از جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و دانشگاهیان روبرو بود؛ تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در این دوره تقریبا سه برابر جشنواره دوره اول بود و آثار ارسال شده تقریبا هشت برابر آثار دور گذشته بوده است به طوری که از زمان آغاز فراخوان یعنی دی ماه ۱۴۰۲ تا پایان آن یعنی ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ هزار اثر ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با اشاره به اینکه این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است؛ تصریح کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که در این دوره از جشنواره، شرکت کنندگان در چهار بخش قرآنی، معارفی، هنری و ادبی شرکت داشته و در بخش قرآنی ۲۱۹ نفر و معارفی۳۵۰ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر به رقابت پرداختند.

وی اظهار کرد: ثبت نام در بخش‌های هنری و ادبی این دور جشنواره برای عموم دانشگاهیان سراسر کشور امکان پذیر بوده که در مدت ۴ ماهه فراخوان؛ تعداد ۶۷۸ نفر در بخش هنری و ۳۶۱ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور موفق به ثبت اثر ادبی در این جشنواره شدند.

تقی زاده تصریح کرد: در اختتامیه این جشنواره که در روز پنجشنبه مورخ ۱۳اردیبهشت ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، از حدود ۱۲۳ نفر در ۴ بخش ادبی، هنری، قرآنی و معارفی که شامل ۱۸ رشته ادبی: شعر و داستان کوتاه هنری: عکس، تصویرسازی، طراحی و نقاشی، خوشنویسی، طراحی پوستر معارفی: نهج البلاغه، حفظ موضوعی، صحیفه سجادیه قرآنی: قرائت (تحقیق- ترتیل) - اذان- حفظ تک جزء- حفظ ۵ جزء- حفظ ۱۰ جزء- حفظ ۲۰ جزء- حفظ کل است، تجلیل به عمل می‌آید.

مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ادامه داد: اختتامیه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر مؤذنی رییس دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و جمعی از مسؤولان استان و دانشگاهیان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

تقی زاده در پایان خاطر نشان کرد: نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز همزمان با آیین پایانی این دور از جشنواره در کنار تالار فجر دانشگاه شیراز برپا خواهد شد همچنین در این جشنواره از کتاب آثار منتخب دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت
  • تمدید مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • تمدید مهلت ارسال اثر به دبیرخانه دومین جایزه ملی جوانی جمعیت