Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، علی‌اصغر مونسان امشب در مراسم افتتاح کاخ موزه خسروآباد سنندج اظهار کرد: ما 7 هزار سال تاریخ تمدنی داریم که نشان‌ دهنده قدمت ایران است و مردم کردستان ریشه در تاریخ دارند و همیشه حافظ ایران بوده‌اند. 

وی گفت: پاسداشت و حمایت از هویت ملی کشور از افتخارات و وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسان تصریح کرد: علی‌رغم فراز و نشیب‌ها و زخم‌هایی که دشمن به این کشور وارد کرده، مردم پای انقلاب ایستاده‌اند.

وی افزود: خوشحالم متولی وزارتخانه‌ای هستیم که وظیفه‌اش حفظ و پاسداشت از میراث فرهنگی است، علی‌رغم همه مشکلات و گلایه‌هایی که داریم و بخش فرهنگ همیشه مظلوم و فقیر است و اعتبار اندک آن تصدیق این موضوع است.

مونسان افزود: برای نگهداری هر ابنیه تاریخی تا سال گذشته سالانه حدود ۵ تا ۶ میلیون تومان اعتبار داشتیم که این کفاف نگهداری این ابنیه‌ها را نمی‌داد لذا سیاست استفاده از مردم را در احیا و حفظ آنها اجرایی کردیم.

وی اذعان کرد: بناهای تاریخی روایتگر تاریخ کشور هستند و اگر بنایی از بین برود قططعه‌ای از تاریخ کشور از بین می‌رود و ما نمی‌توانیم بگذاریم برای آیندگان تاریخ نابود شود.

وی در ادامه گفت: کل شهر یزد ثبت جهانی شده است هر چند با اعتراضاتی مواجه بودیم و اکنون در کنار شیراز و اصفهان، یزد قطب سوم گردشگری کشور شده است.

مونسان ادامه داد: سیاست این وزارتخانه تبدیل ابنیه‌های تاریخی به فضاهای گردشگری با همکاری مردم است و با این بهانه هم بنای تاریخی با پول مردم حفظ می‌شود و هم کسب و کاری ایجاد می‌کند و به رونق گردشگری کمک خواهد کرد.

وی در ادامه سخنانش گفت: در دولت دوازدهم ۲۹ هزار میلیارد تومان پروژه گردشگری به اتمام رسیده، ۲۲۹ هتل افتتاح شده و تعداد تخت‌های اقامتی از ۲۶۰ هزار تخت در ابتدای دولت به بیش از ۴۶۰ هزار تخت افزایش یافته است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: ۲۲۰۰ واحد بوم‌گردی هم به اقامتگاه‌های گردشگری اضافه شده و تنوعی در گردشگری ایجاد شده است.

مونسان همچنین از احیای بیش از ۹۰ رشته صنایع دستی در کشور خبر داد و گفت: از ابتدای دولت هم طرح تجاری‌سازی هنرهای دستی اجرا شده و اکنون هنرمندان جوان پای کار امده‌اند.

وی در ادامه وعده تامین ۶۰ درصد اعتبار موردنیاز عمارت خسروآباد داد و گفت: ۴۰ درصد آن هم توسط استانداری کردستان تامین خواهد شد.

مونسان یادآوری کرد: از محل کمک‌های فنی و اعتباری برای کولبرانی که طرح‌های گردشگری اجرا کنند به صورت بلاعوض تقدیم می‌شود که مابقی کولبران هم پای کار بیایند چرا که مقام معظم رهبری کار کولبران را قاچاق نمی‌دانند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی فرهنگ سنندج معیشت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود