Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،محسن قنبری مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد اروند گفت: به دلیل عدم ثبت عکاسخانه ژرژ یونانی نیازی به ارائه طرح در کمیسیون فنی میراث فرهنگی استان خوزستان وجود نداشت، اما پس از ثبت این بنا؛ مطرح شدن موضوع هرگونه مرمت و احیا در نشست مذکور ضروری بود که در نهایت طرح با کاربری رستوران – موزه مطرح و مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تأکید بر اینکه با نظارت عالیه شورای فنی میراث فرهنگی استان خوزستان و مدیریت میراث فرهنگی منطقه آزاد اروند، عملیات مرمت این بنای تاریخی انجام خواهد شد، تصریح کرد: مرمت «عکاسخانه ژرژ یونانی» اولین تجربه ای است که خود مالک طرح مرمت را تهیه کرده که این خود نکته بسیار مهم و ارزشمندی است و می بایست از روحیه و نوع نگاه جناب آقای دکتر شوکت ، مالک عکاسخانه ژرژ یونانی ، به میراث فرهنگی تشکر و قدردانی نمود؛ به امید افزایش این تفکر در میان بخش خصوصی.

قنبری خاطرنشان کرد: با همکاری و هماهنگی های لازم؛ همه مجوزهای مربوطه از شهرداری اخذ خواهد شد و همه باید دست به دست هم دهیم که این بنا به عوان اولین خانه تاریخی منطقه که مرمت و تغییر کاربری پیدا می کند، مسیر احیاء را به راحتی طی کند.

او با بیان اینکه ملک مورد نظر پس از مرمت در خدمت توسعه گردشگری منطقه قرار می گیرد، گفت: امیدواریم این اقدام به عنوان یک الگو مطرح شود و شرکت نفت نیز خانه های بریم و بوارده؛ خصوصا املاک مستقر در محدوده «باشگاه انکس » را مرمت کرده و با ایجاد کاربری جدید در خدمت توسعه جذابیت های گردشگری منطقه قرار دهد.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد اروند مرمت ، احیاء و بهره برداری از بنای تاریخی« عکاسخانه ژرژ یونانی» را یک هدف مشترک برای دستگاه های اجرایی دانست و اظهار داشت: باید تلاش کنیم که سازمان منطقه آزاد اروند ، شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی استان که قول مساعد جهت ارائه تسهیلات و بسته حمایتی به مالک را داده است؛ بتوانند شرایط مناسب را برای مالک به وجود آورند تا روند احیا این بنای تاریخی به سرعت پیش رود و زودتر به نتیجه مورد نظر برسد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی بنای تاریخی عکاسخانه ژرژ یونانی منطقه آزاد اروند میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر

به گزارش خبرآنلاین،در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

ایسنا در خبری نوشت: سرهنگ جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آنها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899720

دیگر خبرها

  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد