Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@00:16:45 GMT

بایدها و نبایدها برای ترک سیگار با دستگاه ویپ!

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۲۹۶۰

سال هاست که سیگار به جزئی جدا نشدنی زندگی اکثر افراد جامعه تبدیل شده. بسیاری از این افراد به دنبال راهی برای کنار گذاشتن آن هستند و همواره می خواهند این عادت را به دلیل مضراتی مثل احتمال ابتلا به سرطان یا تنگی نفس و خراب شدن دندان ها برای همیشه کنار بگذارند. تا امروز دانشمندان روش های مختلفی را برای ترک سیگار ابداع کرده اند؛ از آدامس های نیکوتین دار گرفته تا الکترو اسموک ها و چسب های پوستی نیکوتین دار و حتی یوگا از معمول ترین راه هایی است که طی چند سال اخیر برای ترک سیگار پیشنهاد شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید خودمان را گول بزنیم، این راه ها نمی توانند به صورت تضمینی باعث شوند سیگار را ببوسید و برای همیشه کنار بگذارید. بدن شما تا مدتی به نیکوتینی که از طریق سیگار به آن منتقل میشده نیاز دارد. دستگاه های ویپ می توانند علاوه بر رساندن مقدار نیکوتین لازم، حس سیگار کشیدن را برای تان تداعی کنند آن هم با 95% ضرر کمتر!

چطور ممکن است ضرر ویپ تا 95% از سیگار کمتر باشد؟!

 

پاسخ به این سوال خیلی ساده است. وقتی شما سیگار می کشید با هر کامی که می گیرید علاوه بر نیکوتین، دود حاصل از سوختن تنباکو و کاغذ و چسب زیادی نیز وارد ریه ها و سپس مغزتان می شود. ویپ هیچ یک از این مواد مضر را ندارد و نیکوتین را طی یک فرآیند الکترونیکی و از طریق مایعی به نام جویس که دارای ترکیبی گیاهی است به بدن شما منتقل می کند. پس اگر به ترک سیگار با ویپ علاقمند شده اید پیشنهاد می کنیم قبل از خرید به نکاتی که در ادامه می گوییم دقت داشته باشید تا بتوانید مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید.

 

قبل از خرید دستگاه ویپ به این موارد توجه کنید:

 

قبل از هر کاری باید با انواع دستگاه های ویپینگ آشنا شوید. این دستگاه ها معمولا به سه دسته تقسیم می شوند. ویپ ، پاد سیستم و پاد ماد.

این دستگاه ها بر اساس نیاز به نیکوتین و علاقمندی افراد به سایز دستگاه و میزان بخار طراحی شده اند.

ویپ معمولا مناسب افرادی هستند که می خواهند حجم بخاری مانند قلیان از دستگاه شان بگیرند و علاقه چندانی به جذب نیکوتین ندارند.

پاد سیستم مناسب افرادی است که سیگار می کشند و به حجم بخار کم و نیکوتین بالا عادت دارند.

پاد ماد ها دستگاه هایی دوکاره هستند که پیشرفته ترین دستگاه های ویپینگ به شمار می روند. این دستگاه ها توانایی کار کردن به عنوان ویپ و پاد سیستم را دارند یعنی می توانید با تعویض کارتریج، از آن ها هم به عنوان ویپ و هم به عنوان پاد سیستم استفاده کنند.

    با یک مشاور حرفه ای صحبت کنید و نیاز ها و تعداد سیگاری که در روز مصرف می کنید را با او در میان بگذارید تا بتواند گزینه های مناسب را به شما معرفی کند.

بعد از انتخاب نهایی دستگاه وقت تصمیم گیری درباره جویس یا سالت نیکوتین می رسد. جویس و سالت نیکوتین مایعاتی هستند که از ترکیبات گیاهی به همراه نیکوتین ساخته شده و دارای تنوع در طعم و میزان نیکوتین هستند. احتمالا مشاور شما در این باره هم توضیحاتی به شما می دهد اما خب بهتر است بدانید جویس ها مخصوص دستگاه های ویپ هستند و میزان نیکوتین آن ها به 0 ، 3 و 6 تقسیم می شود.

 

سالت نیکوتین ها مخصوص پاد سیستم هستند و میزان نیکوتین آن ها به 12 ، 25 ، 35 و 50 تقسیم می شود.

 

و طعم تمام جویس ها و سالت نیکوتین ها به طور کلی در 4 گروه تنباکویی، دسری، میوه ای و خنک قرار می گیرد.

 

نکته پایانی: توجه داشته باشید برای خرید ویپ و جویس از اصالت دستگاه و جویس تان مطمئن شوید. استفاده از جویس های تقلبی می تواند ضرری حتی بیشتر از سیگار برای تان داشته باشد. پس با مراجعه به یک مجموعه معتبر به طور کامل از اصالت محصولاتی که تهیه می کنید مطمئن شوید. بسیاری از برند های معتبر در این زمینه، بخشی از وب سایت شان را به بررسی اصالت محصولات شان اختصاص داده اند از این رو اگر محصولی که تهیه می کنید اورجینال و اصل باشد، باید دارای بارکد یا QR CODE معتبر برای بررسی و تطابق با وب سایت اصلی شرکت سازنده باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: ترک سیگار رپرتاژ آگهی دستگاه ویپ دستگاه های ویپ پاد سیستم دستگاه ها ترک سیگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبود‌هایی داریم، افزود: اغلب این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولین و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمد‌های دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود، چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • کشف محموله سیگار قاچاق در میامی
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان