Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به منظور صرفه جویی بیشتر در مصرف سوخت جلسه مشترکی بین مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران حومه و مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت برگزار شد.
به گزارش آریا و به نقل از مدیریت ارتباطات امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، در ابتدای این جلسه علی عبداله پور ضمن تشکر از شرکت بهینه سازی مصرف سوخت به دلیل کمکی که در ازای صرفه جویی مصرف سوخت ناشی از جابجایی شهروندان پایتخت به وسیله مترو به این شرکت شده است گزارشی از روند اجرای قرارداد با شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و ورود ناوگان جدید ناشی از این قرارداد و مسافران جابجا شده در نتیجه ورود ناوگان جدید ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: از آغاز این قرارداد تاکنون 15 گزارش فصلی مربوط به عملکرد شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در جهت صرفه‌جویی سوخت حاصل از جابجایی مسافران به شرکت بهینه سازی ارسال شده است که از این محل تا پایان سال 99 حدود 20 میلیون دلار عملکرد قطعی محاسبه و پرداخت شده است.
همچنین پیشنهاد‌هایی از طرف شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه جهت همکاری بیشتر دو شرکت به منظور صرفه جویی در مصرف سوخت و افزایش بیشتر سهم مترو از جابجایی مسافر در شهر تهران ارائه شد.
آقای مبینی دهکری مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت نیز ضمن تاکید بر نقش حمل و نقل عمومی در صرفه جویی مصرف سوخت گفت: شرکت بهینه سازی از هر گونه پیشنهادی که منجر به صرفه جویی در مصرف سوخت شود، حمایت می‌کند.
مبینی دهکردی تصریح کرد: با انجام مطالعات بیشتر در سیستم حمل و نقل عمومی پایتخت، می‌بایست شهرداری تهران برنامه ریزی لازم جهت افزایش ظرفیت سیستم حمل ونقل شهر تهران خصوصا مترو را انجام دهد.
وی گفت: با استفاده هرچه بیشتر شهروندان از مترو ضمن کمک به کاهش ترافیک و آلودگی هوا می‌شود می‌توان گام‌های مهمی در افزایش صرفه جویی مصرف سوخت نیز برداشت.
مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت خاطرنشان کرد: شرکت بهینه سازی مصرف سوخت آماده است در چارچوب قوانین موجود در جهت رسیدن به اهداف مورد نظر کمک لازم را به متروی تهران و کلانشهر‌ها ادامه دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: همکاری مترو شرکت بهره برداری متروی تهران شرکت بهینه سازی مصرف سوخت مدیرعامل شرکت متروی تهران صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس