Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی مویدی خرم آبادی در نشست خبری اظهار کرد: ۲۰ سال قبل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با فرمان رهبری تاسیس شده، ارزش و جایگاه آن در جنگ اقتصادی و تجاری آمریکا با ایران بعد از ۲۰ سال به اثبات رسیده است.

او ادامه داد: در دو سه سال گذشته اقدامات ستاد اوج گرفته است و این ستاد توانست در مورد کالاهای اساسی اقدامات پیشگیرانه و توفیقات بزرگی را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز  بیان کرد: در سال گذشته این ستاد توانست در زمینه سوخت، فرآیند تولید تا مصرف را در یک سامانه قرار دهد تا کمتر شاهد نشت سوخت باشیم و مجموعا ۱۴ میلیارد تومان سوخت صرفه جویی شده است.

او افزود: همچنین در زمینه رجیستری تلفن همراه، هر ساله ۱۲ میلیون تلفن همراه نیاز چرخه بازار تلفن همراه در کشور است که ۹۰ درصد آن از طریق غیر رسمی وارد کشور می شد. اما امروز با رجیستری کردن حتی یک دستگاه تلفن همراه به صورت غیر رسمی در کشور فعال نخواهد شد. در مجموع نیز با این اقدام ۶ میلیارد دلار برای دولت صرفه جویی شده است.

مویدی خرم آبادی در پاسخ به اینکه چرا بخش عظیمی از لوازم خانگی در بازار با وجود ممنوعیت واردات آن به صورت قاچاق هستند، اظهار کرد: بعد از سال ۹۷ که قانون منع ورود این اقدام تصویب شد، تقریبا ۵۰ تا ۶۰ درصد نیاز جامعه از طریق تولیدات داخلی تامین می شود و باقی آن باید از سایر مبادی تامین شود و نه از طریق قاچاق. البته میزان لوازم خانگی قاچاق در بازار بسیار کم است و بیش از چند درصد نیست که با سامانه شناسه دار کردن لوازم خانگی این درصد کم نیز به حاشیه خواهد رفت.

او با اشاره به کوله بری ها اظهار کرد: طرح تجارت مرز نشینان یا تقویت معیشت مرز نشینان با هدف توسعه یافتگی شاهد توسعه زیر بنایی در همه بخش ها خواهیم بود و امید داریم که در این دولت یا دولت بعد به تصویب و اجرایی شود.

مویدی با اشاره به قاچاق سوخت در کشور بیان کرد: در بخش نفت توفیقات خوبی داشتیم و توانستیم تا حدودی خروج آن را مهار کنیم. در این خصوص طرح رزاق مطرح است که اگر شکل بگیرد، می‌تواند خروج سوخت را کنترل کند.

او افزود: در یکی از سامانه‌ها به نام صدف، ۳ میلیارد و ۶۴۱ هزار و ۶۰۲ دلار کاهش مصرف رخ داده است که معادل هزینه ساخت یک پالایشگاه است.

مویدی با اشاره به آتش سوزی شب قبل در انبار سازمان اموال تملیکی و از بین رفتن کالاهای بسیار زیادی در آن اشاره کرد: تمام کالاهای موجود در این انبار قاچاق نیستند و یکی از مشکلات این سازمان با توجه به حجم بالا و سنگین فعالیت‌هایش، کمبود اعتبار کافی و منابع انسانی است که ما پیگیر هستیم و از وزارت اقتصاد نیز می‌خواهیم که در این مورد رسیدگی شود.

مویدی با اشاره به واردات لوازم آرایشی و بهداشتی بیان کرد: در کشور تولید لوازم آرایشی و بهداشتی نداریم، به صورت رسمی نیز وارد نمی‌شود، پس مردم باید برای تأمین نیاز خود چه کنند؟ با معافیت‌هایی که به مرزنشینان داده می‌شود، این کالاها وارد می‌شوند؛ بنابراین حاکمیت باید اجازه واردات این کالاها یا تولید آن را بدهد اما می‌بینیم که حتی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید آن‌ها نیز ممنوعیت واردات دارد.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1532573

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قاچاق قاچاق کالا قاچاق سوخت بنزین و گازوئیل تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شیرکوند بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: برابر با دستورالعمل ابلاغی از سوی کمیسیون مبارزه با کالای قاچاق، گشت مشترک بازرسان اتاق اصناف، سازمان غذا و دارو، اماکن و اداره صمت در شهرستان ورامین برگزار شد.

سرپرست اتاق اصناف ورامین افزود: طی این بازرسی‌ها، ۳۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق از سه واحد توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی کشف و ضبط و هر سه واحد صنفی با دستور مقام محترم قضائی پلمب شد.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر توزیع کالاهای سلامت محور اظهار کرد: گشت مشترک به منظور کنترل و پایش لوازم آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف کننده، جلوگیری از عرضه محصولات غیر مجاز، و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت مستمر در شهرستان ورامین ادامه خواهد داشت.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اطلاع رسانی لازم به کسبه بازار، خاصه صنوف توزیع کننده لوازم آرایشی و بهداشتی مبنی بر داشتن برچسب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، چنانچه کالای بدون برچسب مشاهده شود بازرسان اتاق اصناف و سایر دستگاه‌های نظارتی پس از کشف تخلف، موارد را تشکیل پرونده و برابر مقررات و قانون در اسرع وقت اقدام خواهد کرد.

کد خبر 6088721

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • آتش‌سوزی گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد