Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو از رشد ۳۰۰ درصدی واحدهای صنعتی و معدنی فعال منطقه آزاد ماکو خبرداد.

محمدرضا عبدالرحیمی امروز ۱۵ تیر ماه در آئین افتتاح پروژه های منطقه آزاد ماکو با حضور رئیس جمهور بصورت ویدئو کنفراس گفت:  منطقه آزاد ماکو به عنوان پهناورترین منطقه آزاد کشور با گستره سه شهرستان و ۲۶۱ روستا و جمعیت ۲۰۰ هزارنفری ایجاد، تکمیل و توسعه زیرساختهای خود را در دولت یازدهم شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات سازمان منطقه آزاد ماکو  افزود: طی این سالها احداث فرودگاه، پایانه لجستیکی، چهار خطه کردن راه اصلی و تبدیل آن به بزرگراه، ارتقا و توسعه راههای بین شهری و روستایی، آبرسانی به روستاها، تجهیز مراکز درمانی و بهداشتی، احداث و بهسازی مدارس، سالن های ورزشی، پارکها، مرکز نمایشگاهی، کمک به عمران شهرها و روستاها و اجرای طرح های هادی، کمک به احیا و مرمت آثار تاریخی، بهسازی پاسگاههای مرزی، ‌کمک به ارتقای مساجد و احداث مصلی، کمک به ساخت مسکن محرومین، از جمله اقدامات عمرانی سازمان منطقه آزاد البته بدون بهره مندی از منابع عمومی است.

عبدالرحیمی ادامه داد: البته به دلیل کمبرخورداری های قبلی در سطح شهرها و روستاهای منطقه این اقدامات تا رسیدن به سطح مطلوب ادامه دارد و برای تسریع در این مهم بویژه ارتقای وضعیت آبرسانی به شهرها و روستاهای منطقه و تکمیل تصفیه خانه های فاضلاب و توسعه راههای منتهی به منطقه آزاد و بهره برداری کامل از سد کرم آباد و شبکه های احداثی آن موضوع طرح مهار آب های مرزی عنایت بیش از پیش وزارتخانه های متولی امور زیربنایی و سازمان برنامه و بودجه کشور مورد انتظار است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با بیان اینکه شرایط آب و خاک و اقلیم و رودخانه مرزی ارس و سدهای احداثی، وجود معادن غنی، قرار گرفتن بخشی از کریدور بین المللی شرق به غرب و دروازه زمینی اروپا به کشورمان یعنی مرز بازرگان و مرز پلدشت در این منطقه، صنعت لجستیک، بخش کشاورزی، معدن و صنایع معدنی و دیگر صنایع مزیت گیرنده از موقعیت جغرافیایی اقتصادی منطقه و گردشگری طبیعت را به کسب و کارهای محوری منطقه تبدیل کرده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز با وجود شرایط درحال توسعه ای حوزه های زیرساختی، به یمن مشوقهای منبعث از قانون چگونگی اداره مناطق آزاد، تعداد واحدهای صنعتی معدنی فعال این منطقه با رشد بیش از ۳۰۰ درصدی طی ۸ سال اخیر به ۱۴۴ واحد رسیده است ادامه داد: درکنار بیش از ۱۸۰ واحد بخش کشاورزی و ۵۴ واحد لجستیکی و صدها شرکت بازرگانی و نمایندگی حمل و نقل بین المللی مشغول فعالیت در منطقه است و اکنون که با شما سخن می گویم دهها واحد دیگر از جمله مجموعه دامپروری ده هزار راسی شستا، مجموعه مشارکتی لجستیکی محورطلایی، هتل های ۵ ستاره ماوی و ۴ ستاره نوقالا و تعدادی کشت و صنعت نیز در حال  تکمیل سرمایه گذاری های خود می باشند که در آینده نزدیک به بهره برداری خواهند رسید.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت:  اینک و در این مجال استدعا دارم ضمن تشکر از سرمایه گذاران و پیمانکاران محترم همکار و قدردانی از زحمات مدیران قبلی سازمان درصورت صلاحدید دستور بهره برداری رسمی از پروژه مشارکتی تیرپارک هوشمندو برخوردار از کلیه امکانات رفاهی و خدماتی منطقه آزاد ماکو و سامانه نوبت دهی الکترونیکی یکپارچه که درپاسخ به دغدغه چندین ساله رانندگان داخلی و خارجی متردد از مرز بازرگان احداث گردیده است، پروژه های بزرگراه شهید سلیمانی به طول ۵۰ کیلومتردر راستای ارتقای سطح ایمنی و استاندارد های حمل و نقل بین المللی که روزانه در ایام قبل کرونایی بیشتر از ۱۰۰۰ تریلر در آن تردد می کردند و امروز نیز قریب ۸۰۰  دستگاه از آن استفاده می کنند، تقاطع غیر همسطح و بخش زمینی و تاسیسات زیربنایی فرودگاه منطقه آزاد ماکو را صادر فرمایید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها افتتاح منطقه آزاد ماكو سازمان منطقه آزاد منطقه آزاد ماکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت