Web Analytics Made Easy - Statcounter

درگاه پرداختی که هم امن و مطمئن باشد، و هم کار کردن با آن آسان و سریع باشد، رضایت مشتری را به همراه داشته و در نهایت منجر به افزایش نرخ فروش می‌شود.

در نقطه مقابل، اگر کسب‌وکار اینترنتی، درگاه پرداخت خوبی نداشته باشد، ممکن است مشتری بعد از چند بار تلاش، سبد خرید را نیمه‌کاره رها کرده و چه‌بسا دیگر سری به فروشگاه موردنظر نزند!

اینجاست که شرکت دیجی‌پی، بازوی فین‌تک مجموعه بزرگ دیجی‌کالا، درگاه‌های پرداخت مختلفی را برای کسب‌وکارهای نوپا، کوچک، متوسط و حتی بزرگ آماده کرده تا با استفاده از آن‌ها مسیر موفقیت را سریع‌تر طی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نوشته به درگاه پرداخت هوشمند و درگاه پرداخت واسط دیجی‌پی می‌پردازیم؛ تفاوت آن‌ها را بررسی می‌کنیم و به شما می‌گوییم هرکدام از این راهکارهای پرداخت برای چه کسب‌وکارهایی مناسب‌تر است.

درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی چیست و به درد چه کسب‌وکارهایی می‌خورد؟

شرکت دیجی‌پی درگاه پرداخت خاصی دارد که عملکردش شبیه سایر درگاه‌های پرداخت موجود است، یعنی تراکنش‌های الکترونیکی را مدیریت می‌کند، اما یک تفاوت بزرگ با بقیه درگاه‌ها دارد و آن هم «هوشمند بودن» است!

درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی به چند درگاه پرداخت معتبر متصل است. الگوریتم این درگاه، طوری طراحی شده که وضعیت آن درگاه‌های پرداخت معتبر را به‌صورت لحظه‌ای بررسی کرده و بهترین درگاه ممکن در هر لحظه را در اختیار مشتری می‌گذارد.

یعنی کسب‌وکارها با فقط یک قرارداد واحد با دیجی‌پی، از خدمات ۶ درگاه پرداخت به‌طور هم‌زمان استفاده می‌کنند. ولی دیگر نیازی به انتخاب دستی بین این درگاه‌ها نیست، بلکه الگوریتم درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی، آن‌ها را به‌صورت لحظه‌ای و بر اساس معیارهای نرم‌افزاری و کیفیت عملکردشان، امتیازدهی می‌کند.

در قدم بعدی حجم تراکنش‌ها را بر اساس امتیازهای دریافتی، بین درگاه‌های مختلف تقسیم می‌کند. یعنی اگر کیفیت یک درگاه خاص برای لحظه‌ای کاهش پیدا کند، الگوریتم دیجی‌پی، تراکنش‌های کمتری به‌سوی آن هدایت می‌کند.

در نتیجه این فرایند توزیع هوشمندانه، نرخ موفقیت عملیات پرداخت برای فروشگاه اینترنتی بالا می‌رود، مشتری دیگر با پیام‌های خطا و تراکنش‌های ناموفق روبه‌رو نمی‌شود، درصد بسیار بالایی از تراکنش‌های پرداختی با موفقیت انجام می‌شوند. در نتیجه نرخ رضایت مشتری هم بالا می‌رود.

البته برای راه‌اندازی درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی، باید نماد اعتماد الکترونیکی (ای‌نماد) و مجوزهای مربوطه را داشته باشید. این درگاه به‌طور کلی مناسب دو دسته از کسب‌وکارهاست:

کسب‌وکارهای نوپا و کوچکی که از امکانات کافی برخوردارند و می‌خواهند قدم‌های مطمئنی برای آینده بردارند؛
کسب‌وکارهای متوسط تا بزرگی که حجم بالایی تراکنش در طول روز ثبت می‌کنند.

اما دیجی‌پی برای کسب‌وکارهای اینترنتی نوپا و کوچکی که فعلا توان گرفتن ای‌نماد ندارند هم راهکار پرداخت جذابی دارد:

پرداخت‌یاری دیجی‌پی چیست و به درد چه کسب‌وکارهایی می‌خورد؟

قدم اول در گرفتن درگاه پرداخت، دریافت نماد اعتماد الکترونیکی است؛ که مجوزهای زیادی می‌خواهد و واقعا هزینه و زمان زیادی از متقاضی می‌گیرد. به همین خاطر بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا، یعنی وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی که تازه کار خود را شروع کرده‌اند، به‌دنبال راهکار آسان‌تری برای دریافت درگاه پرداخت قانونی و مطمئن می‌گردند.

اینجاست که بانک مرکزی ایران به چند شرکت، «مجوز پرداخت‌یاری» داده است. پرداخت‌یاری یعنی این شرکت‌ها اجازه دارند با استفاده از امکاناتشان، افراد حقیقی و حقوقی را به شبکه الکترونیکی پرداخت متصل کنند و در واقع درگاه پرداخت واسط در اختیارشان بگذارند.

صاحب هر کسب‌وکار آنلاینی، مثل وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های فروشگاهی یا فروشگاه‌های اینستاگرامی که هزینه کالا یا خدماتشان را به‌صورت آنلاین از مشتری‌ها دریافت می‌کنند، می‌توانند به‌جای طی مسیر طولانی گرفتن ای‌نماد و راه‌اندازی درگاه مستقیم، سراغ شرکت دیجی‌پی رفته و از خدمات درگاه واسط استفاده کنند.

دیجی‌پی بدون نیاز به نماد اعتماد الکترونیکی و سایر مجوزهای معمول، درگاه پرداخت واسط خود را برای فروشگاه‌های اینترنتی راه‌اندازی می‌کند. با راه‌اندازی درگاه واسط معتبر و امن دیجی‌پی، هر فروشگاه یا کسب‌وکاری می‌تواند با خیال راحت تراکنش‌های خود را مدیریت کند.

این درگاه به‌طور کلی مناسب دو دسته از کسب‌وکارهاست:

کسب‌وکارهای نوپایی که تازه کارشان را شروع کرده‌اند و می‌خواهند پیش از دریافت مجوزهای مختلف، فروش را آغاز کنند؛
کسب‌وکارهای کوچکی که از امکانات کافی برای دریافت ای‌نماد و مجوزهای مختلف برخوردار نیستند.

تفاوت درگاه پرداخت هوشمند و پرداخت دیجی‌پی در چیست؟

هر کسب‌وکار اینترنتی با توجه به امکانات موجود و اهداف خود برای آینده، می‌تواند سراغ درگاه‌های پرداخت دیجی‌پی برود؛ چه فروشگاه اینترنتی نوپایی که می‌خواهد اولین فروش‌هایش را انجام بدهد، و چه فروشگاه‌های بزرگی مانند دیجی‌کالا، می‌توانند از خدمات مختلف دیجی‌پی استفاده کنند.

چند تفاوت درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی و درگاه پرداخت واسط یا پرداخت‌یاری دیجی‌پی عبارت‌اند از:

۱. برای استفاده از «پرداخت‌یاری» یا راه‌اندازی «درگاه واسط دیجی‌پی»، نیازی به نماد اعتماد الکترونیکی نیست. اما برای راه‌اندازی «درگاه پرداخت هوشمند دیجی‌پی»، باید ای‌نماد و مجوزهای لازم را داشت.

۲. در پرداخت‌یاری، پول تراکنش به حساب شرکت واسط واریز می‌شود. البته کسب‌وکار موردنظر می‌تواند درخواست تسویه روزانه را فعال کند تا کل پول تراکنش‌ها هر روز و به‌صورت خودکار به حسابش واریز شود. در مقابل، در درگاه پرداخت هوشمند، شماره حساب‌ها به‌نام کسب‌وکار موردنظر است. پس پول هر تراکنشی به‌طور مستقیم به حساب آن کسب‌وکار واریز می‌شود.

۳. در پرداخت‌یاری، به‌ازای هر تراکنش، ۱درصد کارمزد کسر خواهد شد، اما از تراکنش‌هایی که با درگاه پرداخت هوشمند انجام می‌شوند، کارمزدی کسر نمی‌شود. البته استفاده از خدمات پرداخت‌یاری دیجی‌پی، برای سه ماه اول، کاملا رایگان است!

اگر هنوز شک دارید که کدام درگاه پرداخت دیجی‌پی برای فروشگاه یا کسب‌وکار شما مناسب‌تر است، فرم درخواست استفاده از این خدمات را در وب‌سایت دیجی‌پی تکمیل کنید تا کارشناسان کاربلد این شرکت، شرایط وب‌سایت یا اپلیکیشن شما را بررسی کرده و بهترین راهکار پرداخت را پیشنهاد بدهند.

منبع: فارس

کلیدواژه: رضایت مشتری کسب وکارهای کوچک فروشگاه اینترنتی کسب وکار نماد اعتماد الکترونیکی درگاه پرداخت واسط درگاه های پرداخت کسب وکارهای نوپا پرداخت یاری راه اندازی تراکنش ها درگاه ها کسب وکار وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری از ایران فردا | برخوردها از سال ۸۸ جامعه را پیچیده‌تر کرده | تنش‌های بزرگ در دل رخدادهای کوچک است!
  • لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • کیم مین جائه تفاوت بزرگ بایرن و رئال بود
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی