Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@06:27:54 GMT

دانشگاه فرهنگیان گلستان ۸۱۴ دانشجو جذب می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۵۵۸۲

دانشگاه فرهنگیان گلستان ۸۱۴ دانشجو جذب می‌کند

به گزارش ایرنا احسان گوهری راد روز سه‌شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش گنبدکاووس اظهارداشت که برای رفع کمبود نیروی انسانی، ۸۷۰ نفر دیگر نیز از محل ماده ۲۸ به عنوان نیروی استخدامی آزاد با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون جذب و بعد از گذران دوره آموزشی از مهر سال آینده فعالیت خود را در آموزش و پرورش گلستان آغاز خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور جبران بخشی از مشکلات نیروی انسانی در آموزش و پرورش گنبدکاووس، سهم این شهرستان از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ۱۳۰ نفر و از استخدامی‌های ماده ۲۸، ۱۵۰ نفر پیش بینی شده است.

به گفته گوهری راد، بیش از ۸۰۰ نفر از محل ماده ۲۸ و حدود ۴۵۰ نفر از دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ فعالیت خود را در آموزش و پرورش گلستان آغاز می‌کنند. 

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در رابطه با طرح تجاری سازی فضاهای مازاد آموزشی، گفت: مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی، قابلیت تجاری سازی در برخی فضاهای مازاد مدارس استان وجود دارد و در ۲ سال اخیر حدود ۶۰ فضای تجاری در مدارس شهرستان‌های مراوه‌تپه، کلاله، مینودشت، آزادشهر، علی‌آبادکتول، کردکوی، گرگان و بندرگز افتتاح و یا در مرحله افتتاح است.

گوهری راد افزود: درآمد حاصل از فعالیت فضاهای تجاری برای ساخت و تکمیل فضاهای مورد نیاز و ارتقای کیفیت آموزشی در همان شهرستان هزینه می‌شود. 

وی ادامه داد: در شهر گنبدکاووس نیز برخی فضاهای مازاد آموزشی در مدارس وجود دارد که می‌طلبد با همدلی و هماهنگی فرمانداری، شهرداری و شورای اسلامی این شهر هر چه زودتر وضعیت تجاری سازی آنها انجام شود.

گوهری راد، گنبدکاووس را از شهرستان‌های برتر گلستان در ساخت مدارس خیرساز دانست و گفت: ۱۵ مدرسه با ۷۲ کلاس درس توسط خیرین گنبدی در حال ساخت است که نیمی آنها تا ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ برای استفاده دانش آموزان وارد چرخه آموزش و پرورش خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان همچنین از احتمال آموزش حضوری در مدارس استان از سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار داشت: برای تحقق این مهم باید شرایط لازم برای افزایش آرامش خیال والدین از ایمنی و سلامت دانش آموزان در تمام مدارس فراهم شود.

وی با مهم دانستن ارتقای ایمنی و سلامت کادر فرهنگی برای تدریس به صورت حضوری، ابراز امیدواری کرد با مهیا شدن شرایط از ابتدای مرداد واکسن کرونا برای فرهنگیان تزریق شود.

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس نیز در این نشست گفت که در بحث تجاری‌ سازی فضای مازاد آموزشی سه مدرسه شهری در نظر گرفته شد که با همکاری شهرداری و شورای اسلامی این شهر مرحله ارجاع پرونده آنها به کمیسیون ماده پنج استانداری در دست اقدام است.

کمال‌الدین نظرنژاد با اشاره به پایان سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ و نیاز به برگزاری امتحانات جبرانی برای برخی دانش آموزان، افزود: میزان شهریه پرداختی برای کلاس‌های حضوری و غیرحضوری  در مقطع متوسطه اول به ترتیب برای هر کلاس ۳۰۰ و ۲۰۰ هزار ریال و در مقطع متوسطه دوم برای هر واحد ۲۵۰ و ۲۰۰ هزار ریال تصویب شده است.

فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این نشست از همکاری فرهنگیان با ستاد انتخابات و هیات‌های نظارت و بازرسی و حضور در پای صندوق‌های اخذ رای به عنوان نمایندگان فرماندار قدردانی کرد و گفت: آموزش و پرورش شهرستان در تمام شرایط بحرانی مانند سیل و یا درگیری با بیماری کرونا از هیچ تلاشی برای کمک به بهبود شرایط جامعه کوتاهی نکرده است. 

عبدالقدیر کریمی افزود: همراهی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، اعضای شورای تامین، هیات‌های نظارت، اجرایی و بازرسی باعث شد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با کمترین مشکل و حاشیه در گنبدکاووس برگزار شود.

در پایان این نشست پنج نفر از فرهنگیان گنبدکاووس به نمایندگی از سایر همکاران به دلیل همراهی در برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد امسال مورد تقدیر قرار گرفتند.

افزون بر ۸۵ هزار دانش آموز در ۵۱۰ آموزشگاه شهرستان ۳۷۳ هزار نفری گنبدکاووس تحصیل می‌کنند.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدارس دانشگاه فرهنگیان گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدارس دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس مدارس دانشگاه فرهنگیان گلستان آموزش و پرورش گلستان دانشگاه فرهنگیان سال تحصیلی گوهری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح «الحاق موادی به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور»، گفت: این طرح به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع و در این کمیسیون به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: طرح اصلاح تقویم آموزشی درجلسه علنی نیز به تصویب رسیده اما هنوز برای تایید به شورای نگهبان ارسال نشده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره اهداف تدوین این طرح گفت: این طرح مربوط به تغییر تقویم آموزشی مدارس و گرفتن زمان‌های اضافه و افزایش بهره وری کلاس‌های درس است، همچنین هدف از این طرح افزایش بازدهی و کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام فلاحی درباره یکی از مفاد این طرح بیان کرد: در صورتی که مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان برسد، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا مشخص کرده بود ملغی می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف آب و هوا داده می‌شود، مثلا مدارس در مناطق سردسیر در نیمه و یا دهه پایانی شهریور ماه و در مناطق گرمسیر از اوایل و نیمه مهر ماه سال تحصیلی آغاز می‌شود.

نماینده همدان در مجلس بیان کرد: درصورت  ارسال این مصوبه به شورای نگهبان و تایید آن از سوی شورا و ابلاغ قانون به دستگاه‌های مربوطه، تقویم آغاز سال تحصیلی از امسال در مناطق مختلف تغییر می‌کند.

متن کامل طرح به شرح ذیل است:

ماده 1 ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه

ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیتهای آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده 2 ـ شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.

تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده 3 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده 4 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده 5 ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده 6 ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیمگیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده 7 ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب 1376,06,18 و بند «2» ماده (4) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب 1372,10,26 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی