Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست توجیهی کانون های حائز شرایط رواق‌های ۱۲ گانه ستاد فهما صبح امروز سه‌شنبه، ۱۵ تیرماه به صورت مجازی برگزار شد.

حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این نشست با اشاره به فرا رسیدن روز دحوالارض و آیه شریفه «وَالْأَرْ‌ضَ بَعْدَ ذَٰلِک دَحَاهَا»، اظهار کرد: مرحوم علامه مجلسی (ره) در بحارالانوار برخی روایات را در این باره آورده و جایگاه متعالی اسلام را نشان می‌دهد که ۱۴۰۰ سال قبل اتفاقات زمین‌شناسی را شرح داده است و ریشه در نگاه علمی این دین و مکتب دارد برخلاف برخی ادیان و مکاتب که با علم و دانش در تضاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد فهما با بیان اینکه اسلام بر توانمندسازی و ارتقای علمی تأکید دارد، گفت: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: دین را بجویید حتی اگر در چین باشد، طبیعتاً منظور از علم، فناوری‌هایی مثل تولید کاغذ بوده است نه علم دین.

وی با اشاره به سه ویژگی خاص سال ۱۴۰۰ بیان کرد: این ویژگی‌ها شامل استقرار دولت جوان و انقلابی که آینده‌ای ویژه و روشنی را برای ما ترسیم می‌کند، تدوین برنامه هفتم توسعه و آغاز افق ۱۴۴۰ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب است.

ارزانی با اشاره به روند تکاملی فهما ابراز کرد: در سال ۹۸ ظرفیت شناسی و رصد میدانی و احصای وضع موجود و مخاطبان مختلف و برنامه‌ریزی براساس تنوع مخاطبان انجام شد، در سال ۹۹ به سمت شبکه سازی و ثمره بخشی رفتیم که به طراحی سه شبستان و ۱۲ رواق انجامید و نهایتاً موفق به ثبت کانون‌ها شدیم که حدود دو سال فرآیند آن برای ما زمان برد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تأکید کرد: در سال ۱۴۰۰ بر توانمندسازی تأکید داریم چنانکه این مهم مورد تأئید اسلام است لذا مقرر است ۴۰ هزار نفر شامل ۲۰ هزار مدیرمسئول و ۲۰ هزار نفر از اعضا در عرصه‌های تخصصی دوازده گانه آموزش ببینند. امید است بچه‌های مسجد برای استانداردسازی رواق‌ها و شبستان‌ها به ما کمک کنند.

وی خطاب به مدیران کانون‌های حائز شرایط رواق‌های تخصصی بیان کرد: انتقال تجربیات بسیار مهم است شما کانون‌های برتر باید تجربه این توفیقات را به دیگر کانون‌ها هم عرضه کنید. مدیر مسجدی در نگاه ما شهیدان بهشتی، باهنر و رجایی هستند که از جان خویش مایه گذاشتند. ما به مدیرانی از این دست بشدت نیاز داریم.

ارزانی با بیان اینکه در ستاد فهما بنا داریم بر جامعه بانوان مدیر کانون‌ها نیز بیفزاییم، خاطرنشان کرد: در این راستا، طرح ملی «سه شنبه‌های تکریم» امسال به مادران اختصاص می‌یابد و قبل از محرم حسینی کلید می‌خورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد ماه محرم سه شنبه های تکریم کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۶۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از امشب آغاز می‌شود
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ایام دهه کرامت اعلام شد