Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، جلسه هم اندیشی با دبیران مجامع جهادی کل کشور با رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در محل سازمان بسیج اقشار برگزار شد.

علیرضا زاکانی در ابتدای این جلسه به صحبت های دبیران مجامع اقتصادی با محوریت اصلاح قانون بسیج سازندگی با موضوعیت گروه های جهادی توجه ویژه ایکردند و هم اندیشی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی با اشاره به افتخار حضور خود در جمع جهادگران کشور گفت: جهاد مستمر در گروه های جهادی همیشه بوده است و در این جهاد مستمر باید همیشه تدبیر جدیدی را اتخاذ کرد.

وی گفت: ما سرشاخه ای داریم به اسم بسیج و بسیجی که در موضوعات مختلف فرهنگ سازی کرده است و در همه میدان های انقلاب حاضر بوده است آنچه بر پایه اعتقاد و عقیده است بسیج توانسته احیایش کند. از این رو بسیج آن لوکوموتیو و سازمانی است که به همه بسیجیان جهت و فرهنگ بسیجی را در جامعه انتشار می دهد.

رییس مرکز پژوهش های مجلس گفت: حضرت آقا در سال ۸۱ یا ۸۲ در اصفهان فرمودند بسیج باید متکفل حرکت دادن بدنه فعال جامعه باشد و نباید محدود فقط به افراد و ساختار بسیج شود.

زاکانی تصریح کرد: باید مسیری را در قانون قرار دهیم که همه افراد با اقبال با آن کار کنند.

وی افزود: قانون باید طوری باشد که همه به بسیج پناه بیاورند و تلاش کنند به بسیج برسند زیرا همه اشخاص، مدیران و افراد مسئول به طبع نیاز و رفتارشان یک روزی می روند، اما بسیج همیشه ماندگار می ماند.

زاکانی عنوان کرد: الزام اینکه بسیج هر روز خود را توانمند کند بحث مهمی است و طی سال های متمادی در همه عرصه ها خود را تقویت کرده است.

وی گفت: زمانی که اقبال ایجاد شود انگیزه هم برای اجرا پیدا می شود و در این جهت گروه های جهادی و مردم از جان مایه می گذارند و خدمت جهادی می کنند.

زاکانی افزود: گروه های جهادی در جنبه های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و غیره در کشور و بین مردم نقش معرفت بخشی و بصیرت بخشی را دارند و در جامعه پیام ولی امر مسلمین جهان را تبیین می کنند.

زاکانی اظهار کرد: همیشه بصیرت افزایی یک عمل سیاسی در گروه های جهادی بوده است.

وی گفت: این قانون بودنش ضرورت دارد و حتما باید امکانات و پشتیبانی را برای گروه های جهادی فراهم کرد تا اقبال جهادی برای همه فراهم شود و مانعی برای فعالیت جهادگران و دیگران وجود نداشته باشد.

زاکانی خاطر نشان کرد: کارگروهی متشکل از جهادگران و افراد صاحب نظر در مرکز پژوهش های مجلس تشکیل می‌شود تا بتوانیم قانونی جامع در همه ابعاد داشته باشیم که همه جهادگران و دستگاه‌های اجرایی برای جهاد موثر و زمینه سازی در تمام عرصه ها فعالیت داشته باشند.

وی افزود: اداره کشور با مدیریت جهادی و فرهنگ جهادی محقق می شود و کشور  با کمک گروه های جهادی و جریان جهادی در تمام ابعاد تقویت می‌شود و مدیران جهادی وقتی پا به میدان می گذارند باید جهش کار خود را در کار جهادی ببیند.

زاکانی گفت: هر کاری که می کنیم باید در راه تقویت تفکر بسیجی باشد و حق هر کار غلطی را نداریم و اگر از فرهنگ جهادی و بسیجی جدا شویم باید شاهد تحقیر جامعه اسلامی باشیم.

وی افزود: دولت آینده در هر سطحی باید نسبت خود با گروه های جهادی را مشخص کند و گروه های جهادی هم باید در ابتدا مطالبه گری را از دولت آینده داشته باشد. از این رو گروه های جهادی هم برای کمک به دولت ها هیچ زمانی کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد.

زاکانی تصریح کرد: مدیران آینده باید با فرهنگ جهادی و با کمک گروه های جهادی و مردم در کف میدان تحول ایجاد کنند. ولی متاسفانه در برخی دولت ها اداره کشور با فرهنگ غربی و مسئولین غرب دوست اداره شده است و بسیاری از مشکلات را برای آحاد مردم به وجود آوردند که انشالله همه باید به کمک اصلاح اداره کشور بیاییم.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی سازمان بسیج مستضعفان مرکز پژوهش های مجلس گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم