Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان اینکه خوزستان از نظر جمع عددی در اعتبارات استانی در رتبه اول کشور قرار دارد، گفت: یک هزار و ۱۷۷ میلیارد تومان مجموع ردیف‌های اعتباری خاص در نظر گرفته شده برای خوزستان در پنج بخش است.

مهرداد نیکو در نشست خبری که امروز ( ۱۵ تیرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: بودجه ۱۴۰۰ کشور به دو بخش بودجه عمومی و بودجه شرکت‌ها تقسیم می‌شود که سهم بودجه عمومی ۴۷ درصد و ۵۳ درصد سهم شرکت‌های دولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به بودجه عمومی دولت افزود: بودجه عمومی دولت در سال ۱۴۰۰، یک هزار و ۳۷۳ هزار میلیارد تومان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: این عدد از سه منبع درآمدهای عمومی دولت از جمله درآمدهای مالیاتی و غیر مالیاتی حدود ۴۵۴ هزار میلیارد تومان، درآمدهای واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای شامل فروش نفت و اموال دولتی حدود ۳۹۵ هزار میلیارد تومان و درآمدهای واگذاری دارایی‌های مالی شامل اسناد خزانه و اوراق مشارکت حدود ۴۲۷ هزار میلیارد تومان تامین می‌شود.

نیکو با اشاره به مصارف بودجه دولت تصریح کرد: هزینه های دولت شامل سه بخش شامل ۹۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبارات هزینه‌ای، ۱۷۶ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و باقی آن مربوط به اعتبارات تملک دارایی است. سهم اعتبارات هزینه‌ای در مصارف بودجه‌ای ۷۲ درصد است اما سهم اعتبارات عمرانی کشور امسال بسیار کم و حدود ۱۴ درصد از اعتبارات است. سهم اعتبارات تملک دارایی‌های مالی نیز حدود ۱۴ درصد است.

وی در خصوص درآمدهای استانی در بودجه ۱۴۰۰ گفت: کل درآمدهای پیش‌بینی شده استانی کشور نسبت به سال گذشته ۵۲.۱ درصد رشد داشته است اما این عدد برای خوزستان ۴۲.۵ درصد رشد داشته و به ۱۳ هزار و ۵۳۲ میلیارد تومان رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با بیان اینکه رشد درآمدهای پیش‌بینی شده برای خوزستان حدود ۱۰ درصد کمتر از میانگین کشوری است، تصریح کرد: رشد درآمدهای پیش‌بینی شده برای خوزستان کمتر از میانگین کشوری است و از این رو فشار کمتری به شرکت‌های خوزستانی نسبت به کشور وارد می‌شود زیرا حدود ۹۰ درصد از این درآمدها از مالیات است.

نیکو افزود: اعتبارات هزینه‌ای خوزستان مربوط به ۲۵ دستگاه اجرایی است. رشد اعتبارات هزینه‌ای بودجه دستگاه‌های اجرایی همه استان‌های کشور ۵۵.۲ درصد بوده و در خصوص خوزستان نیز به همین میزان است. 

وی افزود: اعتبارات عمرانی استانی در سال ۹۹ در خوزستان، ۲ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان بود که امسال به ۴ هزار و ۹۷۷ ملیارد تومان رسیده و نسبت به سال گذشته حدود ۱۲۹ درصد رشد داشته است. مجموع رشد اعتبارات عمرانی استان‌ها ۱۲۲ درصد است که این امر نشان‌دهنده رشد ۷ درصدی اعتبارات عمرانی استانی خوزستان نسبت به مجموع اعتبارات عمرانی استانی کشور است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اشاره به اعتبارات پیوست شماره یک قانون گفت: در این قانون، ۱۱۵ طرح مشخصا مربوط به خوزستان است که اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۱۱۳ میلیارد تومان برای اجرای آن‌ها در نظر گرفته شده است. در این زمینه اعتبارات طرح‌های ملی خوزستان حدود ۷ درصد رشد داشته است.

نیکو افزود: علاوه بر این طرح‌ها، برای پنج بخش، ردیف خاص خوزستان تعریف شده است. یکی از این ردیف‌های بودجه‌ای مربوط به توسعه و عمران شهرهای خرمشهر و آبادان با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان است. ردیف‌های بودجه‌ای دیگر شامل بحث خارج‌سازی مغروقه‌های اروند با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان، زیرساخت‌های اربعین با اعتبار ۲۴ میلیارد تومان، اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان و طرح آب و فاضلاب شهرهای اهواز، کارون، باوی و حمیدیه با اعتبار ۸۷۸ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه خوزستان از نظر جمع عددی در اعتبارات استانی در رتبه اول کشور قرار دارد، عنوان کرد: یک هزار و ۱۷۷ میلیارد تومان مجموع ردیف‌های اعتباری خاص در نظر گرفته شده برای خوزستان در پنج بخش است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفت: ۲ هزار و ۳۴۴ پروژه در سال ۹۹ داشتیم که از محل اعتبارات استانی باید تامین اعتبار می‌شد. از ابتدای سال، هدف‌گذاری انجام‌شده برای اتمام‌ پروژه‌های نیمه تمام بود و در این زمینه از حدود ۶۰۰ پروژه احداثی با توجه به تخصیص اعتبارات استانی سال ۹۹، ۹۱ پروژه نیمه تمام به اتمام‌ و بهره‌برداری رسید.

نیکو تصریح کرد: از بودجه در نظر گرفته شده در سال ۹۹ برای خوزستان، ۸۵۴ میلیارد تومان تخصیص داشتیم که بیانگر تخصیص ۳۶.۵ درصدی اعتبارات است.

وی افزود: رویکردهایی در استان اتخاذ و تلاش زیادی شده تا نقشی برای شرکت‌های نفتی و فولادی و... مستقر در استان خوزستان ایجاد شود. تفاهم‌نامه‌هایی در این زمینه منعقد شده تا اقداماتی در خوزستان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی انجام داده شود. وزارت نفت و سایر شرکت‌های تولیدی در خوزستان واحدهای متعددی دارند که اقداماتی در خوزستان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی انجام داده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان بیان کرد: جهت‌گیری سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان در راستای برچیدن کلاس‌های کانکسی و سنگی بوده و در این زمینه تلاش شده که اعتبارات استانی و سطح ملی به سمت این بخش هدایت شوند. پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه و زیرساخت‌های صادرات استان خوزستان، تامین تجهیزات درمانی و استانداردسازی تجهیزات بیمارستان‌ها، حمایت از زیرساخت‌های گردشگری و روستاهای گردشگری و واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی از دیگر اهداف و اولویت‌های مورد نظر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان است.

نیکو در خصوص علت پایین بودن تخصیص اعتبارات سال ۹۹ در خوزستان گفت: میانگین تخصیص اعتبارات سال ۹۹ استان‌های کشور، ۴۷ درصد بوده اما تخصیص اعتبارات در خوزستان حدود ۱۰ درصد پایین‌تر از میانگین کشوری بوده است. ۴۰ درصد از بودجه خوزستان از اعتبارات ۳ درصد نفت است و به دلیل کاهش فروش نفت، تخصیص استان خوزستان زیر میانگین کشوری شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان سازمان برنامه و بودجه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان اعتبارات عمرانی استان هزار میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای شده برای خوزستان نظر گرفته شده اعتبارات استانی تخصیص اعتبارات درصد رشد داشته میانگین کشوری استان خوزستان بودجه عمومی شرکت ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

جریان انقلابی اکثریت را دارد، اگر کسانی انقلابی هستند وارد مجلس شوند و اولویت‌های مهم جامعه را در نظر بگیرند، موجب تقویت امید در جامعه می‌شود.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی من آموزش و حوزه حقوقی و همچنین بودجه است، تلاش من این است که در کمیسیون بودجه باشم و دغدغه من تخصیص اعتبارات به شکل متوازن در کشور است و نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم صورت گیرد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

مهم‌ترین چالش اصلی لرستان بیکاری است و راهکار آن هم این است که از اعتبارات دولتی و همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای رفع این چالش استفاده کنیم، زیرساخت‌ها در این رابطه باید فراهم شود.

کد خبر 6086482

دیگر خبرها

  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است