Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@04:19:00 GMT

بررسی آماری شبکه فروش بیمه در ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۳۲۴۳

خبرگزاری آریا - شبکه فروش بیمه به منزله بازوی اجرایی شرکت‌های بیمه در حوزه تبلیغات، بازاریابی و فروش است و نقش مهمی در تحقق اهداف شرکت‌ها و صنعت بیمه ایفا می‌کند. لذا شناخت اجزای شبکه فروش بیمه، موجب بهره‌گیری هرچه مناسب‌تر از آن‌ها در این شبکه گسترده می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا ، بازار و تحولات آن از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی شرکت‌های بیمه به شمار می‌رود؛ چراکه دو عامل بسیار مهم و حیاتی برای شرکت‌های بیمه یعنی مشتریان و رقبا در این محیط حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی اجمالی به شیوه های بازاریابی، جذب نمایندگان فروش و سیستم‌های عملیاتی و نگهداری شبکه فروش در صنعت بیمه کشور از یک سو و ظرفیت‌های باز و بدون نفوذ بازار بیمه های مختلف بازرگانی و غیربازرگانی، نشان از وجود ضعف‌های اساسی در نظام بازاریابی صنعت بیمه کشور دارد. همین امر لزوم انجام مطالعات دقیق در زمینه شبکه فروش صنعت بیمه را پر رنگ‌تر می‌نماید.
بر این اساس، گزارش پژوهشی با عنوان «بررسی آماری شبکه فروش بیمه در ایران»، با هدف شناخت شبکه فروش صنعت بیمه و ارائه راهکارهای اجرایی برای کاهش چالش‌های پیش روی این شبکه، با مدیریت و راهبری گروه پژوهشی بیمه‌های اشخاص پژوهشکده بیمه و توسط دکتر میثم رافعی در دو بخش طراحی شده است. بخش اول، ضمن ارائه تعاریف اجزای شبکه فروش، به تحلیل آماریِ وضعیت عملکردی این اجزا در سطح کشور، سطح استانی و همچنین برحسب شرکت‌های بیمه دولتی و غیردولتی می‌پردازد و در بخش دوم با استفاده از تحلیل عاملی اکتشافی، به مدل‌یابی شعب و نمایندگی‌های بیمه در استان‌های ایران برای سال‌های 1385 تا 1398 پرداخته شده است.
بر اساس یافته‌های این پژوهش، نمایندگی‌های بیمه‌های غیردولتی از رشد مناسبی در قیاس با نمایندگان بیمه دولتی برخوردار بوده و می‌توان گفت جنبه‌های توسعه خصوصی نمایندگان بیمه‌ای در صنعت بیمه ایران مشهود است. گفتنی است بر اساس آخرین آمار، بیشترین سهم در میان نمایندگی‌های صنعت بیمه، مربوط به بیمه پاسارگاد با سهم 35 درصد و بیمه ایران با سهم 17 درصد است و نزدیک به نیمی از نمایندگان کل کشور مربوط به این دو شرکت بیمه می‌باشد. همچنین بخش عمده حق‌بیمه تولیدی توسط کارگزاری‌ها و شعب صنعت بیمه نسبت به نمایندگی‌ها به دست می‌آید، اگرچه نرخ آن بین کارگزاری‌ها و شعب با نمایندگی‌ها در حال کاهش است.
علاقه‌مندان برای مشاهده و دریافت متن کامل گزارش پژوهشی «بررسی آماری شبکه فروش بیمه در ایران» می‌توانند به وب‌سایت پژوهشکده بیمه و یا به نشانی http://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4946/Articles/view/14643/1452/ مراجعه نمایند.‌
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شبکه فروش بیمه شرکت های بیمه نمایندگی ها صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران