Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-27@05:58:43 GMT

انتقال ارز توسط افغان‌ها به ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۶۴۰۶۳

انتقال ارز توسط افغان‌ها به ایران

مهاجران افغان عرضه کنندگان جدید دلار در بازار هستند. ناطقان: مچ‌اندازی بازارساز با بازار در حوزه یورو ادامه دارد اما در بخش دلار عقب‌نشینی اتفاق افتاد. دلیل عقب‌نشینی نیز به فضای حاکم در بازار برمی‌گردد. امروز قیمت دلار سلیمانیه عقب نشست و شکاف آن با بازار ارز تهران تقریبا از بین رفت این کاهش شکاف موجب کاهش تقاضای خرید دلار در بازار ارز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 در سمت عرضه نیز بواسطه کاهش تقاضای خرید، قیمت‌ها در کف بازار از کانال‌های تلگرامی پایین‌تر بود و همین مسئله موجب شد تا ارزهای خانگی که قصد فروش در بازار را داشتند منصرف شوند، چون فروشندگان تصور می‌کردند که معامله‌گران، ارز آن‌ها را ارزان می‌خرند، اصطلاحا می‌گفتند معامله‌گران بزخری می کنند. به همین دلیل از فروش دلار خودداری می کردند این اتفاق موجب شد که حجم معاملات در بازار ارز کم تر از روزهای قبل باشد. اما در بازار ارز رقابت بازار ساز با بازار کماکان ادامه دارد نرخ یورو در تابلو صرافی ملی برابر با بازار و ۲۹۶۰۰ تومان بود. این تاکیتک بازار ساز موجب شده قیمت یورو در بازار نوسان بالایی نداشته باشد.
در بازار سکه چه خبر بود؟

قیمت سکه نیز بخاطر افزایش نرخ انس جهانی و نوسان صعودی اندک دلار توانست به بالای سطح ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برود. به گفته معامله‌گران، سکه‌بازان در حال تلاش برای حفظ این کانال هستند.
چشم‌انداز معامله‌گران ارز

به گفته معامله‌گران، بازار ترس دارد و معامله‌گران دست به عصا خرید و فروش می‌کنند. همچنین بازار به شدت دنبال‌کننده خبری است که در روز پنجشنبه نشست وجود دارد و دوباره تکلیف بازار آخر هفته مشخص می‌شود. معامله گران در بازار تصور می کنند ۵ شنبه از برجام خبرهای جدیدی قرار است برسد به همین دلیل این خبرها می تواند روند و جهت بازار را تعیین کند.
فروش ارز توسط افغان ها در بازار

در بازار ارز دیروز نکاتی که به چشم می خورد که در روزهای قبل برجسته نبود. اولین اتفاق به بازگشت صف های سهمیه ای در بازار برمی گشت و دیگر به حضور همسایگان افغان برای فروش ارز در بازار بود.

نکته اول:در اولین روز برگشت صف های سهمیه ای به دلیل شکاف قیمت دلار در صرافی ملی و بازار برخی معامله گران از یک کلاهبرداری جدید در بازار سخن می گفتند. معامله‌گری که می‌خواست از کارت ملی فرد ناشناسی برای خرید دلار سهمیه‌ای استفاده کند، با واریز وجه ۶۰ میلیون به حساب این فرد، در همان لحظه پول از حساب برداشت شد و سر معامله‌گر کلاه رفت.
نکته دوم:بازار ارز در روزهای نیمه تعطیل شاهد یک گروه عرضه کننده جدید است. حضور مهاجران افغان در بازار و عرضه ارز کمی از رکود بازار کاسته است. پرس و جو از معامله گران درباره پررنگ شدن این حضور با دو  گمانه همراه است. اول جنگ افغانستان و پیشروی طالبان باعث شده تا مهاجرت مهاجران افغانستانی به ایران زیاد شود آنها برای نیازهای روزانه خود نیاز دارند دلار را تبدیل به ریال کنند. اما گروهی دیگر اشاره می کنند که ارز تبادل از سوی اکثر مهاجران کرون سوئد است و این مسئله می‌تواند بخاطر تعطیلی سوئد در روزهای کنونی باشد از این رو برخی مهاجران که از سوئد به ایران برای دیدن اقوامشان مهاجرت کرده اند در حال تبدیل این ارز به ریال هستند.
منبع: صراط برچسب ها: ارز ، ناطقان ، افغان ، ایران ، دلار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ارز ناطقان افغان ایران دلار بازار ارز معامله گران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • دلیل اهمیت تقویم اقتصادی فارکس
  • ۲ نفر حین فروش دینار تقلبی در مراغه دستگیر شدند
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • (تصاویر) گران قیمت‌ترین استایل‌های زنان هالیوودی در مراسم‌های فرش قرمز
  • محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • افزایش نرخ دلار و یورو در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلا
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳