Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان گفت: از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، کردستان به عنوان مجری چهارمین همایش ملی دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ افشین خوشگوار اظهار داشت: باتوجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و محدودیت در برگزاری برنامه ها و مراسم‌های حضوری، چهارمین همایش علمی دستاوردهای ورزش دانش‌آموزی کشور، شهریور امسال به صورت مجازی و غیرحضوری اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به لزوم استمرار و تداوم این همایش به عنوان یکی از برنامه های مهم معاونت تربیت بدنی و سلامت، گفت: با توجه برگزاری مطلوب همایش‌های سه دوره قبل به میزبانی کردستان و استقبال شرکت کنندگان از تداوم آن، از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت، این استان به عنوان مجری همایش با محوریت کوچ(کنترل و وزن و چاقی) انتخاب شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان افزود: محور اصلی همایش شامل چالش‌های طرح کوچ و راهکارهای بهبود اجرا، تدوین الگوی جامع طرح کوچ، پیامدهای رفتاری، حرکتی و متابولیکی چاقی و اضافه وزن از کودکی تا بزرگسالی، شیوه‌های بهینه مداخله در کنترل وزن و چاقی دانش آموزان و چاقی و ساعت درس تربیت بدنی است.

وی چاقی و سبک زندگی دانش آموزان، نقش تغذیه در کنترل وزن دانش آموزان، نقش مشارکت والدین در اجرای طرح کوچ، نقش رسانه ها در کنترل وزن و چاقی دانش آموزان، ارتباط سواد بدنی دانش آموزان با کنترل وزن و چاقی و نقش همکاری‌های بین سازمانی در کنترل وزن و چاقی دانش آموزان را از دیگر محورهای همایش اعلام کرد.

خوشگوار با اشاره به لزوم استمرار و تداوم این همایش به عنوان یکی از برنامه های مهم معاونت تربیت بدنی و سلامت، گفت: آینده پژوهی در طرح کوچ و اقدام پژوهی و درس پژوهی با محوریت طرح کوچ از بخش های ویژه این همایش است.

وی افزود: همچنین فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه ای، پوستر آموزشی، عکس، پویانمایی، موشن گرافی، کاریکاتور، تجربه گردانی، خاطره و ایده پردازی با موضوع کوچ از محورهای فرعی این همایش است.

چهارمین همایش ملی دستاوردهای ورزش دانش آموزی شهریور ۱۴۰۰ بصورت مجازی و غیرحضوری برگزار می شود و شرکت در این همایش برای عموم آزاد است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان دستاوردهای ورزش دانش آموزی معاونت تربیت بدنی و سلامت کنترل وزن و چاقی چهارمین همایش کنترل وزن دانش آموزان طرح کوچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»