Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، مسیح کشاورز در پاسخ به این سوال که آیا ممنوعیت فصلی واردات برنج در سال جاری به طور کامل لغو شده است یا خیر؟  گفت: یک ماه پیش ستاد تنظیم بازار در مصوبه ای موافقت خود را با برداشت ممنوعیت فصلی واردات برنج اعلام کرد که با مخالفت وزارت جهاد کشاورزی مواجه شد.

وی ادامه داد:بعد از آن نیز ستاد تنظیم بازار وظیفه اجرای این مصوبه را برعهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشت که تاکنون هیچ اقدامی در این راستا از سوی این وزارتخانه انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی مکاتبات بسیاری نیز در این زمینه انجام دادیم که کشور ممکن است با کمبود برنج خارجی مواجه شود ولی پاسخی دریافت نکردیم.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج اضافه کرد: از دبیر ستاد تنظیم بازار درخواست کردیم که چون این ممنوعیت برداشته نشده حداقل برای گمرکاتی مانند زاهدان و برخی از گمرکات چابهار که ممکن است به دلیل کرونا و شرایط آب و هوایی و ... امکان سرویس دهی نداشته باشند، تدابیری اتخاذ شود. زیرا ممکن است بارهایی که قبل از دوره ممنوعیت وارد کشور شده اند به دلیل این مسائل وارد دوره ممنوعیت شوند و امکان ترخیص هم فراهم نشود که در این صورت هم کشور دچار کمبود برنج خواهد شد و هم واردکنندگان مجبور به پرداخت هزینه های زیاد دموراژ و انبارداری می شوند.

وی تصریح کرد: در نهایت این موضوع با وزیر مطرح شد و مقرر شد کسانی که بارهایشان قبل از ۳۱ تیرماه به کشور می رسد و ممکن است وارد دوره ممنوعیت شوند، امکان ترخیص داشته باشند. این رفع ممنوعیت فقط شامل این بخش می شود و امکان سفارش و واردات  همچنان در دوره ممنوعیت وجود نخواهد داشت.

پربیننده ترین قیمت جدید گوشت گوسفندی (تیر۱۴۰۰) +جدول نابودی کشت دیم در زنجان + عکس قیمت جدید ماست در بازار ( تیر۱۴۰۰) ماکارونی چقدر افزایش قیمت داشته است؟ افزایش ۳۰۰درصدی صادرات زعفران در فروردین۱۴۰۰ / کاهش تولید در راه است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات برنج دوره ممنوعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۵۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم

سخنگوی شورای شهر گفت: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با مافیای خودرو اظهار داشت: اگر بخواهم خیلی صریح و قابل لمس بگویم، به هر دلیلی و بدون قضاوت کردن، در دوره گذشته و در چهارسال پیش از دوره‌ی ما در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس، تاکسی و ون) اتفاقات مناسبی نیوفتاده است.

 

وی افزود: حتما باید پای صحبت آن عزیزان نیز بنشینیم، شاید دلایل خاص خودشان را، مانند در عدم همکاری دولت وقت داشته باشند. چون به هر حال این امری است که اگر در آن کمک های دولت در ادوار مختلف اگر اتفاق نیوفتاده باشد، شهرداری توفیقی نیز نداشته است.

 

وی بیان داشت: اما چیزی که توصیف می شود کرد و به دست ما رسید، ناوگانی فرسوده با تعداد اندک بود که مردم را به شدت در وضعیت بدی قرار می داد. علی الخصوص در زمان همه گیری کرونا که ما لازم داشتیم مردم در اتوبوس ها و مترو با فاصله تردد بکنند وجود داشت.

 

نادعلی گفت: به هر حال توصیف شرایط وظیفه ما نیست. مسئولیت ما این است که شرایط را به رسمیت بشناسیم و به دنبال برطرف کرد موانع برویم.

 

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری دولت کمک کرد، رئیس جمهور و وزرای صمت پای کار آمدند. با این حال فضای بروکراتیک عظیمی که برای هر اتفاق این چنینی در کشور وجود دارد و شرایط بد خارجی، موجب می شود که هر اتفاقی که بخواهد رقم بخورد، یک همت بالایی به آن معطوف شود و این همت در تمامی قسمت ها وجود داشته است.

 

نادعلی در رابطه با مشکلات پیش رو بیان داشت: باید در نظر داشت که حتی اگر ما تمام کارها را انجام دهیم، بازهم ساخت برعهده ما نیست و ممکن است طرف مقابل بد قولی کند. و یا مثل الان، برخی سعی می ‌کنند چوب لای چرخ کار بگذراند که متاسفانه مردم نتیجه این کار را می‌بینند.

 

وی افزود: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند. این کارهای سیاسی همواره به کارهای خدماتی در کشور لطمه زده است. هرگاه سیاست زدگی کنار کار فنی و خدماتی می‌آید، مردم لطمه می‌خورند.

 

وی در ادامه گفت: امسال آخرین سال دوره مدیریت شهری ما است، و حتی اگر ما در نتیجه گیری به این دوره از مدیریت شهری نرسیم و نتیجه اتفاقات در دوره‌ی بعد باشد، بازهم کار مهم در دوره ما اتقاق افتاده است.

 

سخنگوی شورای شهر افزود: ما می توانستیم بگوییم که ممکن است این کار سنگ بزرگ زدن باشد و حتی احتمال نشدن آن وجود داشته باشد، پس ورود نمی کنیم. اما افتخار این کار برای هرکسی که می خواهد باشد، مهم این است که مشکلات مردم حل شود و شهروندان یک کلان شهر که تمام نگاه ها روی آن است بتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم