Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید رفیع نیا مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: ۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر این شهرستان در پایه نهم در مقطع متوسطه اول به مرحله انتخاب رشته رسیده‌اند.

رفیع نیا با بیان اینکه  دانش آموزان بدون نیاز به حضور در مدرسه، به صورت غیرحضوری، رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند، افزود: ظرفیت مدارس و مناطق آموزش و پرورش برای هر رشته تحصیلی، مشخص و در سامانه http://pada.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir بارگذاری شده است.

این مقام مسئول اذعان کرد: برای انتخاب رشته هر دانش آموز ۱۰۰ نمره در نظر گرفته شده که با توجه به نظر معلم، مشاور مدرسه و نظر دانش آموزان و اولیای آن‌ها اعمال شده است.

او اذعان کرد: میانگین نمرات دروس ریاضی و تجربی برای دانش آموزان متقاضی «رشته ریاضی فیزیک» باید به ترتیب حداقل ۱۴ و ۱۳ و برای متقاضیان «رشته علوم تجربی» به ترتیب حداقل ۱۳ و ۱۴ باشد.

مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش مهاباد همچنین بیان کرد: دانش آموزان متقاضی رشته‌های «ادبیات وعلوم انسانی»، «علوم تجربی» و «فنی و حرفه‌ای»، به دو اولویت «الف» و «ب» تقسیم بندی شدند که گروه «الف» در اولویت ثبت نام هستند.

رفیع نیا ادامه داد: دانش آموزانی که در اولویت «ب» قرار دارند، به شرط خالی بودن ظرفیت مدرسه در رشته مورد نظر، می‌توانند ثبت نام کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شرط خرید اینترنتی کتاب‌های درسی برای دانش آموزان پایه دهم، ثبت اطلاعات و انتخاب رشته تحصیلی آن‌ها در «سامانه پادا» و تأیید آن از طرف مدیر مدرسه است.

انتهای پیام / س خ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش انتخاب رشته فرآیند هدایت تحصیلی اخبار دانش آموزی دانش آموزان انتخاب رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!