Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر محدودیت‌های کرونایی وجود نداشت پروژه چهارباغ که تنها مختص اصفهان هم نبوده و جهانی است، می‌توانست بخشی از اصفهان را یک شهر ۲۴ ساعته زنده کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اصغر برشان در یک گفت‌وگوی رادیویی در توضیح اقدامات بنیادی شهرداری اصفهان در چهار سال گذشته اظهار کرد: کارهای بنیادی می‌تواند در چهارچوب برنامه‌های مختلفی بگنجد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی مهمترین موضوع، بحث گردشگری و ارتباط با دنیا است که اصفهان بهترین ظرفیت را در این رابطه دارد.

وی افزود: کارهای خوبی در زمینه گردشگری شروع شد که با شیوع بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن مواجه شدیم اما پیش بینی‌ها و و برنامه‌های اصفهان ۲۰۲۰ و سایر برنامه‌هایی که برای توسعه گردشگری با توجه به ظرفیتی که کلانشهر اصفهان دارد و زبانزد دنیا است، انجام شد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه این اقدام هم منتج به درآمد پایدار شهری و هم مراوده با شهرهای جهان و تعامل سازنده با آن‌ها خواهد بود، تصریح کرد: تمام کارهایی که سبب رونق اقتصادی، تعامل جهانی و درآمد پایدار شود، اقدام بنیادین محسوب می‌شود. چند روز آینده اصفهان میزبان نخستین جشنواره بین‌المللی صنایع دستی است که ثمره همین اقدامات بنیادی مدیریت شهری محسوب می‌شود

وی افزود: از نمونه اقدامات انجام شده در بحث ترافیک و زیست بهتر شهروندان می‌توان به عملیات پروژه رینگ سوم ترافیکی شهر اشاره کرد که اگر در گذشته این پروژه ایجاد نمی‌شد معلوم نبود چه بلایی سر ترافیک شهر می‌آید. اگر بزرگراه‌هایی که امروز می‌بینیم، به این شکل ایجاد نشده و از دوره اول مدیریت شهری به عنوان یک کار بنیادی به آن نگاه نمی‌شد امروز شاهد مشکلات اساسی بودیم.

عضو شورای اسلامی شهر خاطر نشان کرد: با همه تنگناها، تحریم‌ها، فشارهای اقتصادی و معضلات ناشی از آن چون اعتقاد و باور بر انجام کار بنیادی بود جرأت و جسارت ورود به پروژه حفاظتی رینگ چهارم شهر را پیدا کردیم.

وی ادامه داد: طول حلقه چهارم حفاظتی ۷۶ کیلومتر است که بیش از نیمی از آن در حوزه کلانشهر اصفهان است. شهرداری و شورای شهر با جرأت و اعتقاد و عزم راسخ وارد این موضوع شدند. تقاطع پل‌های آفتاب، خیابان‌های تابان و آسمان و تقاطع‌های غیر همسطح شهید سلیمانی و مسیرهای آزاد شده در طی این جریان که در اختیار شهروندان قرار گرفته است از جمله این اقدامات بنیادین محسوب می‌شود.

برشان افزود: چیزی که امروز اهمیت دارد این است که منتخبان دوره ششم مدیریت شهری و همچنین منتخبان در شهرهای اطراف مانند برخوار، دولت آباد، گز، شهرابریشم و نجف آباد که با رینگ چهارم در ارتباط هستند، همان طور که دوره اول شورای اسلامی شهر رینگ سوم و دوره پنجم رینگ چهارم را بر اساس برنامه زمانبندی شده در اولویت اساسی قرار داد، کار را با جدیت دنبال کنند زیرا انجام آن سبب می‌شود که خودروهای سنگین به داخل شهر نیایند و در نتیجه ترافیک روان تر، شهر برای مردم زیست پذیر تر و استفاده از آن مطلوب‌تر شود.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پیاده‌روسازی و مسیرهای منتهی به آن اکنون نیز با جدیت دنبال می‌شود، اظهار کرد: اگر محدودیت‌های کرونایی وجود نداشت پروژه چهارباغ که تنها مختص اصفهان هم نبوده و جهانی است، می‌توانست بخشی از اصفهان را یک شهر ۲۴ ساعته زنده کند. پروژه چهارباغ یک کار بنیادی خواهد بود که در نهایت با توسعه گردشگری و ارتباطات و تبدیل شدن به یک منظر فرهنگی، شاد زیستی مردم را رقم خواهد زد و هرکسی با کمترین هزینه می‌تواند از آن استفاده کند.

سازمان‌های شهرداری می‌توانند روی درآمد پایدار حساب کنند

وی در خصوص درآمد پایدار و اهمیت آن برای شهرداری‌ها و اختصاص منابع به بخش‌ها از محل درآمد شهرداری حاصل از عوارض اظهار کرد: پنج درصد عوارض زیربنایی و پذیره نویسی برای سازمان آتش نشانی اختصاص پیدا کرده است. سازمان پارک‌ها و فضای سبز که مسئولیت سنگینی برای حفظ شادابی و زیبایی شهر دارد ۱۰ درصد عوارض زیربنایی و پذیره نویسی را به خود اختصاص می‌دهد.

وی افزود: برای سازمان قطار شهری سه درصد عوارض و تراکم پروانه‌های ساختمانی و ۵۰ درصد عوارض نوسازی مصوب شده است. در جهت درآمد پایدار برای سازمان قطار شهری، از طریق مشارکت دولتی، اوراق مشارکتی اخذ می‌شود که ۵۰ درصد بازپرداخت آن به عهده دولت و ۵۰ درصد به عهده شهرداری است تا با توجه به هزینه سنگینی که قطار شهری و مترو دارد، توسعه و بهره برداری از مترو محقق شود.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر با بیان اینکه بودجه سازمان زیباسازی که وظیفه آراستگی و زیبایی شهر را به عهده دارد از عوارض نصب دکل‌های مخابراتی در سطح شهر تأمین می‌شود، تصریح کرد: منطقه ناژوان ریه شهر اصفهان اما نزدیک به ۲۰ سال در مدیریت فضای سبز آن به نحو مطلوبی عمل نشده بود از این رو عوارض توسعه فضای سبز و اکسیژن را در جهت توسعه آن قرار دادیم.

وی ادامه داد: امروز این اطمینان خاطر را داریم که در آن بخش از درآمد شهرداری که از تراکم ساختمانی، عوارض ساختمان‌ها و پذیره نویسی‌ها کسب می‌کند سهم سازمان‌هایی که وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند تضمین شده است و می‌توانند روی آن حساب کنند.

برشان در یک تعریف جامع و مختصر از درآمدهای پایدار گفت: درآمد پایدار یک تعریف مشخص از نگاه علمی و یک تعریف نیز در مجموعه شهرداری دارد. شهرداری‌ها متهم به شهر فروشی و تراکم فروشی برای تأمین درآمد پایدار هستند اما این درآمدها که برای سازمان‌های شهرداری تعریف شده است، اساساً در طبقه درآمد پایدار قرار نمی‌گیرند.

وی با بیان اینکه درآمد پایدار را در منابع درآمدی باید جست و جو کرد، افزود: به عنوان مثال اگر پروژه‌های متعددی در سطح شهر باشد و توجیه اقتصادی نیز داشته باشد باید از طریق مشارکت و جذب سرمایه‌های مردمی برای کسب آن گام برداریم. در این صورت این درآمد پایدار هم از طریق تراکم فروشی و شهر فروشی به دست نیامده، هم بر مبنای طرح تفصیلی و جامع شهری بوده و هم در راستای اهداف شهر تحقق یافته است.

خزانه‌دار شورای اسلامی شهر ادامه داد: در دوره پنجم مدیریت شهری بحث گسترش پروژه‌های مشارکتی را پیگیری کردیم و عملاً بسیاری از پروژه‌هایی که اکنون در سطح شهر داریم؛ اعم از پارکینگ‌ها، مراکز اداری، تجاری و حتی مراکز فرهنگی و خدماتی در رده پروژه‌های مشارکتی قرار گرفته است.

سازمان سرمایه‌گذاری‌های شهرداری آماده جذب مشارکت‌های مردمی است

برشان در خصوص مشارکت مردم و بخش خصوصی در پروژه‌های عمران شهری گفت: سازمان سرمایه‌گذاری‌های شهرداری، برای امر جذب مشارکت‌های مردمی ایجاد شده است که مردم علاقه مند با هر سرمایه قابل قبولی می‌توانند با مراجعه حضوری و یا سایت سازمان در پروژه‌های مختلف و متنوع از جمله پارکینگ‌ها، پروژه‌های فرهنگی، ورزشی و حتی بسیاری از پروژه‌های عمرانی که توجیه اقتصادی هم دارد، شرکت کنند.

وی ادامه داد: از همه شهروندانی که مایل به سرمایه گذاری هستند و می‌خواهند سرمایه گذاری آن‌ها توجیه اقتصادی نیز داشته باشد دعوت می‌کنیم از هر نوع بستر آماده در شهرداری استفاده کنند زیرا توسعه بهتر شهر و خدمات بیشتر بدون درآمدهای پایدار و بدون انجام کارهای بنیادی و مشارکتی به طور کامل و مطلوب محقق نخواهد شد. هیچ پروژه مشارکتی که برای مردم توجیه اقتصادی نداشته باشد وجود ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر در پاسخ به زمینه‌های نیاز به مشارکت مردم گفت: در تمامی زمینه‌ها احساس نیاز به مشارکت‌های مردمی وجود دارد و بر مبنای ضرورت‌های پیش آمده و اولویت‌های بودجه جاری مشخص خواهد شد. افق بودجه تا سال ۱۴۰۵ مشخص می‌کند کدام پروژه‌ها بر مبنای جذب سرمایه گذاری ملی و کدام بر مبنای جذب سرمایه‌های مشارکتی مردم است که همه مدون و برنامه‌ریزی شده هستند و آگاهی از این پروژه‌ها به سهولت در دسترس همه آحاد و اقشار جامعه است.

وی با بیان اینکه شهروندان باید مطالبه گر بوده و خود را جزئی از پیکره شهر بدانند، اظهار کرد: شهر یک موجود زنده است و شهری مطلوب است که زیست پذیرتر، به دور از آلاینده‌ها و شاداب باشد و این محقق نخواهد شد مگر با سیاستگذاری و برنامه‌ریزی اداره کنندگان شهر که شهردار و شورای شهر نیز جزئی از پیکره آن هستند.

کد خبر 505626

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان عضو شورای شهر اصفهان عملکرد شورای پنجم رینگ چهارم رینگ چهارم ترافیکی پروژه هاي عمراني پروژه های شهری چهارباغ قطار شهری درآمد پايدار شهری لایحه درآمد پایدار شهرداری ها افتتاح پروژه های عمرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عضو شورای اسلامی شهر اقدامات بنیادی توجیه اقتصادی درآمد پایدار سرمایه گذاری مدیریت شهری برای سازمان شهر اصفهان درصد عوارض بر مبنای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • تلاش ۲۴ ساعته سازمان خدمات موتوری اصفهان در حوادث شهری
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد