Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، بر اساس این طرح مسافران قادر خواهند بود تا پیش از عزیمت به سمت انگلیس، تصویر وضعیت واکسیناسیون خود را از طریق تارنمایی که برای این منظور تعبیه شده، بارگزاری و در فرودگاه هیترو از خط ویژه مسافران واکسینه شده عبور کنند. قرار است این طرح در مرحله نخست برای مسافران دو شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز و ویرجین آتلانتیک آزمایش و در مرحله بعد برای سایر خطوط اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این تحول درحالی صورت می‌گیرد که شرکت‌های گردشگری که از زمان شیوع کرونا دچار کساد شده و به مرحله ورشکستگی رسیده‌اند، خواستار تسهیل محدودیت‌های دولت انگلیس برای مسافرانی هستند که از مناطق کم خطر به این کشور سفر می‌کنند. دولت انگلیس از ۱۷ «مه» (۲۷ اردیبهشت) محدودیت‌ها برای سفر‌های خارجی را آسان کرد تا از خسارت بیشتر صنعت گردشگری که به مرز ورشکستگی رسیده، جلوگیری کند. در قوانین جدید، کشور‌های جهان بر اساس اوضاع کرونا به سه دسته سبز، زرد و قرمز تقسیم‌بندی شده‌اند.

به این ترتیب مسافرانی که از کشور‌های قرمز و زرد وارد انگلیس می‌شوند باید به مدت ۱۰ روز قرنطینه شوند، با این تفاوت که مسافران کشور‌های قرمز باید در هتل‌های مورد تائید دولت قرنطینه و هزینه سنگینی را پرداخت کنند. اما مسافران مناطق سبز که تعداد آن‌ها تا زمان انتشار این خبر بر ۱۲ کشور بالغ می‌شود از قرنطینه معاف هستند.

دولت انگلیس قصد دارد تا به رغم شیوع افسار گسیخته گونه جهش یافته ویروس کرونا (دلتا)، کمتر از دو هفته دیگر عمده محدودیت‌های کرونایی را رفع کند. بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دوشنبه گذشته در نشست خبری اعلام کرد که از ۱۹ جولای (۲۸ تیر) عمده محدودیت‌های کرونایی از پوشیدن ماسک صورت تا رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اختیاری خواهد شد. همچنین مسافران کشور‌های زرد که دو نوبت واکسن زده‌اند نیازی به قرنطینه نخواهند داشت. جزئیات این طرح را قرار است گرانت شپس وزیر حمل‌ونقل انگلیس به زودی اعلام کند.

جان هلند-کای مدیرعامل فرودگاه هیترو می‌گوید که در زمان حاضر مشکل اصلی این است که به دولت نشان دهیم اسناد وضعیت واکسیناسیون مسافران بررسی می‌شود. وی افزود که آزمایش این فرآیند از این هفته با مسافران دو شرکت بریتیش ایرویز و ویرجین اتلانتیک آغاز خواهد شد. مدیرعامل دو شرکت هواپیمایی یادشده هم از شرکت در این طرح استقبال و ابراز اطمینان کرده‌اند که با موفقیت پشت سر گذاشته خواهد شد.

این درحالیست که کارشناسان بهداشتی همچنان هشدار می‌دهند که هیچ واکسن ضد کرونا ۱۰۰ درصد اثربخشی ایجاد نمی‌کند. آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس به رغم اینکه بالغ بر ۴۵ میلیون نفر واکسینه شده‌اند، روزانه به ۲۸ هزار نفر رسیده است.

جانسون دوشنبه پیش گفت: احتمالا آمار بیماران روزانه تا ۱۹ جولای به ۵۰ هزار نفر در روز برسد؛ همانطور که پیش‌بینی می‌کردیم آمار پذیرش بیماران کرونایی در مراکز درمانی رو به افزایش است و متاسفانه باید خودمان را برای مرگ و میر‌های بیشتر آماده کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسن انگلیس تفکیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • هشدار جدی به مسافران؛ احتمال ریزش کوه و سقوط سنگ در ۲ مسیر
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن