Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران گاردین نوشت: براساس کتاب مایکل بندر از نویسندگان وال استریت ژورنال، این اظهارات رئیس جمهوری ‌پیشین آمریکا در سفر سال ۲۰۱۸ موجب "شگفتی" جان کلی شده بود. یک نسخه از این کتاب به دست روزنامه گاردین رسیده است.

مایکل بندر نوشته است که این اظهارات ترامپ در جریان یک کلاس تاریخ بداهه گفته شد که در آن ژنرال کلی "به این رئیس جمهور یادآوری کرد که کدام کشورها در جریان این درگیری در کدام طرف قرار داشتند و بعد نقطه‌های جنگ جهانی اول را به جنگ جهانی دوم و تمام جنایات هیتلر متصل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

مایکل بندر یکی از نویسندگانی است که توانسته با ترامپ از زمان خروج او از کاخ سفید مصاحبه کند. او گزارش داد که ترامپ تکذیب کرده که حرفی درباره هیتلر گفته باشد. اما او گفت منابعی که نخواستند نامشان فاش شود، گزارش دادند که جان کلی "به رئیس جمهور گفت که اشتباه می‌کند اما ترامپ منصرف نشد" و بر بهبود اقتصادی آلمان در دوره هیتلر در دهه ۳۰ میلادی تاکید داشت.

این نویسنده نوشت: کلی دوباره حرفش را زد و استدلال کرد که بهتر بود مردم آلمان فقیر بمانند تا با نسل‌کشی نازی مواجه شوند. جان کلی به ترامپ گفت که حتی اگر حرف او درباره بهبود اقتصادی آلمان نازی پس از ۱۹۳۳ درست باشد، "شما هرگز نباید چنین جمله حمایتی درباره آدولف هیتلر بگوید. نباید این کار را کنید."

ترامپ در این سفر اروپایی حتی فراتر از درگیری‌های معمول خود با دیگر رهبران جهان، با مشکلات چشمگیری روبرو شد. تصمیم او برای لغو بازدید از یک قبرستان آمریکایی جنجالی شد. بعدا گزارش شد که ترامپ سربازان کشته‌شده در جنگ را "بازنده‌ها" و "بدبخت‌ها" خطاب کرده است.

ژنرال کلی که از نیروهای سابق تفنگداران دریایی آمریکاست و پسرش در سال ۲۰۱۰ در افغانستان کشته شد، در اوایل ۲۰۱۹ کاخ سفید را ترک کرد. از آن موقع، او اظهارنظرهای تند و تیزی درباره ترامپ می‌کند و ظاهرا در جمع دوستانش گفته بود، این رئیس جمهور "ناقص‌ترین فردی است که من در تمام عمرم دیده‌ام."

مایکل بندر همچنین نوشت، ژنرال کلی تمام تلاش خود را به کار برد تا به "بی‌توجهی خیره‌کننده ترامپ به تاریخ غلبه کند." او نوشت: مقامات ارشد درک او از برده‌داری، جیم کرو (جداسازی)، یا تجربه سیاه‌پوستان پس از جنگ داخلی را مبهم و ناموجود توصیف کردند. اما بی‌تفاوتی ترامپ به تاریخ سیاه‌پوستان مشابه بی‌توجهی او به تاریخ هر نژاد، مذهب یا عقیده‌ای بود.

نگرانی بر سر ظهور راست افراطی در آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ قوت گرفت و هنوز ادامه دارد. در شرایطی که او هنوز روی حزب جمهوریخواه تسلط دارد، مصمم است تا در تحقیقات مرتبط با شورش مرگبار شش ژانویه به کنگره از سوی هوادارانش که با هدف لغو شکست انتخاباتی او انجام شد، کارشکنی کند.

ترامپ اظهارات مثبتی در رابطه با راست افراطی و گروه‌های برترپندار سفید مطرح کرده است. در سال ۲۰۱۷، به دنبال رژه نئونازی‌ها در ویرجینیا که با حمایت ترامپ روبرو شد، مجله آلمانی "استرن" تصویری ایستاده از ترامپ، پیچیده شده در پرچم آمریکا و در حالی که دستش را به نشانه سلام نازی به جلو آورده است، منتشر کرد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ترامپ هیتلر جنگ جهانی اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • پس لرزه اظهارات جنجالی مهدی نصیری درباره رضا پهلوی و مصطفی تاجزاده
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم