Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،عباس ذاکریان معاون حمل و نقل و کنترل ترافیک شهرداری قم در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به‌بحران در تالار کرامت استانداری قم همچنین گفت: دفترچه ۱۱ تَن از رانندگان تاکسی نیز به‌علت بی‌توجهی به‌مسائل بهداشتی از آن‌ها گرفته شد.

معاون حمل و نقل و کنترل ترافیک شهرداری قم با اشاره به‌معضل کمبود اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی قم عنوان کرد: در مجموع تا هفته آینده ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمت رسانی به‌شهروندان قمی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذاکریان همچنین با اشاره به‌انجام دومین نوبت فروش اوراق مشارکت شهرداری قم با موافقت بانک مرکزی بیان داشت: امیدواریم این اقدام که از چهاردهم تا شانزدهم تیرماه صورت می‌گیرد، ۲۰۰ میلیارد ریال اوراق مورد نظر به‌فروش برسد.

معاون حمل و نقل و کنترل ترافیک شهرداری قم از انجام مذاکره‌هایی با ایران خودرو دیزل برای خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس خبر داد و ابراز امیدواری کرد: این امر ظرف مدت پنج‌ماه تحقق پیدا کند.

ذاکریان با تاکید بر تلاش‌های مداوم مدیریت شهری قم برای کنترل ویروس کرونا گفت: با توجه به‌صعودی بودن شیب این بیماری در استان اکیپ‌های بازرسی در حوزه بوستان‌ها و فضای سبز تقویت خواهد شد.

نایب رئیس اتاق اصناف قم نیز در این جلسه با اشاره به‌تشدید نظارت‌های بهداشتی در حوزه اصناف استان گفت: طی یک هفته اخیر و با ورود قم به‌وضعیت نارنجی کرونایی بازرسی را به‌طور کامل انجام دادیم.

بیت الله کریمی اضافه کرد: هم از واحد بازرسی اتاق و هم از اتحادیه‌ها درخواست کردیم تا مانند پیک‌های قبلی کمک کنند و آن‌ها نیز بازدید‌ها را فعال کردند.

کریمی تاکید کرد: تلاش ما این است که مانند موج‌های قبلی کرونا، واحد‌های صنفی را کنترل کنیم.

او افزود: فعالیت کلیه رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها به‌صورت بیرون بَر انجام می‌شود و در برخی موارد که پذیرایی داشتند نیز اخطار داده شده‌است.

نایب رئیس اتاق اصناف قم یادآورشد: در خصوص تالار‌های پذیرایی نیز جلسه‌هایی با مرکز بهداشت داشتیم و قرار شد گشت‌های مشترک به‌صورت جدی انجام، و اگر تالاری رعایت نکرد پلمب شود.

سیامک محبی  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با اشاره به‌تحویل داده شدن نخستین محموله واکسن کوو برکت به‌این استان گفت: تزریق واکسن در خصوص کاهش مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا بسیار موثر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: متاسفانه در بازدیدی که در هفته جاری از مراکز درمانی قم که بیماران کرونایی در آن پذیرش شدند، داشتیم، هیچ یک از این بیماران واکسینه نشده بودند،از ابتدای اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در قم بیش از ۶۸ هزار دُز واکسن تزریق شده‌است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل شهرداری قم تاکسیرانی شهرداری قم حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان

ایسنا/گلستان معاون خدمات شهری شهردار گرگان گفت: شهرداری گرگان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه صرف ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر کرد.

احمد سالاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه شهرداری گرگان به منظور نگهداری سگ‌های بلاصاحب بعد از جمع‌آوری اقدام به ساخت پناهگاه می‌کند، اظهار کرد: این پناهگاه در مساحت یک هزار مترمربع و با ظرفیت ۳۰۰ قلاده سگ در حال فعالیت است.

وی جمع‌آوری، عقیم‌سازی، واکسیناسیون، نگهداری، غذادهی و مدیریت را از جمله اقدامات انجام شده در این پناهگاه برشمرد و تصریح کرد:  این ظرفیت پناهگاه ساخته شده برای شهر گرگان کافی است اما متأسفانه شاهد رهاسازی سگ‌های بلاصاحب از شهرها و روستاهای اطراف در شهر گرگان هستیم که این امر مشکلاتی را در تأمین فضا ایجاد می‌کند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان با بیان این مطلب که به ازای هر قلاده سگ ۳۵ میلیون ریال هزینه می‌شود، گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به منظور جمع‌آوری، واکسیناسیون، تغذیه و نگهداری سگ‌های بلاصاحب و مدیریت مجموعه پناهگاه، بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

سالاری با توضیح اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ یک هزار و ۹۴۲ قلاده سگ جمع‌آوری و در این مرکز نگهداری شده است، افزود: دامپزشکی، بهداشت و درمان، شهرداری، نیروی انتظامی و مراجع قضایی دستگاه‌هایی هستند که در خصوص سگ‌های ولگرد وظیفه‌مند هستند.

معاون خدمات شهری شهردار گرگان خاطرنشان کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش شهروندان در قبال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و هشدار درباره گزش کودکان توسط سگ‌های ولگرد، دو اقدام مهم برای حل معضل سگ‌های ولگرد است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • ‌اعلام حداکثر سرعت مجاز در معابر شهری شیراز
  • توقیف وانت حامل ۲۰۲ کیلو تریاک در خاتم
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • دو کشته در برخورد خودرو با پایه چراغ برق
  • ۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند
  • مصدومیت چهار نفر بر اثر واژگونی خودروی جیلی
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض