Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علیرضا نظری در خصوص اهداف پشت پرده طرح قانونگذارآمریکایی که منجر به جلوگیری از رفع تحریم‌ها علیه ایران در هر شرایطی خواهد شد، گفت: دولت جدید آمریکا به خوبی می داند سیاست فشار حداکثری ترامپ در مقابل جمهوری اسلامی ایران با شکست مواجه شده است لذا درصدد بازگشت به توافقنامه برجام است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این مهم در حالیست که نمایندگان مجلس آمریکا نمی خواهند این واقعیت را قبول کنند و با ارائه طرح هایی تلاش می کنند جلوی بایدن را بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جمهوری خواهان از همه ظرفیت های خود استفاده کردند تا منافع کشورمان در برجام محقق نشود و ارائه این طرح نیز در این راستا بشمار می رود، ادامه داد:

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه نمایندگان سنای ایالات متحده باید بدانند بازگشت کشورشان به برنامه جامع اقدام مشترک در گرو رفع همه تحریم ها است لذا طرح چنین موضوعاتی آسیب بزرگی برای سیاست خارجی آمریکا محسوب می شود، افزود: قانون گذاران آمریکایی ها نمی خواهد نرمشی در مقابل ایران نشان دهند از این رو می خواهند دولت بایدن را تحت فشار قرار دهند.

رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید یادآور شد چندی پیش نیز سنای آمریکا تلاش کرد با ایجاد هراس از فراهم شدن زمینه تعامل اقتصادی کشورها با ایران جلوگیری کند که این سیاست نیز با شکست مواجه شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آمریکا برجام تحریم علیرضا نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران

به گزارش جام جم آنلاین، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده از اعراب حاشیه خلیج فارس خواسته که در حمایت از رژیم اسرائیل در تقابل با ایران، دفاع هوایی یکپارچه تشکیل دهند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» بلینکن غروب دوشنبه در نشست وزرای شورای همکاری خلیج فارس در ریاض گفت: «این حمله تهدید شدید و فزاینده ایران و ضرورت همکاری ما در زمینه دفاع هوایی یکپارچه را نشان می‌دهد».

این در حالی است که طرح تشکیل پدافند هوایی پکپارچه از چندین سال پیش مطرح شده، اما تا کنون موفقیتی در پیشبرد آن حاصل نشده است.

چند روز پیش از این معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا اجرای موفق عملیات «وعده صادق» علیه اسرائیل را نشان‌دهنده شکست طرح پدافند یکپارچه آمریکا در غرب آسیا توصیف کرده بود.

ایشان روز دوشنبه گفت: «اجرای موفق عملیات وعده صادق نشانه شکست طرح پدافند یکپارچه آمریکا در غرب آسیاست.

سردار سنایی راد گفت: «در شرایطی بودیم که، چون رژیم صهیونیستی با مانعی برای ادامه اقدامات خود را مواجه نمی‌دید و احتمال تکرار این جنایت وجود داشت لذا برای متوقف کردن این روند جنایت و ترور از یک سو و تنبیه متجاوز از سوی دیگر، عملیات وعده صادق طراحی شد.»

او در خاتمه گفت: «در طراحی این عملیات همه ابعاد ماجرا در نظر گرفته شد که ضمن ارسال پیام قدرت و ترمیم یا تثبیت بازدارندگی ما، هیچ زمینه‌ای برای بهانه جویی علیه ما وجود نداشته باشد، اگر صهیونیست‌ها می‌توانستند ۵ جنازه زن و کودک در این ماجرا در اختیار داشته باشند حتماً دنبال مظلوم نمایی و فضاسازی علیه جمهوری اسلامی ایران بودند.»

دیگر خبرها

  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه