Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا تاکید کرد که این ستاد هیچ آزمونی را در کشور برگزار یا لغو نمی‌کند و برگزاری آزمون‌ها منوط به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.

 دکتر علیرضا رئیسی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ستاد مقابله با کرونا شیوه نامه‌های بهداشتی برای هر آزمون را ارائه می‌کند و این برگزارکنندگان هستند که در صورت امکان رعایت این شیوه نامه‌ها آزمون برگزار می‌کنند و اگر نتواند شیوه نامه‌ها را به درستی اجرا کنند موظف به لغو آزمون هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بهداشت وزیر بهداشت با انتقاد از یکی از مجریان صدا و سیما که برگزاری آزمون ارتقا را بدون اطلاعات دقیق زیر سؤال برده بود گفت: این آزمون برای پزشکان عمومی است که در حال گذراندن دوره دستیاری هستند و شغلشان به گونه‌ای است که بر بالین بیماران حاضر می‌شوند.
دکتر رئیسی اضافه کرد: سالن محل برگزاری آزمون برای پزشکان دوره دستیاری بسیار امن‌تر از بالین بیمار است.

وی ادامه داد: تمام پزشکان از جمله دانشجویان دوره دستیاری واکسن مقابله با کرونا دریافت کرده اند و برگزاری آزمون برای آنان مخاطره آمیز نخواهد بود.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا از برخی مجریان رسانه ملی در خواست کرد تا پیش از اظهار نظر با کارشناسان مربوطه مشورت کنند یا یکی از کارشناسان را در برنامه خود دعوت کنند که نظرات و جمع بندی‌ها بر اساس شواهد علمی و کارشناسی ارائه شود.

تزریق هفت میلیون دز واکسن تاکنون

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا از تزریق ۷ میلیون دُز واکسن در کشور تاکنون خبر داد.

رییسی گفت: تاکنون ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار دز واکسن تحویل نظام سلامت شده است که ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دُز آن توزیع شده است و ۷ میلیون دُز تاکنون به هموطنان تزریق شده است.

معاون امور بهداشت وزیر بهداشت افزود: مرحله نخست واکسیناسیون شامل گروه‌های بهداشت و درمان به پایان رسیده است و مرحله دوم گروه‌های سنی ۸۰ سال به بالا ‏ ۷۵ تا ۸۰ سال و ۷۰ سال به بالا واکسن دریافت کرده اند و تفاوت شمار واکسن‌های توزیع شده با واکسن‌های تزریق شده به سبب نرسیدن زمان تزریق دُز دوم افراد ۷۰ سال به بالا و یا حفظ سهمیه جاماندگان این گروه سنی است.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با بیان این که از این پس تا واکسن در یخچال‌های ما قرار نگیرد به دریافت آن اعتماد نداریم ادامه داد: ارسال نشدن ۳ میلیون دُز واکسن از سوی کشوری که آن را به سبب نیاز‌های داخلی مصرف کرد موجب اختلال در واکسیناسیون شد.

 رئیسی با بیان این که ۸۰۰ مرکز تجمیع واکسیناسیون در کشور فعال شده بود اضافه کرد: که در تهران ۷۵ مرکز فعال داشتیم به سبب کمبود حجم واکسن مجبور به تعطیلی برخی از مراکز شدیم به گونه‌ای که تنها در تهران ۳۲ مرکز فعال تزریق واکسن داشتیم.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به این که در برخی از مراکز واکسیناسیون تهران تجمع‌هایی مشاهده شد افزود:، اما خوشبختانه در دیگر نقاط کشور ازدحام در مراکز واکسیناسیون نبود.

 رییسی گفت: با در اختیار داشتن واکسن کافی مراکز تجمیع واکسیناسیون افزایش خواهد یافت به گونه‌ای که این مراکز در تهران از ۷۵ به ۷۹ مرکز در پایان هفته خواهد رسید.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا افزود: براساس پیش بینی‌ها تا فردا صبح یک و نیم میلیون دُز واکسن جدید وارد کشور می‌شود و هفته آخر تیر نیز یک و نیم میلیون دُز واکسن دیگر نیز به کشور می‌رسد.

معاون امور بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: در مرداد نیز ۵ تا ۶ میلیون دُز واکسن دیگر وارد کشور خواهد شد.

رییسی گفت: هم اکنون ۳۸۰ هزار دُز واکسن کووبرکت در اختیار داریم و ۴۰ هزار دُز دیگر در حال برچست گذاری است.

وی ابراز امیدواری کرد که تا یکم مرداد حدود ۶۵۰ هزار دُز دیگر از این واکسن در اختیار نظام سلامت قرار گیرد و افزود: تا ابتدای مرداد حدود یک میلیون دُز واکسن کووبرکت در اختیار خواهیم داشت.

معاون امور بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: براساس برنامه ریزی‌ها در مرداد هر هفته یک میلیون دُز واکسن داخلی خواهیم داشت که این رقم در شهریور به ماهانه ۱۰ میلیون دُز واکسن افزایش می‌یابد.

آقای دکتر رییسی درباره واکسن پاستور نیز گفت: ۱۳۰ هزار دُز از این واکسن در اختیار است و به نظر می‌رسد در مرداد و شهریور نیز هر ماه ۵۰۰ هزار دُز از این واکسن در اختیار نظام سلامت قرار گیرد.

رعایت ۶۸ درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از رعایت ۶۸ درصدی شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور انتقاد کرد.

 رئیسی  گفت: به سبب سهل انگاری و یا خستگی و یا تصور ایمنی کامل از تزریق واکسن رعایت شیوه نامه‌ها در کشور کاهش یافته است که این خطراتی را در پی خواهد داشت.

معاون امور بهداشت وزیر بهداشت افزود: متأسفانه در برخی از استان‌ها رعایت شیوه نامه‌ها با کمتر از ۴۰ درصد رسیده است.

 رئیسی گفت: از ابتدا در جهان سویه ووهان سپس انگلیسی و پس از آن دلتا فراگیر شد.

وی افزود: حدود ۶۸ کشور در جهان با سویه دلتا درگیرند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: امریکا و انگلیس نیز با سویه دلتا آلوده شده اند، اما از آنجا که در انگلیس درصد بالایی از جمعیت واکسینه شده اند هرچند روزانه حدود ۲۴ هزار نفر به کرونا مبتلا می‌شوند، اما میزان مرگ در این کشور حدود ۱۰ تا ۲۰ نفر در شبانه روز است که این نشانه‌ای امیدبخش در تأثیرگذاری واکسیناسیون محسوب می‌شود.

 رئیسی درباره موج یا خیز جدید کرونا نیز در کشور گفت: هر موج بیماری دارای یک بازوی بالا رونده، یک قله و یک بازوی پایین رونده است که باید از یک نقطه شروع و به یک نقطه خاتمه یابد و بین دو موج نیاز به فاصله زمانی مقبول است، اما در شرایط کنونی موج چهارم در اواسط بازوی پایین رونده خود متوقف شد و دوباره بیماری کرونا شدت گرفت به گونه‌ای که نمی‌توان با قاطعیت شدت گرفتن بیماری کرونا در شرایط موجود را موج پنجم نامید.
معاون امور بهداشت وزیر بهداشت افزود: تنها در استان سیستان و بلوچستان می‌توان با قاطعیت گفت که این نخستین موج بیماری کرونا در این استان است.
 رئیسی اضافه کرد: هم اکنون ۱۶ استان کشور در بخش‌های جنوب و شرق دچار سویه دلتا شده اند و کمتر از یک هفته سویه غالب در تمام کشور دلتا خواهد بود.

وی گفت: در اولویت واکسیناسیون بعدی گروه‌های سنی استان‌های جنوب و شرقی کشور سریع‌تر از دیگر افراد همسالشان در سایر استان‌ها واکسن کرونا دریافت می‌کنند به گونه‌ای که واکسیناسیون در این استان‌ها از ۶۵ سال به بالا اعلام خواهد شد، اما در دیگر استان‌ها از ۶۸ سال به بالا (هر دو سال در یک گروه) اعلام می‌شود تا از ازدحام نیز پیشگیری شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا کشور از تلاش‌های رسانه‌ها و به ویژه خبرنگاران صدا و سیما در دوران کرونا به صورت ویژه قدردانی کرد.

/صدا و سیما

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون امور بهداشت وزیر بهداشت سخنگوی ستاد مقابله با کرونا شیوه نامه های بهداشتی میلیون د ز واکسن برگزاری آزمون گونه ای شیوه نامه ها سال به بالا صدا و سیما استان ها هزار د ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!