Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این پژوهشگران به عنوان بخشی از یک بررسی بزرگتر به طور دقیق به آنالیز توالی‌ ژنی در نمونه‌های ویروس به دست آمده از ۳۰ بیمار کووید-۱۹ واکسینه نشده و ۲۳ بیمار واکسینه‌شده که با این وجود دچار کووید-۱۹ شده بودند، بررسی کردند.

آنها به خصوص به ژن‌های مربوط به پروتئین‌های شاخکی یا گل‌میخی ویروس که توجه کردند که باعث ورود ویروس به سلول‌ها می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شاخک‌ها یا گل‌میخ‌ها هدف آنتی‌بادی‌های خنثی‌کنندهای قرار می‌گیرند که واکسن‌ها یا درمان‌های فعلی کرونا آنها را آزاد می‌کنند. هر چه این شاخک‌ها بیشتر جهش یابند یا تغییر کنند، احتمال اثربخشی کامل آنتی‌بادی‌ها کاهش می‌یابد.

این دانشمندان مقایسه نمونه‌های ویروس به دست آمده از افراد واکسینه‌شده دچار عفونت نسبت نمونه‌های ویروس به بیماران واکسینه‌نشده نشان داد که نمونه‌های اول به میزان قابل‌توجهی دارای جهش‌های کمتری هست.

به گفته این پژوهشگران از شرکت آنالیز داده‌های nference که یافته‌هایشان را پیش از داوری همتراز در سایت medRxiv منتشر کرده‌اند، هر چه شمار بیشتری از افراد دچار عفونت با ویروس کرونا شوند، فرصت‌های بیشتری برای جهش یافتن ویروس هنگام نسخه‌برداری آن درون سلول‌های بدن بوجود می‌آید. به گفته این پژوهشگران، امکان دارد با مهار کردن شمار نسخه‌های ایجاد شده از ویروس در افراد واکسینه‌شده، احتمال جهش‌یافتن را نیز کاهش داد.

این پژوهشگران این چنین از کارشان نتیجه‌گیری می‌کنند:‌«این بررسی نخستین شاهد شناخته از این مورد است که واکسن‌های کرونا به طور بنیادی راه‌های گریز در دسترس سارس- کوو-۲ (کروناویروس جدید) را محدود می‌کنند.»

کد خبر 612983

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سگ‌های ولگرد نیز باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که واکسیناسیون برای آنها انجام شود.

وی بیان داشت: قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است اما دامپزشکی برای واکسینه کردن سگ‌های ولگرد در صورت جمع آوری توسط شهرداری، آمادگی کامل دارد.

رجایی فر تصریح کرد: دامپزشکی همچنین با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد، برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمانی دامپزشکی، واکسینه کردن سگ‌های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است، گفت: با این حال در راستای سلامت مردم، دامپزشکی سگ‌های ولگرد را نیز در صورت جمع آوری در یک محل واکسینه می‌کند.

رجایی فر اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

کد خبر 6090026

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد