Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۸ پرونده‌های قاچاق سوخت سازمان تعزیرات ۵۴ درصد در تعداد پرونده و ۶۳ درصد در ارزش سوخت قاچاق شده، کاهش داشته است. - اخبار اجتماعی -

سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی در گفت‌وگو با خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم از کاهش قابل توجه ورودی پرونده‌های قاچاق سوخت به خارج از کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره آمار مقایسه‌ای پرونده‌های سوخت قاچاق سال 1399 به نسیت سال قبل از آن گفت: در سال 99 به نسبت سال 98 پرونده‌های قاچاق سوخت هم 54 درصد کاهش در تعداد پرونده وارده داریم و هم اینکه 63 درصد کاهش در ارزش سوخت قاچاق شده را شاهد هستیم.

وی افزود: این آمار نشان می‌دهد که از میزان قاچاق سوخت کاسته شده است؛ اما ممکن است میزان قاچاق سوخت در سال قبل به نسبت مشابه سال قبل از آن بیشتر شده باشد ولی برای تمام آن پرونده‌ای تشکیل نشده باشد.

اجتهادی ادامه داد: تعداد پرونده‌های ورودی در سال 98 برای قاچاق سوخت 22934 فقره بود؛ اما برای سال 99 ورودی پرونده‌های قاچاق سوخت در سازمان تعزیرات به 10360 فقره کاهش یافته است.

اجتهادی همچنین در گفت‌وگو با سایت روابط عمومی سازمان تعزیرات گفت: در سال 1399 تعداد 82 هزار و 123 پرونده است که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که تعداد 83 هزار و 870 پرونده بوده است که به معنای کاهش یک درصدی پرونده‌ای مختومه نسبت به مدت مشابه سال قبل است.

مدیرکل پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: متخلفان در سال 98 به پرداخت 19 هزار میلیارد ریال و در سال 99 به پرداخت 21 هزار میلیارد ریال جریمه محکوم شده‌اند که مقایسه این آمار نشان دهنده رشد 8 درصدی جریمه متخلفان است.

وی تصریح کرد: مبلغ 5 هزار میلیارد ریال جریمه از متهمان پرونده‌ها در سال 98 و مبلغ 7 هزار میلیارد ریال جریمه نقدی متهمان در مدت مشابه سال 99 وصول شده است که این آمار بیانگر رشد 42 درصدی میزان وصولی جریمه در حوزه قاچاق کالا و ارز است.

اجتهادی گفت: بیشترین پرونده‌های وارده حوزه قاچاق کالا و ارز در سازمان تعزیرات به ترتیب مربوط به استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی و کمترین پرونده‌های وارده مربوط به استان‌های ایلام و خراسان شمالی است.

وی اظهار کرد: بیشترین آمار فراوانی پرونده‌های قاچاق خروجی در سال 1399 مربوط به سوخت و گوسفند زنده و بیشترین آمار فراوانی پرونده‌های قاچاق ورودی در سال 1399 مربوط به لوازم خانگی، دخانی و پوشاک و منسوجات است.

گفتنی است؛ علی مؤیدی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم در نشست خبری سه‌شنبه 15 تیرماه خود با رسانه‌ها از کاهش قابل توجه قاچاق سوخت خبر داده بود. مؤیدی روز سه‌شنبه گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سه سال اخیر دیوار محکمی برای مهار قاچاق کالاهای اساسی ما به دیگر کشورها ایجاد و با اقدامات پیشگیرانه و نیز اقدامات مقابله‌ای توفیقات بزرگی را حاصل کرد.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز هنگام ارائه گزارش از عملکرد ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بازه زمانی 1397 تا 1400، کاهش قاچاق سوخت در پی اقدامات این ستاد را از توفیقات چند سال اخیر عنوان کرد.

وی گفت: در گذشته سوخت ما یارانه‌ای بود و سازوکار چندانی در امر نظارت بر فرآیند تولید تا مصرف سوخت وجود نداشت که با تلاش ستاد و وزارت نفت و دستگاه‌های مختلف، این فرآیند در چرخه سامانه‌ای قرار گرفته و الان کمتر شاهد نشت [قاچاق] سوخت هستیم و در دو الی سه سال اخیر 14 میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی شده است.

اجتهادی: دستورالعمل ستاد مبارزه با قاچاق درباره ماینرها تکلیفی برای قضات تعزیرات ایجاد نمی‌کندمجتمع‌های لوکس تهران پوشاک مرغوب ایرانی را با برند خارجی می‌فروشند/ سرنوشت ماینرهای قاچاق چه شد؟سرانجام دستورالعمل اجرایی تعیین تکلیف ماینرهای قاچاق؛ از شکایت در دیوان عدالت تا مخالفت تعزیرات

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز قاچاق کالا قاچاق سازمان تعزیرات حكومتی ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز قاچاق کالا قاچاق سازمان تعزیرات حكومتی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرونده های قاچاق سوخت هزار میلیارد ریال سازمان تعزیرات قاچاق سوخت مشابه سال سال قبل سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۳۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی

میثم روحی رئیس شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی ساری گفت: شعبه ششم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ساری پرونده قاچاق ۳۹۶ کیسه کود شیمیایی یارانه‌ای به ارزش یک میلیاردو ۲۳۷ میلیون ریال رسیدگی کرد.

او افزود: شعبه پس از بررسی، با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده، متهم را به پرداخت سه میلیاردو ۷۱۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

روحی گفت: ماموران پلیس شهرستان میاندورود کود قاچاق را در یک دستگاه کامیون کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • قاچاقچی سوخت در بند قانون تعزیرات
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • کالای قاچاق در اردبیل به مقصد نرسید
  • محکومیت ۱۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • جریمه ۱۶ میلیاردی تبعه عراقی به دلیل قاچاق سوخت
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • جریمه بیش از ۸۱ میلیارد ریالی راننده متخلف/ تویوتا قاچاق توقیف شد
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز