Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا  خاکیموف به رسانه های روس گفت: «روشن است که برای تصمیم گیری در مورد وضعیت فعلی افغانستان، قبل از هر چیز لازم است که نحوه تحولات این کشور بررسی و در نظر گرفته شود.»

وی تصریح کرد: این بحث هم در قالب شورای وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای که ۱۳ و ۱۴ جولای ( ۲۲ و ۲۳ تیر) برگزار می شود و هم نشست دیگری از وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و افغانستان در قالب گروه تماس برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این، امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان از بسیج ۲۰ هزار نیرو برای تقویت مرز با افغانستان خبر داده بود.

 رهبران طالبان قصد دارند طی یک ماه توافقنامه صلح با دولت رسمی افغانستان منعقدکنند، علی رغم این واقعیت که آنها قصد دارند سرزمین هایی را که به گفته خودشان ارتش بیگانه از جمله آمریکا از آنها خارج شده اند را در اختیار خود بگیرند.

گروه طالبان مدعی است که در دو ماه گذشته  160 شهرستان افغانستان را به کنترل خود درآورده است.

در سال ۲۰۲۰، ایالات متحده و طالبان افغانستان توافقنامه آتش بس را امضا کردند. بر اساس این توافق نامه، نیروهای آمریکایی قرار است تا ۱۱ سپتامبر افغانستان را ترک کنند. دولت جو بایدن، رئیس جمهور جدید ایالات متحده، قصد خود را برای تجدید نظر در توافق نامه ها با طالبان اعلام کرده است.

به گفته کارشناسان و مقامات دولتی افغانستان، در مدت حضور امریکا در افغانستان تعداد گروههای تروریستی از دو گروه به بیش از ۲۰ گروه  و قاچاق و تولید مواد مخدر نیز  به طور بی سابقه ای افزایش یافته است.

برچسب‌ها روسیه افغانستان سازمان همکاری شانگهای طالبان ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه افغانستان سازمان همکاری شانگهای روسیه افغانستان سازمان همکاری شانگهای طالبان ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو

نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس پنجشنبه با دستور کار بررسی تحولات خاورمیانه و شمال آفریقا آغاز به کار کرد.

به گزارش مشرق، هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه در این نشست حضور دارد.

روسیه که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را در سال جاری میلادی (۲۰۲۴) برعهده دارد، میزبان این اجلاس است.

این نشست با سخنان میخائیل بوگدانف نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور آغاز به کار کرد. در ادامه این نشست،‌ نماینده سازمان ملل متحد به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت غزه و بحران انسانی در فلسطین و نیز حملات به کارکنان سازمان ملل پرداخت.

قرار است معاون وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران را درباره تحولات خاورمیانه در شرایط تداوم کشتار مردم بیگناه فلسطین از سوی رژیم اشغالگر قدس و تجاوزهای اخیر این رژیم به کشورهای منطقه از جمله به کنسولگری سفارت کشورمان در دمشق مطرح کند.

باقری قبل از حضور در این نشست با بوگدانف معاون وزیر امور خارجه روسیه درباره مسائل مورد نظر گفت و گو کرد. کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، معاون وزیر امور خارجه را در این نشست همراهی می‌کند.

این نشست، نخستین نشست بررسی تحولات خاورمیانه بریکس با حضور اعضای جدید این گروه است. علاوه بر روسیه، چین، هند، برزیل و آفریقای جنوبی، نمایندگان چهار کشور از پنج عضو جدید گروه شامل جمهوری اسلامی ایران، مصر،‌اتیوپی و امارات متحده عربی در این نشست حضور یافته‌اند. نماینده عربستان سعودی دیگر عضو جدید گروه بریکس همانند دیگر نشست‌های این گروه از ابتدای سال ۲۰۲۴ در این نشست حضور ندارد.

دیگر خبرها

  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • اوضاع غزه، موضوع مذاکرات وزرای خارجه بریکس در مسکو
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو