Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - شیوع ویروس کرونای هندی در فارس وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده و این استان را در آستانه بحران قرار داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شیراز ، استان فارس در این روزها به دلیل گسترش روزافزون کرونای هندی در شرایط خوبی به سر نمی‌برد که این امر موجب نگرانی متولیان بهداشت و درمان استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر شهرستان‌های زرقان، جهرم، قیروکارزین، خنج، لامرد، گراش، لارستان، زرین دشت، داراب، کوار، شیراز، کازرون، خفر، کوه چنار در وضعیت قرمز هستند. شهرستان‌های مهر، فیروزآباد، ارسنجان، استهبان، نی ریز، پاسارگاد، مرودشت، سپیدان، اقلید، آباده، ممسنی، فیروزآباد، بیضا و بختگان در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.

همچنین شهرستان‌های فسا، خرامه، سروستان، بوانات، خرم بید، رستم، فراشبند و سرچهان نیز در وضعیت زرد قرار دارند. به دنبال قرمز شدن شهرستان شیراز و افزایش شمار مبتلایان از 16 تیرماه محدودیت‌ها و تعطیلی 10 روزه اصناف به جز مشاغل گروه یک در شیراز و سایر شهرستان‌های قرمز استان اعمال شده است‌.

در همین راستا عبدالرضا قاسم‌پور، جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا با بیان اینکه با لحاظ کردن نگرانی‌های اصناف اکیپ‌ها افزایش یافته است، گفت: تلاش مجموعه استان بر این است که تعادل بین اقتصاد، امنیت و سلامت لحاظ شود و به اصناف نیز فشار زیادی وارد نشود‌

براساس گفته‌های جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا اصناف برای حفظ جان خود و مردم باید همکاری بالایی داشته باشند و این تعطیلی‌ها را لحاظ کنند.

در همین راستا مهرزاد لطفی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزایش آمارها را نگران‌کننده دانست و نسبت به افزایش شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز در استان هشدار داد. به گفته وی موارد مثبت و بستری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان افزایش چشمگیری داشته است. 

لطفی از اضافه شدن بیمارستان پشتیبان به ظرفیت درمانی استان خبر داد و اعلام کرد که بیمارستان پشتیبان دوم نیز آماده راه‌اندازی است تا در صورت لزوم از آن استفاده شود. 

بسیجیان استان خراسان رضوی در زمان بیماری کرونا پیشگام بودندمعاون وزارت بهداشت: مراجعه دیرهنگام بیماران کرونایی مشکل اصلی ما در سیستان و بلوچستان استاستاندار سیستان و بلوچستان: شرایط کرونا در استان نه سیاه است نه سفید/ معاندین دنبال سیاه‌نمایی هستند

سید روح‌اله حسینی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز تازه‌ترین آمار مبتلا در استان فارس را مطرح کرد که براساس آن از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، 990 هزار و 573 مورد تست تشخیصی به روش مولکولی در آزمایشگاه‌های استان انجام شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، 283 هزار و 866 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است که در نهایت با احتساب طرح شهید سلیمانی 302 هزار و 739 نفر بیمار مبتلا به کووید19 در استان فارس شناسایی شده است.

به گفته وی هم اکنون 1635 بیمار مثبت و یا مشکوک دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، 189 بیمار مبتلا به کووید19 به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

بر این اساس با اعلام جان باختن 9 هم استانی دیگر در اثر کرونا طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به چهار هزار و 865 نفر رسیده است. 

همچنین شمار جانباختگان ناشی از این بیماری در شهرهای فارس به تفکیک از ابتدای شیوع تا 16 تیرماه به قرار زیر است: سه هزار و 344 مورد را مربوط به شیراز؛ 325 مورد مرودشت؛ 269 مورد کازرون؛ 128 مورد داراب؛ 117 مورد آباده؛ 103 مورد ممسنی؛ 74 مورد اقلید؛ استهبان و نیریز هر کدام 70 مورد؛ لامرد 69 مورد؛ فیروزآباد و کوار هر کدام 61 مورد؛ 50 مورد سپیدان؛ 43 مورد قیروکارزین؛ 41 مورد خرامه؛ زرقان 40 مورد؛ 39 مورد کوهچنار؛ 37 مورد خرمبید؛ 35 مورد رستم؛ 33 مورد ارسنجان؛ 30 مورد بوانات؛ زرین دشت و سروستان هر کدام با 29 مورد؛ 28 مورد بیضا؛ 26 مورد مهر؛ 25 مورد پاسارگاد 10 مورد فراشبند؛ 8 مورد بختگان و 2 مورد سرچهان. 

شیوع ویروس کرونا دلتا در استان وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده و این استان را در آستانه بحران قرار داده است بنابراین تاکید متولیان بهداشت و درمان استان فارس بر این است که مردم  رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و شست و شوی مکرر دست‌ها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را حتما انجام دهند و از حضور در تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی و مسافرت خودداری کنند. 

انتهای پیام/424 / ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۶۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحمید کریمی گفت: همزمانی بارندگی‌های شدید اخیر و رعد و برق، تگرگ، وزش باد شدید با فصل کوچ عشایر استان فارس از شهرستان‌های قشلاقی به ییلاقی سبب شد که ۵۰ رأس گوسفند عشایر فارس بر اثر وقوع رعد و برق تلف شوند.

مدیر کل امور عشایر فارس خاطرنشان کرد: اکیپ‌های سیار ستادی و شهرستانی مدیریت بحران اداره کل امور عشایر فارس با حضور مستمر در مناطق عشایری استان، خسارت‌ها، آسیب‌ها و مشکلات ناشی از بارندگی‌های روزهای اخیر را رصد نموده و در پی تماس از سوی عشایر منطقه دشت ارژن مبنی بر تلف شدن تعدادی از دام‌های عشایری، در اسرع وقت و با هماهنگی‌های لازم در مناطق مورد نظر حاضر شدند.

وی افزود: اکیپ ویژه اداره کل نیز با حضور مدیرکل و هیئت همراه، رضازاده رئیس هلال احمر شیراز، رنجبر بخشدار دشت ارژن در بین عشایر حاضر و از نزدیک مسائل پیش آمده را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

کریمی گفت: با بررسی‌های اولیه مشخص شد تعداد قریب بر ۵۰ رأس دام سبک عشایر مناطق عشایری دشت ارژن، بن رود و زنگنه با برخورد رعد و برق تلف شده و از بین رفته‌اند.

در این بازدید به عشایر خسارت دیده، اقلامی همچون پلاستیک، لوازم خوراکی و پتو توزیع اعطا شد و با توجه به اعلام هشدارهای بارندگی از تاریخ ۱۵ الی ۱۷ ماه جاری به کلیه خانوارهای عشایر کوچرو و ساکن تاکید شد که از اتراق، و نصب چادر در ارتفاعات و کنار رودخانه‌ها جداً خودداری کنند.

کد خبر 6097086

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز