Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدصالح جوکار روز شنبه در نشست با اعضای کارگروه مشورتی گردشگری  با بیان اینکه ثبت جهانی بافت تاریخی ظرفیتی بسیار خوب برای توسعه صنعت گردشگری است افزود: این اقدام یک ظرفیت ارزشمندی است که می‌تواند زمینه توسعه هرچه بیشتر گردشگری را فراهم کند.

وی با بیان اینکه در این مسیر موانعی وجود دارد که باید رفع شود ادامه داد: اگر واقعا می‌دانستیم در آینده این صنعت می‌تواند تا چه حد تولید ثروت داشته باشد و چه نقش مهمی در بحث فرهنگ داشته باشد همه برای توسعه آن تلاش می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس یازدهم بنای خود را بر تقویت صنعت گردشگری گذاشته تصریح کرد: با توجه به این رویکرد مجلس لازم است که یزد جایگاه خود را با توجه به ظرفیت‌های گردشگری در این صنعت پیدا کند.

جوکار به تشکیل کارگروه‌های مشورتی ۱۸ گانه در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری اشاره کرد و گفت: یک نماینده نمی‌تواند در تمام حوزه‌ها صاحب نظر و ایده باشد و باید از ظرفیت مشورتی نخبگان برای اصلاح قوانین موجود یا تصویب قوانین جدید بهره‌گیری کند.

جوکار خاطرنشان کرد: الان زمان آن است که نخبگان حوزه گردشگری پیشنهادات و نظرات خود را در ارتباط با نقاط ضعف و راهکارهای رفع آن و نقاط قوت و راهکارهای تقویت آن در حوزه گردشگری ارائه کنند کما اینکه تاکنون هم طرح‌های بسیار خوبی از کارگروه گردشگری ارائه شده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چشم‌انداز این صنعت برای استان باید کاملا روشن و شفاف باشد افزود: در حوزه فرهنگ‌سازی نیاز به آن داریم که گفتمان مشترکی برای به خط کردن تمام افراد ایجاد شود و همه برای توسعه گردشگری تلاش کنند.

جوکار ادامه داد: اگر این اتفاق بیفتد و همه گفتمان مشترکی در حوزه صنعت گردشگری داشته باشیم به هدف اصلی خود در توسعه این صنعت می‌رسیم و گرنه اگر بخواهیم به صورت جزیره‌ای و پراکنده عمل کنیم چنین چیزی محقق نمی‌شود.

استان یزد در کنار استان‌های فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی بوده به گونه‌ای که استقبال گردشگران خارجی از این شهر تا پنج برابر افزایش داشته و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.

این استان ۲۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی به مساحت عرصه ۷۴۳ هکتار و مساحت حریم پنج هزار هکتار است.

یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه‌ها، شیرینی، شهر قنات و قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می‌شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی گردشگری یزد جوکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گردشگری یزد مجلس شورای اسلامی گردشگری یزد جوکار صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان