Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@22:16:31 GMT

ضامن روند صلح افغانستان نیستیم

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۱۶۱۵

ضامن روند صلح افغانستان نیستیم

سخنگوی ارتش پاکستان با تاکید بر لزوم خروج مسوولانه آمریکا از افغانستان و حق تعیین سرنوشت با افغانستانی‌ها، افزود: اسلام‌آباد هرگز ضامن روند صلح نیست بلکه نقش تسهیل کننده ایفا کرده و به آن متعهد است.

به گزارش برنا، خبرگزاری رسمی پاکستان (ای‌پی‌پی) روز شنبه در گفت وگو با سرلشکر «بابر افتخار» به نقل از اظهارات این مقام نظامی اعلام کرد: روند صلح افغانستان جنبه های بسیاری دارد که بر پایه آن پاکستان در این روند فقط یک تسهیل کننده بوده و هرگز ضامن فرآیند آشتی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تاکید کرد: اصلی ترین تصمیم برای حل و فصل بحران افغانستان مربوط به جناح‌های مختلف این کشور است که باید در مورد آینده خودشان تصمیم بگیرند.

 

سخنگوی ارتش پاکستان افزود که از نظر این کشور روند صلح در مرحله مهمی قرار گرفته و باید تلاش شود تا صلح صادقانه با چشم انداز اصلی روند به رهبری و مدیریت افغان‌ها تامین شود.

 

وی با ابراز نگرانی از تحرکات عناصر تروریستی از جمله داعش و تحریک طالبان در افغانستان، احتمال تشدید جنگ داخلی و سرازیر شدن پناهجویان جدید به پاکستان، افزود: در ۲۰ سال گذشته ارتش ایالات متحده نیروهای ارتش ملی افغانستان را آموزش داده است که دارای قدرت، توانایی و نیروی هوایی خاص خود با حضور در زمین است.

 

سرلشکر افتخار ادامه داد: میلیاردها دلار برای نیروهای مسلح افغانستان هزینه شده و ما معتقدم که آنها باید بتوانند به عنوان یک نیروی حرفه‌ای با هجوم فعلی در کشورشان مبارزه کنند.

 

وی با تاکید بر نقش بازیگران منطقه‌ای برای کمک به افغانستان پس از خروج کامل نیروهای خارجی، از آمریکا خواست تا با رویکرد مسوولانه از افغانستان خارج شود.

 

بر این اساس ،اسلام‌آباد نگران پیامدهای خطرناک ناشی از خروج عجولانه نیروهای آمریکایی از افغانستان، حرکت موج جدید پناهجویان به سمت مرزها و تهدید نفوذ عناصر تروریستی در لباس مهاجران افغانستانی است، موضوعی وزیر امور خارجه پاکستان شب گذشته طی گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود آن را مطرح کرد.

 

«شاه محمود قریشی» همچنین امروز در گفت‌وگو با رسانه‌های پاکستانی افزود: این کشور با رهبران طالبان در تماس است. از وزیر امور خارجه افغانستان نیز برای سفر به اسلام‌آباد دعوت شده و با تمامی طرف‌های صلح رایزنی خواهد گرفت.

 

وی قرار است فردا به تاجیکستان و ازبکستان سفر کند جایی که دیدار با زلمای خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان نیز در برنامه کاری وزیر امور خارجه پاکستان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پاکستان افغانستان طالبان جنگ ایالات متحده زمین دلار نیروهای مسلح وزیر امور خارجه امور خارجه تاجیکستان سخنگوی ارتش پاکستان روند صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن

به گزارش خبرنگار مهر سید احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیکی که صبح امروز در وزارت اقتصاد برگزار شد گفت: یک عادت قدینی در تأمین مالی از طریق شبکه بانکی، در شبکه فعالان اقتصادی وجود دارد که رویه‌ای غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانک‌ها چاره‌ای جز معرفی ابزارهای جدید تأمین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تأمین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و…در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر کمک و همراهی قوه قضائیه و بانک‌مرکزی سایر دستگاه‌ها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی‌یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تأمین مالی اقتصاد توسط دستگاه‌های مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تأمین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاه‌ها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه‌ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران مؤثر نیست.

برای هر کدام از بانک‌های کشور با توجه به نوع کسب و کار آنها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تأمین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روش‌های موجود تأمین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانک‌ها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تأمین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانک‌های تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانک‌های دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد، گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴ همت از اموال مازاد بانک‌ها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانک‌ها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد رسید و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

کد خبر 6089766 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • «به‌دنبال جنگ نیستیم، اما پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل می‌دهیم»
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند