Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح کاداستر اراضی کشاورزی اعلام کرد: در راستای کاداستر اراضی کشاورزی تاکنون برای ۴ میلیون هکتار از این اراضی نقشه تهیه و تحویل سازمان ثبت اسناد و مالکیت کشور شده است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، رضا جباران گفت: تاکنون با استفاده از هواپیما و با کمک سازمان نقشه برداری، سازمان جغرافیایی کشور و بخش خصوصی از ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی عکس برداری انجام شده که از این سطح برای حدود ۱۰ میلیون هکتار ارتو فوتو یا عکس نقشه تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: از این ارتو فوتو در راستای اجرای قانون کاداستر و تعیین حد و حدود اراضی و تهیه نقشه اراضی کشاورزی استفاده می‌شود.

جباران اظهار داشت: برای تطبیق این عکس نقشه‌ها با اطلاعات مالکیتی کشاورزان و همچنین با نقشه‌هایی که توسط دوربین‌های زمینی تهیه می‌شود، در سطح ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار با شرکت‌های مشاوره قرارداد بسته ایم که از این سطح تاکنون برای ۴ میلیون هکتار اراضی نقشه تولید کرده ایم.

وی ادامه داد: نقشه تولید شده برای ۴ میلیون هکتار نیز به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحویل داده ایم تا در بانک جامع مکانی این سازمان جانمایی شود.

مجری طرح کاداستر اراضی کشاورزی با بیان این که از ۴ میلیون هکتار نقشه تهیه شده، تاکنون حدود یک میلیون هکتار آن بررسی و به تایید سازمان نقشه برداری کشور رسیده است، گفت: این یک میلیون هکتار اراضی تایید شده توسط سازمان نقشه برداری می‌تواند منجر به صدور سند برای کشاورزان شود.

وی، فرآیند تهیه کاداستر و نقشه اراضی کشاورزی و تطبیق آن با واقعیت و اطلاعات موجود، اصلاحات و تایید نقشه‌ها از سوی سازمان نقشه برداری کشور را بسیار پیچیده و زمانبر عنوان کرد و اذعان داشت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز تاکنون برای ۶۸۵ هزار هکتار از این یک میلیون هکتار نقشه اراضی تایید شده، سند کاداستری صادر کرده است.

جباران گفت: در کاداستر اراضی ملی و دولتی، مالک این اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور است، از این رو این سازمان خودش نقشه برداری می‌کند و نقشه‌ها را تحویل می‌دهد و سند برای این اراضی صادر می‌شود ضمن آن که قطعات این اراضی بسیار بزرگ است، اما در اراضی کشاورزی، مردم مالک اراضی هستند و اطلاعات و اسنادشان را باید در اختیار ما و سازمان ثبت اسناد و املاک قرار می‌دهند.

وی افزود: نقشه‌های اراضی کشاورزی بسیار دقیق و در مقیاس یک دو هزارم است ضمن آن که تعداد قطعات کشاورزی زیاد و میانگین اغلب مالکیت قطعات حدود ۱.۵ هکتار است.

جباران درباره اهمیت اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی اذعان داشت: با انجام کاداستر و صدور سند برای اراضی کشاورزی، کشاورزان مشکل مالکیتی با اراضی ملی و اراضی مالکان زمین‌های اطراف خود نخواهند داشت، ضمن آن که این سند‌ها برای اراضی کشاورزی ارزش افزوده ایجاد می‌کنند و به عنوان وثیقه بانکی نیز استفاده می‌شوند.

وی، درباره اهمیت سند کاداستری در حفظ کاربری اراضی کشاورزی نیز گفت: با صدور سند کاداستری، ما از هرگونه نقل و انتقال این اراضی در دفاتر اسناد رسمی مطلع می‌شویم در حالی که اگر سند نباشد نقل و انتقال اراضی به صورت قولنامه‌ای انجام می‌شود و ممکن است کلاهبرداری صورت بگیرد.

مجری طرح کاداستر اراضی کشاورزی از کشاورزان خواست برای پیشبرد طرح کاداستر اراضی کشاورزی هنگام نقشه برداری زمینی و صدور سند با ارائه اسناد و مستندات خود به سازمان امور اراضی کشور و یا سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همکاری کنند.     بیشتر بخوانید: بکارگیری ۸ هزار مروج با تخصص‌های مختلف در پهنه‌های کشاورزی

 

انتهای پیام/

  برچسب ها: اخبار اقتصادی کاداستر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کاداستر طرح کاداستر اراضی کشاورزی سازمان ثبت اسناد و املاک سازمان نقشه برداری ۴ میلیون هکتار هکتار اراضی صدور سند نقشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول