Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «فتحعلی محمدزاده» افزود:‌ این موضوع مطابق تبصره ۳ ماده ۳ مصوبه مورخ شانزدهم تیرماه هیات وزیران است.

وی گفت:‌ این مهم با توجه به مصرف اندک برق در واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها نسبت به صنایع بزرگ، اشتغال‌زایی بالا و استقرار تعداد زیادی واحد  صنعتی درحال بهره برداری با تدبیر وزیر صنعت، معدن و تجارت به‌منظور صیانت از ظرفیت‌های اقتصادی در آنها، حفظ روند تولید و تامین معیشت مردم مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسوول خاطرنشان‌کرد: این مصوبه از همان تاریخ ابلاغ شده برای دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به‌ویژه شرکت‌های برق منطقه‌ای ‌و توزیع برق لازم‌الاجرا بوده و در حال اعمال شدن است.

وی در عین حال گفت: به‌جز اندک خاموشی‌هایی در برخی از شهرک‌های صنعتی در بعضی استان‌ها که آن هم به دلیل بی‌اطلاعی مسوولان آن استان بوده، برق همه صنایع مستقر در شهرک‌ها وصل است، فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی آنها ادامه دارد و بر اجرای مصوبه نظارت می‌شود.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به برخی آمارها، اظهار داشت: پارسال سهم مصرف برق صنعتی کشور ۱۰۴ میلیون و ۲۹۶ هزار مگاوات بود که در مقایسه با سال ۹۸ رشد ۹ درصدی داشته است.

محمدزاده ادامه‌داد: از کل برق تولیدی کشور در سال گذشته، ۳۶.۳ درصد در بخش صنعت مصرف شد.

وی اضافه‌کرد: تا پایان سال ۹۹، میزان ۹ هزار و ۹۴۱ مگاوات برق برای ۸۲۸ شهرک صنعتی کشور در فازهای  های عملیاتی آنها توسط وزارت نیرو برق  تامین شده است

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران یادآور شد: اکنون بیش از ۴۸ هزار واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور وجود دارند که ۹۶ هزار نفر در آنها مشغول به کار هستند.

وی تصریح کرد:  شهرک‌های صنعتی در حقیقت  یکی از دستاوردهای با ارزش نظام اسلامی و نتیجه و ثمره انقلاب شکوهمند اسلامی است و باید با همه توان از این سرمایه گزاری ارزشمند و پویا صیانت کرد ‌و نسبت به توسعه همه جانبه آن برای توسعه و استقرار صنایع کوچک که محور توسعه صنعتی کشور هستند اقدام کرد.

محمدزاده بیان‌داشت: شهرک‌ها و نواحی صنعتی با وجود همه مشکلاتی که در زمینه تامین زیرساخت‌ها  دارند، اما امروز توانسته‌اند به‌ازی هر مگاوات برق تامین شده که دراختیار گرفته اند زمینه اشتغال ۹۶ نفر را فراهم کنند.

وی در عین حال خاطرنشان‌کرد: با وجود ظرفیت‌های یاد شده، اما هنوز واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک‌ها در فاز عملیاتی به میزان هشت هزار و ۵۳۰ مگاوات کسری برق مواجه‌اند، بر این اساس ضروری است دستگاه‌های اجرایی مربوطه به وظایف قانونی خود به‌منظور اجرای ماده ۸۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ‌و ماده ۵۴ احکام دائمی قانون برنامه به تعهدات خود برای تامین زیرساخت‌های لازم تا درب شهرک های صنعتی عمل کنند.

پیشتر «رضا اردکانیان» وزیر نیرو به اقدام‌های انجام شده برای مدیریت مصرف برق اشاره و خاطرنشان‌کرد: در صدر این اقدام‌ها همکاری خوب صنایع بزرگ کشور قرار دارد.

فرمانده ستاد اوج بار تابستان ۱۴۰۰ ادامه‌داد: این صنایع تصمیم گرفتند حتی‌المقدور و تا جایی که خسارت نمی‌بینند، تعمیرات و تعطیلات سالیانه خود را به این دو هفته منتقل کنند.

اردکانیان افزود: دولت از این صنایع حمایت کرده و مقرر شد براساس مصوبه‌ای که صادر شده به هر میزان این صنایع در این مدت از انرژی استفاده نکنند ما در مواقع دیگر انرژی با تعرفه صفر به آنها واگذار کنیم.

وی گفت: علاوه بر این مقرر شد اینها از مشوق‌های دیگر مانند تقسیط مالیات و بیمه تامین اجتماعی بهره‌مند شوند.

وزیر نیرو ادامه‌داد: تلاش‌ها سبب صرفه جویی به میزان چهار هزار مگاوات شد این درحالی است که کمبود ۶ تا هفت هزار مگاوات است که سعی می‌شود با همکاری صنایع به آن برسیم.

پربیننده ترین جدول زمان بندی خاموشی‌ های پایتخت منتشر شد ۴وزیر، همه کاره مدیریت برق شدند جدول قطعی برق در شهرستان‌ های استان تهران آمادگی شرکت های بزرگ صنعتی برای احداث ۱۰۵۰۰مگاوات برق قطعی برق تا کی ادامه دارد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد

سیدمسعود عظیمی در دیدار اردوان اکبرپور، منتخب مردم شهرستان‌های سپیدان و بیضا در مجلس دوازدهم با تشریح برنامه عملیاتی جهش تولید شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در ابعاد فنی و زیرساختی، خدمات حمایتی و طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی در شهرستان‌های سپیدان و بیضا گفت: موقعیت ویژه این شهرستان‌ها نظیر وضعیت مناسب آب و هوایی، فاصله نزدیک با مرکز استان، وجود منابع انسانی توانمند و قرارگیری آزادراه شیراز ـ اصفهان در شهرستان بیضا و محور مواصلاتی شیراز به یاسوج در شهرستان سپیدان ظرفیت بی‌بدیلی را برای جذب سرمایه‌گذار فراهم می‌کند.

او افزود: این شرکت در راستای مأموریت اصلی خود در زمینه فراهم کردن زیرساخت‌های تولید و صنعت تلاش خود را برای تحقق این هدف انجام می‌دهد.

عظیمی با اشاره به برنامه این شرکت برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شهرک صنعتی بزرگ در بخشی از اراضی همجوار این شهرستان و شهرستان زرقان خبر داد و گفت: در این زمینه بررسی‌ها و بازدید‌های میدانی انجام و در مرحله انتخاب اراضی با رویکرد جذب مشارکت مردم در ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید هستیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه هم‌اکنون ۸ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و غیر دولتی در شهرستان‌های سپیدان و بیضا وجود دارد، افزود: شهرک‌های و نواحی صنعتی همایجان، سپیدان ۳ و ناحیه صنعتی شهید جاویدی و نیز شهرک‌های صنعتی غیر دولتی فراسان و کامپوزیت سازه ماندگار در شهرستان سپیدان و شهرک‌های صنعتی دارویی و ملوسجان و ناحیه تل بیضا نیز در شهرستان بیضا ایجاد شده‌اند.

او با تصریح اینکه تاکنون ۱۲۱ قرارداد سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی سپیدان و ۷۸ قرارداد نیز در شهرک‌ها و نواحی بیضا منعقد شده است، گفت: در مجموع در شهرک‌های صنعتی دولتی این دو شهرستان ۹۳ واحد بهره‌بردار با اشتغال ۱۹۵۶ نفر مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس بیان کرد: شهرک دارویی به‌عنوان یکی از گزینه‌های سرریز سرمایه‌گذاری کلان شهر شیراز در نظر گرفته شده است و برای ما اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.

عظیمی افزود: در دو سال گذشته و با اختصاص۱۲۶ میلیارد تومان اعتبار، روند اجرای طرح‌های زیرساختی در شهرک دارویی شتاب گرفت و طرح‌های زیرساختی نظیر زیرسازی، خیابان‌کشی و شبکه داخلی فاضلاب در فاز نخست شهرک صنعتی انجام و طرح‌های تکمیلی نظیر اجرای شبکه اختصاصی انتقال برق نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در حال انجام است.

او با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی عملیات اجرایی طرح خط انتقال برق شهرک صنعتی دارویی بیضا، گفت: این خط دومداره با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان با ظرفیت حدود ۱۲ مگاوات برق به طول ۱۱ کیلومتر از پست برق بیضا تا شهرک صنعتی در مرحله اجرا قرار دارد که با بهره‌برداری از آن در نیمه نخست امسال برق این شهرک صنعتی تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه در زمینه تامین آب نیز ۱۰ لیتر بر ثانیه انشعاب آب با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده است، گفت: عملیات اجرایی خط انتقال در مرحله مکان‌یابی و جانمایی است.

او همچنین از تکمیل عملیات زیرسازی فاز یک با اعتبار ۵۲ میلیارد تومان، شبکه فاضلاب با مبلغ ۲۲ میلیارد تومان و شبکه داخلی آب با ۷ میلیارد تومان خبر داد و گفت: سایر پروژه‌ها نیز در مرحله برآورد و انجام عملیات اجرایی قرار دارد.

عظیمی با اشاره به اینکه شهرک دارویی در زمینی به مساحت ۱۸۰ هکتار ایجاد شده است، افزود: در این شهرک صنعتی بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی مستقر خواهند شد و پیش‌بینی می‌شود در این واحد‌ها برای افزون‌بر ۵ هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان