Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه‌های اجتماعی هم تاثیر مثبت روی اخلاق و رویکرد اخلاقی در جامعه دارد و هم تاثیر منفی. تاثیر منفی از آن جهت است که یک شرایطی فراهم می‌کند که افراد از آن قالب‌های اجتماعی که به صورت رو در رو دارند و مسایلی را رعایت می‌کنند خارج می‌شوند و در یک شرایط گمنامی و یا بی پردگی ابراز وجود می‌کنند که می‌تواند تاثیر منفی روی رویکرد‌های اخلاقی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از finance، بیشتر مردم به این فکر می‌کنند که چطور دوستانشان می‌توانند از پس هزینه سفر‌های رویایی و خودرو‌های گران قیمتی که تصاویرشان را در فضای آنلاین می بینند، بربیایند. واضح است که مردم در این رقابت با افراد ماهر و حرفه ای در فضای مجازی، سریع تمام اندوخته مالی خود را از دست می دهند. اما برنت وایس، موسس شرکت مشاوره مالی "فسِت ولث" می‌گوید اشتباه واقعی در مرحله نخست پذیرفتن هر چیزی است که آن را در فضای آنلاین مشاهده می‌کنید.

به گفته این مشاور مالی، فراموش کردن این که فیسبوک و اینستاگرام هرگز تمام ماجرا را به ما نمی‌گویند، راحت است. اگر به رسانه اجتماعی وابسته شویم، زندگی متفاوتی را در مقابل ما قرار می دهد که واقعیتی که به ما نشان داده می‌شود نیست. برای مثال همه یک مراسم عروسی ۵۰ هزار دلاری دارند و همه یک خانه خیلی بزرگ و یا ابزار ورزشی بسیار زیبا دارند. اما واقعیت این است که بسیاری از افراد تصمیمات بسیار مدبرانه و آگاهانه‌ای می‌گیرند. این به معنای آن نیست که آن‌ها مراسم‌های عروسی خوبی نمی‌گیرند، اما آن را با هزینه های بقیه ابعاد زندگیشان تراز و هماهنگ می‌کنند.

افراد درباره عادت‌های سرمایه گذاری هوشمندانه یا هنگامی که پول بیشتری را در پس انداز اضطراری خود می‌گذارند، مطلب آنلاینی پست نمی‌کنند و مطمئنا درباره میزان بدهی که زیر بار آن می‌روند هم پست نمی‌کنند. چرا که معتقدند صحبت در مورد این مسائل کاملا محرمانه و خصوصی بوده و نباید عادات درآمدزایی و پس انداز و صورت حساب های مالی شخصی را در فضای مجازی در اختیار عموم گذاشت.

تصویر نادرست از وضعیت مالی دوستانمان ممکن است هنگامی که در آستانه گرفتن یک تصمیم بزرگ و احساسی مانند خرید اولین خانه مان هستیم، برای ما خطرناک باشد. اگر ما هر روز به این قضیه عادت کنیم که پست های مربوط به خرید کالاهای لوکس و گران قیمت توسط افراد مشهور را ببینیم ناخودآگاه ما نیز با اینکه شاید شرایط مالی خوبی نداشته باشیم به سمت خرید این اجناس برویم و ظرف مدت کوتاهی تمام درآمد ماهانه مان را خرج کنیم.

نظر برنت وایس، موسس شرکت مشاوره مالی "فسِت ولث" درباره برنامه ریزی مالی

وایس می‌گوید مشکل واقعی برنامه ریزی ضعیف نیست بلکه نداشتن هیچ برنامه ریزی است. یکی از بزرگترین مشکلاتی که مرتکب می‌شویم این است که اهداف درستی تعیین نمی‌کنیم. انسان امروزی برای اینکه بتواند در جامعه وضع خوبی از لحاظ مالی و بقیه جنبه های زندگی داشته باشد نیاز به یک پلن مدون برای به دست آوردن پول دارد. مهم تر از به دست آوردن پول، نگهداری و بیشتر کردن آن است.

بر اساس گزارش مانی وایز، وی توصیه می‌کند هنگامی که قرار است یک تصمیم مالی گرفته شود، بهترین راه خاموش کردن گوشی هوشمند و دست برداشتن از فکر کردن درباره کار‌هایی است که دیگران انجام می‌دهند و در عوض متمرکز شدن به اهداف و ارزش‌های خودمان است. به هر حال اگر ما فقط بر روی کارهای دیگران در بستر شبکه های اجتماعی متمرکز شویم مسلما از تمام اهداف و برنامه های خودمان عقب می‌مانیم که این در آینده ای نه چندان دور سبب حذف شدن ما از چرخه مالی دنیا خواهد شد.

بیشتر بخوانید

توئیتر تسلیم قوانین جدید هند شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی اینستاگردی صورت های مالی درآمدزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» که با حضور در ویراستی نوشت: «حفاظت از داده‌های شخصی کاربران در فضای مجازی از مهمترین عوامل اعتماد مردم به سکوهای داخلی و موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است.

از اعضای کمیسیون حقوقی که با حضور کامل در جلسات فشرده، سند را بررسی و تصویب نمودند متشکرم. این حرکت با فتوای محکم رهبرانقلاب آغاز و باهمت دولت و پیگیری مجلس به نتیجه خواهد رسید.»

             

گفتنی است روز گذشته وزرای دادگستری و ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون حقوقی و برخی دیگر از معاونان رئیس جمهور و اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی دولت و با مشارکت رئیس مرکز ملی فضای مجازی و همچنین با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و برگزاری ٨ جلسه سه ساعته لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» به تصویب این کمیسیون رسید. این لایحه یکی اقدام‌های مهم برای حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی و افزایش اعتماد به سکوهای بومی است این لایحه بعد از تصویب در هیئت دولت برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام