Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با قرمز شدن تهران و تعطیلی مجتمع‌های پذیرایی، رستوران‌ها و مراکز گردشگری، نبی‌اله گل‌تپه به ایسنا گفت: این صنعت تقریبا ورشکسته شده است. درحال حاضر میزان مراجعه به مجتمع‌های پذیرایی بین‌راهی و گردشگری در تهران در مقایسه با هفته‌های گذشته، به یک‌دهم و نسبت به دوران پیش از کرونا به یک‌درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تعطیلی‌های مکرر به این واحدهای پذیرایی و گردشگری به حدی ضربه و خسارت وارد کرده که با قرمز شدن شهر تهران، جرأت نمی‌کردیم دوباره اعلام تعطیلی کنیم. این صنف ۸۰ درصد آسیب و زیان مالی دیده است.

رییس هیأت مدیره جامعه واحدهای پذیرایی بین‌راهی و مجتمع‌های گردشگری استان تهران همچنین با اشاره به فعالیت واحدهای پذیرایی و گردشگری غیرمجاز، اظهار کرد: تخمین می‌زنیم حدود یک‌هزار باغ و واحد پذیرایی در اطراف شهر تهران به صورت غیرمجاز، بدون مجوز و حتی با مجوزِ فاقد اعتبار و یا مجوزهای نامربوط درحال خدمات‌رسانی هستند. این مراکز چون تحت نظارت نیستند، بعضا کارهای خلافی انجام می‌دهند. با این وجود، معتقدیم این واحدها را باید سامان‌دهی کرد و باید شرایطی را فراهم کنیم تا مجاز و تحت نظارت به فعالیت خود ادامه دهند.

او گفت: وقتی می‌توان مراسم سوگواری را خانوادگی برگزار کرد، چرا مراسم شادی را خانوادگی برگزار نکنیم؟ حتما باید فضای غیرمجاز برای این مراسم‌ها شکل بگیرد!؟ باید بتوانیم واحدهایی را که بدون مجوز فعالیت می‌کنند سامان‌دهی کنیم تا جایی برای تخلف نماند.

گل‌تپه با اشاره به عضویت حدود ۲۵۰ متجمع پذیرایی بین‌راهی و گردشگری در این جامعه، گفت: بیش از سه‌هزار رستوران و واحد پذیرایی و خدمات گردشگری مجاز در تهران وجود دارند که عضو این تشکیلات نیستند، ولی به عقیده ما تمام رستوران‌ها و مراکز خدماتی استان تهران استعداد مسافرپذیری دارند و به نوعی مرکز خدمات گردشگری محسوب می‌شوند و می‌توانند عضو این جامعه تخصصی و حرفه‌ای باشند تا نظارت و سامان‌دهی مرتبط و بهتری انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن