Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند با بیان اینکه سهمیه آرد نانوایی‌ها کاهش نیافته است گفت: فروش آرد سهمیه‌ای دلیل عمده کمبود آرد در برخی نانوایی‌هاست که باعث تعطیلی زودهنگام و در نتیجه کاهش پخت نان می‌شود.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، نقی کاکاوند با اعلام این خبر، اظهار کرد: برخی از نانوایی‌ها عنوان می‌کنند علت تعطیلی زودتر از موعد مقرر برخی نانوایی‌ها در شهرستان نهاوند به دلیل کمبود آرد است در حالی که سهمیه آرد آنها مطابق با روال گذشته در اختیارشان گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علت کمبود آرد در نانوایی‌ها ممکن است دو دلیل داشته باشد که یا سهمیه آردشان را به صورت غیر قانونی به نرخ آزاد به فروش می‌رسانند و یا اینکه بیشتر از سهمیه روزانه خود نان پخت می‌کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نهاوند گفت: البته به نظر ما فروش آرد سهمیه‌ای دلیل عمده کمبود آرد در برخی نانوایی‌هاست که باعث تعطیلی زودهنگام و در نتیجه کاهش پخت نان می‌شود.

وی افزود: البته تعدادی از افرادی که اقدام به فروش سهمهی آرد خود کرده‌اند را شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی کرده‌ایم اما متاسفانه برخی علیرغم جریمه‌های سنگین اقدام به انجام این کار می‌کنند.

کاکاوند با بیان اینکه با وجود محدودیت تعداد بازرسان با تمام توان به دنبال جلوگیری از انجام این کار هستیم اما برخی متاسفانه شبانه و یا در ساعاتی از روز که خلوت باشد آرد را به فروش می‌رسانند تأکید کرد: از مردم تقاضا داریم در این رابطه چنانچه مواردی را مشاهده کردند به اداره صمت گزارش کنند.

وی با تشریح چگونگی خرید سهمیه آرد توسط نانوایی‌ها گفت: با توجه به اینکه دو نوع سیستم خرید در شهرستان وجود دارد که یکی نانوایی های یارانه‌ای یا دولتی و دیگری نانوایی‌های نیمه یارانه‌ای یا آزادپز هستند، سهمیه آنها نیز به دو شیوه انجام می‌گیرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهاوند افزود: سهمیه آرد نانوایی‌های دولتی در سه نوبت ۱۰ روزه انجام می‌پذیرد که البته آن هم در تاریخ‌های مشخصی باید صورت گیرد.

وی با بیان اینکه نانوایی‌های آزادپز هم فقط در یک نوبت می‌توانند خرید ماهیانه خود را انجام داده و به مدت یک ماه از آن استفاده کنند گفت: با وجود این سیستم توزیع‌، نداشتن آرد در نانوایی‌ها به محض خرید توجیه قانونی ندارد و این موضوع قابل بررسی و پیگیری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سهمیه آرد نانوایی ها کمبود آرد سهمیه آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • رسیدگی به پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • بر طرف شدن مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای در مشهد
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو