Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: کاهش بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به کرونا در ایلام نشانگر این است که واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در سلامت این گروه سنی تأثیر بسیار زیادی داشته است.

دکتر "محمد کریمیان" در هفتاد و هفتمین جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا ،اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت استانمان روند صعودی به لحاظ شیوع بیماری کرونا داشته و جزو استان‌هایی است که در معرض شیوع این بیماری قرار دارد و خوشبختانه در حال حاضر متوفیان بیماری کرونا در سطح استان نسبت به هفته‌های قبل بسیار کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: آنچه که در بیمارستانهای تابعه دانشگاه مشهود است، کاهش بیماران بالای ۷۰ سال مبتلا به کرونا است که نشانگر این است که واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در سلامت این گروه سنی تأثیر بسیار زیادی داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: از دلایل روند کاهشی متوفیان بیماری کرونا در سطح استان می‌توان به مسائلی همچون انجام واکسیناسیون علیه بیماری کرونا، ورود و استقرار دستگاهها و تجهیزات درمانی و پزشکی مناسب نسبت به گذشته در مراکز درمانی و تجربه و تلاش همکارانمان در سطح دانشگاه در راستای خدمات دهی به بیماران اشاره کرد.

کریمیان گفت: در استان ایلام از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز، تعداد ۴۰۹۱۰نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و متاسفانه تعداد ۸۰۸نفر از هم استانی‌هایمان نیز جان خود را از دست داده اند. همچنین در حال حاضر تعداد ۱۰۶بیمار مبتلا به کرونا در سطح بیمارستان های استان بستری هستند و مراحل درمان و مراقبت های مربوطه به آنان در حال طی شدن است و تعداد ۳۹۴۹۹مورد نیز از بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان بهبودی کامل یافته اند. 

وی تصریح کرد: به لحاظ روند کلی کووید ۱۹ در استان خرداد ماه تعداد ۱۰۶۴۵مورد از افراد مشکوک به کرونا نمونه‌گیری شده که از این رقم تعداد۱۳۷۱مورد مثبت اعلام‌شده و تعداد ۵۹۳نفر نیز در بیمارستان‌ها بستری‌شده و متأسفانه تعداد ۲۷نفر از هم استانی‌هایمان به واسطه ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت:  از اول لغایت ۲۰ تیرماه نیز تعداد ۶۵۸۵ مورد نمونه گیری انجام شده و تعداد ۹۷۵مورد مثبت کرونا و تعداد ۱۲۸۹نفر در بیمارستانهای استان بستری شده و ۴ مورد فوتی در این مدت ذکر شده داشته ایم.

کریمیان ادامه داد: در مقایسه هفته گذشته با دوهفته قبل؛ تعداد نمونه گیری ها ۲۹/۵درصد، تعداد مبتلایان ۸۰/۵درصد، تعداد بستری‌ها ۲۰/۶درصد و تعداد فوتی‌ها نیز ۴۰۰درصد افزایش یافته که نشانگر افزایش آمارها و هشدار به همه است که پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر از گذشته رعایت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام همه باهم علیه کرونا بیماری کرونا مبتلا به کرونا کرونا در سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، حسن شیخی، گفت:همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهارداشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد:گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به شدت پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن