Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالدین وثوقی روز دوشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به کاهش بارش و وقوع شرایط خشکسالی در حوضه آبریز ارس ، برنامه‌های لازم جهت مدیریت منابع آبی و توزیع آب در شبکه آبیاری مغان  تدوین شده و در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در حال حاضر میزان آب ورودی به شبکه آبیاری و زهکشی مغان نسبت به زمان مشابه در سال قبل و بلند مدت در حدود  ۲۵ درصد کاهش دارد و نیاز آبی نیز به علت افزایش سطح زیر کشت محصولات بهاره افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وثوقی بیان کرد: در راستای مدیریت توزیع آب و گذر از خشکسالی و تامین آب برای محصولات کشت شده، برنامه نوبت بندی تامین آب کانال‌ها در حال انجام می باشد و روزانه به میزان ۶ متر مکعب در ثانیه از طریق نوبت بندی آب در کانال‌ها صرفه جویی می شود.

وی اظهار کرد: برنامه توزیع آب عادلانه به تناسب منابع آبی قابل دسترس بروزرسانی شده  و اجرای برنامه ها بصورت شبانه روزی کنترل و پایش می شود.

وثوقی افزود: جهت  مدیریت شرایط خشکسالی در شبکه آبیاری و زهکشی مغان، شرکت بهره برداری از این شبکه بزرگ، باز چرخانی آب زهکش های شبکه در نقاط مختلف و  استفاده از آن پس از رقیق سازی و اختلاط با آب کانال اصلی را در دستور کار خود قرار داده است و در حال حاضر حدود ۴ متر مکعب از آب زهکش ها با احداث دایک و هدایت آب زهکشها به کانال های شبکه و برداشت آب توسط موتور پمپ در حال استفاده می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد با رعایت نوبت بندی و آبیاری شبانه روزی از سوی کشاورزان شبکه آبیاری مغان خشکسالی حادث شده در منطقه مدیریت شود.

شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان جهت تحقق سیاستهای نوین اقتصادی دولت ،ایجاد اصلاحات و تغییرات اساسی در ساختار نظام اقتصادی کشور ، واگذاری بخشی از فعالیتهای خدماتی دولت به بخش خصوصی و با هدف  بهینه سازی توزیع آب کشاورزی و بهره برداری بهتر از کانالهای آبیاری و زهکشی ایجاد شده است.

برچسب‌ها جهش تولید آبیاری خشکسالی اراضی کشاورزی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهش تولید آبیاری خشکسالی جهش تولید آبیاری خشکسالی اراضی کشاورزی اردبیل آبیاری و زهکشی مغان شبکه آبیاری توزیع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی این شرکت در بخش سرمایه‌ای با هدف افزایش پایداری شبکه توزیع برق و بهبود ارائه خدمات به شهروندان تهرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کامبیز ناظریان همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت‌رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است و از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره‌برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، به‌رغم بعضی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم.

ناظریان تصریح کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش‌رو نیز شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

منبع: فارس

کد خبر 748835

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی