Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی ایران درباره ماجرای گرانی شیر گفت: ۸ نفر شخصیت حقیقی و حقوقی با کمک وزارت جهاد کشاورزی با گران کردن شیر به دنبال خروج ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان سرمایه کشور بدون پرداخت عوارض هستند. - اخبار استانها -

علی احسان ظفری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در نهاوند اظهار داشت: نزدیک یک ماه است مافیای لبنیات با کمک وزارت جهاد کشاورزی زمینه سازی گران کردن قیمت شیر را کردند تا به بهانه آزادسازی قیمت شیر صادرات  کره  و شیر خشک  را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حال حاضر 50 هزار تن شیر خشک و 48 هزار تن کره در کشور داریم که با شیر ارزان قیمت دولتی 4 هزار تومان و نهاده دامی  4200 تومانی تولید شده است ولی مافیا به بهانه کمک به دامداران ابتدا شیر را گران کردند و در کنار آن صادرات کره و شیر خشک را هم آزاد کردند.

ظفری بیان کرد: در مرحله اول به عنوان یک شهروند و در مرحله بعد به عنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های  لبنی ایران و در مرحله سوم به عنوان یک تولید کنند با 35 سال سابقه در استان همدان می گویم  توسط 8 شخصیت حقیقی و حقوقی  با  مصوبه وزیر جهاد کشاورزی سفره لبنی مردم کوچک شد و همین کار  باعث می شود سه تا چهار هزار میلیارد تومان سرمایه ملی این کشور بدون پرداخت یک ریال حق گمرکی و به بهانه صادرات از کشور خارج شود.

 مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های لبنی ایران اظهار داشت: این 8 شخصیت حقیقی و حقوقی و دوستانشان در دولت و وزارت خانه جهاد کشاورزی خوب می دانند که  شرح وظایفشان چیست و چه وضعیتی به وجود می آید و چقدر مردم را بی چاره کرده اند،  با کاری که آنها کردند اقشار ضعیف دیگر نمی توانند چند کیلو شیر و یک سطل ماست هم بخرند.

ظفری گفت: به عنوان مدیرعامل و رئیس هئیت مدیره اتحادیه تعاونی های لبنی ایران و یک تولید کننده باسابقه از  دستگاه های نظارتی تقاضای عاجزانه دارم به خاطر مردم و قطع دست مافیا به  مسئله گرانی شیر و صادرات کره و شیر خشک ورود کنند تا این سرمایه چند هزار میلیارد تومانی از  کشور خارج نشود.

ظفری بیان کرد: این 8 شخصیت حقیقی و حقوقی   بدون  اینکه از نظر کارشناسان و تولیدکنندگان اصلی و دستگاه های نظارتی و حتی دامداران روستایی استفاده کنند مصوبه ای غیرقانونی را تصویب و در راستای اهداف خود و به ضرر مردم اجرایی کردند.

وی افزود: از هفته ها قبل برای تحت تاثیر قرار دادن جامعه در مورد ارزانی شیر ابتدا  یک گاو شیرده و مولد را داخل یک ماشین  جلوی چشم زن و بچه مردم در خیابان سلاخی و سر می برند که یک دامدار دلسوز  و با غیرت هیچ وقت با گاو شیرده این کار را نمی کند زیرا  شخصیت آنها ارزنده تر است.

مدیر عامل و رئیس هیت مدیره اتحادیه تعاونی های لبنی ایران با اشاره به این نکته که  35 سابقه کار تولید لبنیات را دارد و از صفر شروع کرده است مطرح کرد: چطور امکان دارد وزیر 3 نفر از نمایندگان این 8 نفر را پای میز مذاکره بنشاند و به جای دفاع از تهیه  نهاده های دامی و تعادل برقرار کردن بین عرضه و تقاضا و برطرف کردن مشکلات دامداری های کوچک در روستاها با یک مصوبه  که جایگاه قانونی هم نداره باعث نابودی دام های مولد و تولیدکنندگان شیر شود.

ظفری اظهار داشت: فقط می دانم سفره و سبد کالای لبنیات مردم کوچکتر شده اما سوال اینجا است چرا وزیر بحث شیر خام را در کنار شیر خشک و کره قرار داده است؟ و چرا دولت در آخرین روزهای حیاتش  برای انجام این مصوبه از نظر همه دستگاه های نظارتی استفاده نکردند؟

قصه پرغصه دامداران اصفهان؛ افزایش هزینه تمام شده تولید وعدم تغییر قیمت شیرخامکمبود نهاده‌ها امید به آینده دامداران شهرستان "پیشوا" را از بین برد + فیلمروزگار سخت دامداران استان خراسان رضوی/ 80 درصد هزینه تولید مربوط به نهاده‌ها است

تولیدکننده با سابقه شهرستان نهاوند و استان همدان گفت: من در جلسه ای که با  حضور بیش  15 نفر از  مسئولان دولتی در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد خطاب به آنها و وزیر گفتم  به فکر سفره مردم باشید ولی ایشان گفتند من بهزیستی نیستم و در ادامه دیدیم که ایشان گویا مسئول فروش سفره مردم هستند.

انتهای پیام/741/ح

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیره اتحادیه تعاونی شخصیت حقیقی و حقوقی هزار میلیارد تومان جهاد کشاورزی شیر خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.
وی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، سال گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.
وی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی اضافه کرد: سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.
یوسفی همچنین گفت: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.
وی با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.
وی اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.
یوسفی اضافه کرد: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.






دیگر خبرها

  • کارگران ستون فقرات تولید در کشور هستند
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • مردم در مقابل سرمایه گذاری در بخش تولید باید مطمئن باشند سود تضمینی دریافت می کنند
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود